LE (gr. A) [03]: Salzburg 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 października 2010, 14:58

Z Bari już nie poszło a przez to, że nasi podstawowi cały czas graja muszą odpoczywać w takich meczach jak z lechem i Red Bullem a co z tego wynika sami widzimy a moim zdaniem nasze rezerwy (nie mówie całe) dałyby sobie rade z ogórkami, z którymi wygraliśmy. Idąc Twoim tokiem rozumowania niedługo nie będziemy mieli kim grać a nasi zawodnicy po połowie bedą chodzić po boisku i czy tak zdobędziemy 4 miejsce i powalczymy o LE? Nie wydaje mi się a takie są plany.
1. Nie mieszaj w swoje niespojne teorie poczatku sezonu. To byla inna druzyna, innym poziom zrozumienia miedzy graczami, inna organizacja, inne......
2. Twierdzisz, ze nasze rezerwy poradzilyby sobie z ogorkami serie a, mimo, ze nie potrafia pokonac najslabszych zespolow w lidze europejskiej? Jesli uwazasz, ze ligowi slabeusze (sredniacy) sa mniej wymagajacymi rywalami od lecha czy red bulla to winszuje. :bravo:
3. Plany sa takie zeby podczas pisania postow na forum uzywac wyobrazni i intelektu, a nie miesnia piwnego, czego wypada mi na koniec zyczyc.

Make friends for life or make hardcore enemies!
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2010, 16:10

Fenrir pisze:
Z Bari już nie poszło a przez to, że nasi podstawowi cały czas graja muszą odpoczywać w takich meczach jak z lechem i Red Bullem a co z tego wynika sami widzimy a moim zdaniem nasze rezerwy (nie mówie całe) dałyby sobie rade z ogórkami, z którymi wygraliśmy. Idąc Twoim tokiem rozumowania niedługo nie będziemy mieli kim grać a nasi zawodnicy po połowie bedą chodzić po boisku i czy tak zdobędziemy 4 miejsce i powalczymy o LE? Nie wydaje mi się a takie są plany.
1. Nie mieszaj w swoje niespojne teorie poczatku sezonu. To byla inna druzyna, innym poziom zrozumienia miedzy graczami, inna organizacja, inne......
2. Twierdzisz, ze nasze rezerwy poradzilyby sobie z ogorkami serie a, mimo, ze nie potrafia pokonac najslabszych zespolow w lidze europejskiej? Jesli uwazasz, ze ligowi slabeusze (sredniacy) sa mniej wymagajacymi rywalami od lecha czy red bulla to winszuje. :bravo:
3. Plany sa takie zeby podczas pisania postow na forum uzywac wyobrazni i intelektu, a nie miesnia piwnego, czego wypada mi na koniec zyczyc.
Gratuluje Twojej wyobraźni oraz intelektu skoro stawiasz na jednym poziome drużyny, które zakwalifikowały się do tego turnieju z drużynami, którym się nie udało. Każdy wie, że drużyny takie jak np Lech czy Red Bull odpuszczą mecz ligowy by jak najlepiej wypaść w LE, dla których jest stawiana tak wysoko jak u nas LM a skłonny jestem twierdzić, że stawiają ten turniej ponad krajowe rozgrywki. Nie wiem jakim składem wyszedł Manchester na mecz z Poznaniakami, ale wydaje mi się, że nie rezerwowym. W Europejskich pucharach nie ma słabeuszy.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2010, 16:20

bajbek17 pisze:Każdy wie, że drużyny takie jak np Lech czy Red Bull odpuszczą mecz ligowy by jak najlepiej wypaść w LE, dla których jest stawiana tak wysoko jak u nas LM a skłonny jestem twierdzić, że stawiają ten turniej ponad krajowe rozgrywki.
No postawa Lecha w ostatnim meczu akurat temu zaprzecza...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
hfc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2010, 19:31

trochę zdjęć z meczu mojego autorstwa jak również w większości autorstwa mojego kolegi :
http://www.pressing-sport.pl/fc-salzbur ... warka.html

http://www.tomaszblaszczyk.pl/

La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita

http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
Zablokowany