Kosa i Karwan w WIŚLE KRAKÓW
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Nie patrząc na prawdopodobieństwa to fajnie by było jakby Kosowski wrócił nie ważne gdzie ale może nawet tylko tyle żeby grał bo się kurde chop marnuje :evil: :evil:
A Karwan niech nie robi gupot i nie wraca do legii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A Karwan niech nie robi gupot i nie wraca do legii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Alexxxxx
- Juventino
Cóż to by były duże wzmocnienia skrzydła znowu by zadziałały i wreszcie w Wiśle byłby prawdziwy lewo skrzydłowy. A Franek ostatnio pokazjue, że jest lepszy od Kuźby więć wszystko dobrze zapowiada, a co do pytania Mony - Stary Legionista chce grac w Wisle - dlaczego ?
Prosta odpowiedz dla kasy i tyle. Miemy nadzieje, ze sie myle, ale tak raczej jest.
Prosta odpowiedz dla kasy i tyle. Miemy nadzieje, ze sie myle, ale tak raczej jest.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny777
- Juventino
Stary legionista...... mówicie o Karwanie? :twisted: Jaki z niego stary legionista - facet pochodzi z Tychów i jedynie co można o nim powiedzieć w kontekście "stary" to chyba tylko Stary GieksiarzAlexxxxx pisze:- Stary Legionista chce grac w Wisle - dlaczego ?
- BianconeriFan
- Juventino
Ja tam uważam, że żaden z tych transferów nie dojdzie do skutku... kosa niedawno przeszedł do Niemców, to dlaczego po pół sezonu miałby wracać, a Karwan... on mógłby wrócić do Legii...
- mariokit
- Juventino
Bo nie bardzo mu się tam podoba (szczególmie styl gry),a co ważniejsze niemcy niechcą płacić.BianconeriFan pisze:Ja tam uważam, że żaden z tych transferów nie dojdzie do skutku... kosa niedawno przeszedł do Niemców, to dlaczego po pół sezonu miałby wracać, a Karwan... on mógłby wrócić do Legii...
- kouba
- Qualità Juventino
jest dobry, ale na lewej stronie lepiej sie prezentuje Krzynówek :!: pech że mamy dwoje dobrych lewoskrzydłowych a ciągle problemy z prawą stroną :!: troche to jest dla nas strata że oboje grają dobrze tylko na lewej stronie, ale przynajmniej mamy 2 zawodników na tą pozycje (dobrychmariokit pisze:Kosa to dla mnie najlepszy polski lewoskrzydłowy.