T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!
- alex_KiNiO
- Juventino
Już jest tyle świetnych wzorów, że coś czuję, że ta akcja jednorazowo się nie zakończy 8)
Na prawdę jest już kilka koszuleczek, które po prostu trzeba mieć obowiązkowo, tak więc ja już odkładam kase na kilka wzorów
Na prawdę jest już kilka koszuleczek, które po prostu trzeba mieć obowiązkowo, tak więc ja już odkładam kase na kilka wzorów

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Diegol28
- Juventino
Koszulki super ale opanujcie się bo nie będę miał tyle kasy żeby je wszystkie kupić;p No chyba że jak będzie więcej zamówień to będzie jakiś rabacik 
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Gałcio
- Juventino
Ogólnie koszulki rewelka ... ale kurde ... rózowy kolor ? Panowie panowie ... nie dajmy sie zwariowac ....
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- stahoo
- Juventino
To nie wariuj?Gałcio pisze:Ogólnie koszulki rewelka ... ale kurde ... rózowy kolor ? Panowie panowie ... nie dajmy sie zwariowac ....
Ostatnio zmieniony 22 października 2010, 17:05 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marianb
- Juventino
Wzór ogólnie megastahoo pisze:W swoim poście będę zbierać wasze propozycje, natomiast faja w swoim (wyżej) będzie wrzucać po obróbce (znaczniki nike i te sprawy Smile )