OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Raczej będę:)
- fruwajacy
- Juventino
Słuchajcie... szukałem teraz stacji na której będą transmitować mecz, ale, ku mojemu zdziwieniu, niczego nie znalazłem! Kolejorza puszczają na 2 czy 3 stacjach, ale naszego meczu nie... Jakieś pomysły?
- fruwajacy
- Juventino
Byłem w Warce, powiedziałem jak sprawa wygląda i koleś zaśpiewał mi, że rezerwacja 10zl od osoby (oczywiście do zużycia w barze) i dostajemy taką "lożę" - 1 stolik, 2 ławki na przeciwko siebie i tv na ścianie, zaraz przy wejściu po lewej stronie. Niestety nie miałem przy sobie takiej sumy, powiedział mi też, że raczej do 30 min przed meczem nie będzie żadnych rezerwacji(więc w razie czego możemy jeszcze zdążyć zaklepać). Jak robimy?
- fruwajacy
- Juventino
To nie policzyli Ci jakiegoś piwa w końcu?
Ogólnie, chyba na + można zaliczyć nasz wczorajszy meeting 8)
tak jak obiecałem, wywiad z "Borubarem": http://www.youtube.com/watch?v=2iH-3T6pYpQ

tak jak obiecałem, wywiad z "Borubarem": http://www.youtube.com/watch?v=2iH-3T6pYpQ
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Chyba nie załapałeś. Z cyganem nie zapłaciliście za swoje dwa browary takze nastepnym razem stawiacie 4browary (podwojna stawka) + obiecana Twoja vodka urodzinowa Bocia:)
- fruwajacy
- Juventino
A to serdecznie przepraszam za takie faux pas i oczywiście wynagrodzę po dwakroć tego swojego browara
o wódce nie zapomniałem, ale wolałbym jej nie kupować w pubie - myślałem raczej żeby gdzieś się spotkać przed meczem z Milanem i obalić razem tą flaszeczkę - co wy na to?

- Toma$z_V1nce
- Juventino
ja wolę odzyskac dyszke w gotowce ,ktora wylozylem a browara przepraszajacego wypije:) Jakies propozycje na jutro? Mozemy u mnie obejrzec w sumie.