[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- faja69
- Juventino
jeszcze kilka dni musimy się wstrzymać.. wiem, że już się nie możecie doczekać ale naprawdę to już nie ode mnie zależy, jak dzwoniłem powiedzieli że niedługo wszystko będzie gotowe..
jak będę miał pewne informacje napisze co i jak.
jak będę miał pewne informacje napisze co i jak.

- Mateuszello
- Juventino
Tak mniej/więcej o to mi chodziło, a to hasło to był tylko taki rzut na taśmę, żeby czymś to dolne miejsce zastąpićGandalf8 pisze:szczypek pisze:Chyba nie ogarniam głębokości tej metafory, mógłbyś mi pomóc?Mateuszello pisze:dlatego muślałem, żeby pod spodem dac hasło typu:
Juventus=
=Świętość
(czy coś takiego)
Pewnie chodzi o to, że dla każdego kibica Juventusu ten klub jest najważniejszy (to największa, najwyższa wartość - słowem świetość).
Co do koszulki z Alexem bardzo mi się podoba(choć mógłby być trochę większy obrazek), Ale właśnie o taki projekt koszulki mi chodziło, odbiegający od tych wszystkich czarnych, białych, szarych kolorów i bez małego herbu, napisu JUVENTUS, daty. Po prostu ORYGINALNY i jedyny w swoim rodzaju
(Ciekawie by wyglądała seria takich buziek, np. Buffon czy kto inny :C )
Ta z Kielonem też fajna, tylko to hasło jest w negatywnym znaczeniu CHIELI NO
- kulek87
- Juventino
- lukasz1980
- Juventino
Ten t-shirt jest serio genialny. Ja zamawiałbym bez żadnych przeróbek.
- Radzio1962
- Juventino
Jeżeli chodzi o koszulki to bardzo podoba mi się projekt "kdzr"oraz "Mateuszello" jeżeli były by one do kupienia,kupił bym je xD ta koszulka z naszym kapitanem fajna ale uważem że tamte dwie byłyby dużo lepsze i cieszyły by się większym zainteresowanie 

- FORZA JUVE !!!
- Juventino
A co z polarami?
Może najpierw nimi się zajmijmy bo po ciul mi T-Shirt teraz na Zimę? Koszulki to proponowałbym na sezon letni!
Może najpierw nimi się zajmijmy bo po ciul mi T-Shirt teraz na Zimę? Koszulki to proponowałbym na sezon letni!

- stahoo
- Juventino
Z tego co wiem to faja się tym zajmuje. I zajmuje się ON teraz t-shirtami?FORZA JUVE !!! pisze:A co z polarami?
- Kurczi
- Juventino
miały być PRAWDOPODOBNIE w połowie października, czyli można powiedzieć że z cierpliwością się czeka góra półtora tygodnia 8) oczywiste było że się trochę przeciągnie… na szczęście longi są już bliżej niż dalej nas :-D