Brescia-Inter 2-2 :(:( :):)
- Nero
- Juventino
Ten remis to oszustwo. Karny dla Interu po symulacji Cruza.
Odebrano Brescii zwysięstwo i punkty.
W poprzedniej kolejce Juve wygrało dzięki karnemu, ale był to karny, który należy traktować jako rewanż za karny dla Bolonii. Sędzia przyznał karnego Bolonii, a następnie zrewanżował się tym samym Juve.
W tym wypadku Inter dostał czysty prezent i punkt.
Odebrano Brescii zwysięstwo i punkty.
W poprzedniej kolejce Juve wygrało dzięki karnemu, ale był to karny, który należy traktować jako rewanż za karny dla Bolonii. Sędzia przyznał karnego Bolonii, a następnie zrewanżował się tym samym Juve.
W tym wypadku Inter dostał czysty prezent i punkt.
- Juventinha
- Qualità Juventina
ten inter to ma rzeczywiscie fuksa!!!!! kiwedys pamietam, ze czytalam cos pt farciarze z turynu (to bylo po tym jak po serii remisow udalo sie juventusowi wyjsc z grupy w lm) teraz powinni cos takiwego napisac o interze . tez cos zeby strzelac bramki w doliczonym czasie i w lm i w serie a....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cieszy strata pkt. przez Inter. Szkoda, że tylko zremisowali, myślałem, że Brescia to wygra ale jak zwykle uratował ich Vieri, bez niego by zgineli, tylko on tam praktycznie gra.

- juveluck
- Juventino
Mniejsza o wynik. Inter stracil pnkty wiec i tak jest dobrze. Ale nie wiem czy wiece Roberto strzelil swoja 196 bramke na wloskich boiskch. Jeszce 4 i bedzie mial 200 :!: Nie moge sie juz doczekac tej chwili. FORZA ROBERTO :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe a ja niemogę się doczekać kiedy Del Piero strzeli 200 8)juveluck pisze:Mniejsza o wynik. Inter stracil pnkty wiec i tak jest dobrze. Ale nie wiem czy wiece Roberto strzelil swoja 196 bramke na wloskich boiskch. Jeszce 4 i bedzie mial 200 :!: Nie moge sie juz doczekac tej chwili. FORZA ROBERTO :!:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
suuuuuuuuper przeciwnicy tracą punkty a Juve jak Traktor
tudzież Walec rozjeżdża wszystkich 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....