[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- tabo89
- Juventino
Im więcej czasu się da ludziom na wpłaty tym dłużej się one ciągną.. Tak zauważyłem ostatnio.stahoo pisze:Tylko trzeba by dać trochę czasu na wpłaty :>
Nie próbujesz nawet z tą próbną sztuką?faja69 pisze:minimalne zamówienie to 50szt.
Idąc tym tropem herb Juventusu też i nie byłoby żadnej akcji.. Nikt nie mówi o robieniu ciuchów z łyżwą tylko wzorowane na nich.faja69 pisze:panowie jedna ważna sprawa wzór nike jest zastrzeżony....
- steru
- Qualità Juventino
Wciąż jestem za polarem, mimo przewidywalnej ceny. Polary do najtańszych nie należą, trzeba o tym pamiętać i nie ma się co dziwić że cena oscyluje w granicach stówki...
Może jaka ankieta, czy cuś?
Może jaka ankieta, czy cuś?

- stahoo
- Juventino
Ja wolę akcję z 3-4 wzorami koszulek niż z polarem
Z faja co nieco rozkminialiśmy na gadu i ogólnie szykuje się dość duża i ciekawa akcja
Tak więc z polarami bym się mimo wszytsko wstrzymał, a juz teraz odkładał kasę, bo może być naprawdę ciekawie 8)

- steru
- Qualità Juventino
Na tą porę roku bardziej się nadadzą polary niż koszulki. Szczególnie, że w krótkim czasie będą gotowe longi, które pełnią tą samą funkcję co koszulka 8)
Takie moje zdanie. Musiałby się faja wypowiedzieć i podjąć jakąś decyzję... Może jednak przydałoby się jakoś wysondować ilość chętnych na jedną i drugą opcję... Poza tym, czy koszulki i polary wykonywałaby ta sama firma? Jeśli tak to zawsze jest opcja połączenia tych 2 akcji i w sumie koszulek i polarów uzbierałoby się 50 sztuk...
Takie moje zdanie. Musiałby się faja wypowiedzieć i podjąć jakąś decyzję... Może jednak przydałoby się jakoś wysondować ilość chętnych na jedną i drugą opcję... Poza tym, czy koszulki i polary wykonywałaby ta sama firma? Jeśli tak to zawsze jest opcja połączenia tych 2 akcji i w sumie koszulek i polarów uzbierałoby się 50 sztuk...
- oktan
- Juventino
steru pisze:Na tą porę roku bardziej się nadadzą polary niż koszulki. Szczególnie, że w krótkim czasie będą gotowe longi, które pełnią tą samą funkcję co koszulka 8)
zgadzam sie jezeli bedzie to akcja laczona to 50 szt. uzbeiramy bez niczego na koszulke tez bym sie pisal z tym ze polar na pierwszy rzut by sie przydal
- Mateuszello
- Juventino
Już w końcu nie wiem czy decydujecie się na koszulki, na polary? Kiedyś się bawiłem w projekt na koszulkę, może wam się spodoba.
Przejadły mi się te małe herby Juve.
Robiłem tylko obrazki graficzne, ale nie mogłem tego wkomponować w koszulkę:

To widziałem z przodu jako wielki element koszulki. Ale nawet po ukryciu skrzydeł BARDZIEJ za herbem nadal było zbyt szerokie. dlatego muślałem, żeby pod spodem dac hasło typu:
Juventus=
=Świętość
(czy coś takiego)
A z tyłu tam gdzie na polówkach był napis JUVENTUS(plecy) dać np. takie coś:

Albo można to zrobić z przodu tak:

Oczywiście musiałby to ktoś zrobić w lepszej jakości i w ogóle lepiej
Co wy na to
Przejadły mi się te małe herby Juve.
Robiłem tylko obrazki graficzne, ale nie mogłem tego wkomponować w koszulkę:

To widziałem z przodu jako wielki element koszulki. Ale nawet po ukryciu skrzydeł BARDZIEJ za herbem nadal było zbyt szerokie. dlatego muślałem, żeby pod spodem dac hasło typu:
Juventus=
=Świętość
(czy coś takiego)
A z tyłu tam gdzie na polówkach był napis JUVENTUS(plecy) dać np. takie coś:

Albo można to zrobić z przodu tak:

Oczywiście musiałby to ktoś zrobić w lepszej jakości i w ogóle lepiej
Co wy na to

- Gandalf8
- Juventino
szczypek pisze:Chyba nie ogarniam głębokości tej metafory, mógłbyś mi pomóc?Mateuszello pisze:dlatego muślałem, żeby pod spodem dac hasło typu:
Juventus=
=Świętość
(czy coś takiego)
Pewnie chodzi o to, że dla każdego kibica Juventusu ten klub jest najważniejszy (to największa, najwyższa wartość - słowem świetość).
P.S. sam projekt super, ale napis odpada. A drugi projekt taki jakiś banalny mi się wydaje...
Ostatnio zmieniony 20 października 2010, 14:11 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- steru
- Qualità Juventino
Mówcie co chcecie ale ten tekst jest na maksa słaby :roll: Chyba nikt nie będzie tego na poważnie rozpatrywał... Wogóle nasz język jest słaby, może coś po włoskuGandalf8 pisze:szczypek pisze:Chyba nie ogarniam głębokości tej metafory, mógłbyś mi pomóc?Mateuszello pisze:dlatego muślałem, żeby pod spodem dac hasło typu:
Juventus=
=Świętość
(czy coś takiego)
Pewnie chodzi o to, że dla każdego kibica Juventusu ten klub jest najważniejszy (to największa, najwyższa wartość - słowem świetość).