KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- Wiatrak
- Juventino
Witam,
We czwartek gramy w LE z Salzburgiem o 2105. Mecz jest w programie SportBaru tak wiec mozna sie tam udac chyba ze pojdziemy do NieWaskich Zakasek na ulice Waska. Mysle ze bardziej bedzie wszystkim pasowal SportBar bo mecz jest dosc pozno. Sprobuje zrobic rezerwacje w SportBarze. Kto bedzie?
Lista:
1.Wiatrak
2.Lipexx
3.Gryfel
4.Juvenitka
5.Misiekjt
6.Kondzio87
7.Leniup
8.
We czwartek gramy w LE z Salzburgiem o 2105. Mecz jest w programie SportBaru tak wiec mozna sie tam udac chyba ze pojdziemy do NieWaskich Zakasek na ulice Waska. Mysle ze bardziej bedzie wszystkim pasowal SportBar bo mecz jest dosc pozno. Sprobuje zrobic rezerwacje w SportBarze. Kto bedzie?
Lista:
1.Wiatrak
2.Lipexx
3.Gryfel
4.Juvenitka
5.Misiekjt
6.Kondzio87
7.Leniup
8.
Ostatnio zmieniony 21 października 2010, 13:32 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 5 razy.
- leniup
- Redaktor
- lipexx
- Juventino
byłem wczoraj w sporcie i barman potwierdzil transmisje w czw. ale jak doskonale wiemy rezerwacji nie mozna dokonac bez wplaty kasy na bar wczesniej. albo bedziemy wczesniej, juz pewnie kolo 19, albo trzeba sie dzis przejsc i wplacic. ta kasa z rezerwacji z tego co mi wiadomo idzie pozniej na zakup na barze. co do Poznania to obgadamy jutro. pzdr
- misiekjt
- Juventino
ja też się zjawię tak koło 20 własnie, nie wiem ale może warto by zrobić tą rezerwację bo już mnie to irytuje jak siedzę z boku i patrze na ryje np. interistów (patrz: mecz z interem)
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"