T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!
- Bianconero92
- Juventino
http://www.amazon.com/gp/product/images ... ting-goods
Tutaj chyba jest ciemniejszy ten herb ;p
lub coś takiego:
Tutaj chyba jest ciemniejszy ten herb ;p
lub coś takiego:
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- deszczowy
- Juventino
Zazwyczaj się nie udzielam w tego typu tematach, ale masz rację, stahoo - ta druga JEST bezpłciowa.stahoo pisze:W tym 2 linku ta koszulka jakaś taka pusta jest, bezpłciowaMi się nie podoba...
- Kurczi
- Juventino
z drugiej strony ta różowa nad którą wszyscy się spuszcz... jak dla mnie ma za dużo napisów i jakby zrobić taki shirt naszego rodzimego klubu to prezentował by się śmieszniedeszczowy pisze:Zazwyczaj się nie udzielam w tego typu tematach, ale masz rację, stahoo - ta druga JEST bezpłciowa.stahoo pisze:W tym 2 linku ta koszulka jakaś taka pusta jest, bezpłciowaMi się nie podoba...

- juventusprzemek
- Juventino
- evilboy
- Juventino
Ja uważam, że nie ma sensu robić kopii koszulek Nike'a. Takie powielanie mija się z celem - po co kupować gorszej jakości "podróbę" produktu, który już jest na rynku.
Wolałbym coś w stylu tej z Alexem na zebrze lub tej szarej z mega-wypaśnym logo Juve.
Wolałbym coś w stylu tej z Alexem na zebrze lub tej szarej z mega-wypaśnym logo Juve.
- macius1
- Juventino
Nie wiem panowie co macie, do różowego koloru. Jest modny i ładnie wygląda, a takie teksty w stylu, że różowy, łososiowy, lub wyblakły różowy są gejowskie to wyginęły już dawno.
Ale gdybym miał wybierać wzór to nie wiem, bo za dużo tego.
Ale gdybym miał wybierać wzór to nie wiem, bo za dużo tego.