Serie A (7): JUVENTUS 4-0 Lecce

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 15:15

Vimes pisze:
fallweiss pisze:Nie wiem, czy wszyscy wiedzą ale Del Piero ustanowił dziś kolejny rekord- 178 bramek zdobytych przez Bompertiego w Serie A pobite !
Panowie, mamy na forum wątek, w którym mnóstwo osób wytyka malutkie błędy prasie, więc wypadałoby, żebyśmy sami świecili wzorowym przykładem. Zatem nie Bomperti, tylko Giampiero Boniperti, obecnie honorowy prezydent Juventusu. Poza tym Del Piero rekord wyrównał, a nie ustanowił, a tym bardziej nie pobił.
Pokornie przyjmuję tą uwagę.
Ale myślę, że pobije jednak :)

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 15:53

Po raz kolejny Juve prezentuje grę, z której powinniśmy być dumni. Cieszy mnie to, iż naszym stylem gry jest atak, a nie bronienie bramki.

Aquilani przypomina sobie powoli najlepsze czasy z Romy.

Coraz lepiej gra także Quagliarella. mam nadzieję, że zarówno Fabio, jak i Alberto zostaną szybko wykupieni.

No i Alex - klasa sama dla siebie.

Co robi Krasić - każdy widzi. Jego gra nie wymaga komentarza :bravo:

Jednak Amauri po raz kolejny pokazuje, że powinniśmy postarać się o nowego snajpera :think:

typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 16:24

Jacky pisze:
typkens pisze:[...]ale z Edinem nasz atak byłby hardkorowy jak pierogi : o
Lubie placki :ok:
Ja właśnie za plackami tak średnio ;<

Co do Dżeko to nieprawda? Quagliarella + Edinuś = wtf, omg, aaa ooo bbb e e a s dsasdd asd

Co do samego meczu i postawy Amauriego no to... Hmmm nasz Brazylijczyk nie jest Trezegolem z najlepszych lat. Nie potrafi w ogóle uderzyć z nogi, tak jakby ich nie miał. Pamiętam te piękne woleje Dawida, o których Amauri może tylko marzyć.

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 17:03

Fakt napadziora nam potrzeba...
Dzięki takiej grze, morale drużyny jest wysokie a mieliśmy ostatnio z tym duże problemy, oby ta forma ustabilizowała się na tym poziomie.
Czekam na kolejne mecze i widze oczami wyobrazni jak sie wspinamy coraz wyzej w tabeli serie a oraz LE.

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 17:10

Jest atmosfera w drużynie, mamy Krasica i po raz kolejny miażdżymy rywala. Ten zespół ma realną szansę na Scudetto. O ile Milos pogra cały sezon bez poważniejszej kontuzji.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Marti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 18:22

Jak na razie z meczu na mecz idzie nam coraz lepiej i najważniejsze że równo, bez podziału na momenty dobre i beznadziejne, do czego się przyzwyczailiśmy. We wczorajszym meczu najbardziej zszokował mnie zapał do dalszej gry po strzeleniu pierwszego gola no i to, że Melo trafił z karnego. I oczywiście tak wysoki wynik na 0 z tyłu, bo to się nam nieczęsto zdarza. Oby tak dalej.

rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 19:13

Bardzo podobała mi się gra Bianconerich. Kilka błędów jeszcze było, ale nigdy nie będzie idealnie. Liczy się zwycięstwo, miło, że wysokie. Teraz mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, utrzymają formę, a nawet ją poprawią.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 21:48

Jak miło patrzeć na tak świetnie grający Juventus! Każdy z zawodników walczy na boisku, jest atmosfera, pełne zaangażowanie, jest Krasić, Aquilani, wszystko to, łącznie z Felipe Melo, wygląda bardzo dobrze. Teraz tylko nie wolno się zatrzymywać, wygrać trzeba i z Salzburgiem i Milanem. Teraz każdy mecz jest inny, aniżeli w poprzednim sezonie.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 23:16

Pięknie nam ten mecz wyszedł, świetnie Milos, Aqua i Melo :) jedynie De Ceglie odstaje wyraźnie od reszty...
Nie rozumiem czepiania się Amauriego za ten mecz biegał,, szukał gry, kompletne przeciwieństwo Iaqiunty, wygląda na to że jestem członkiem Komitetu na Rzecz Obrony Amauriego, trudno przeżyję :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
RSelevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 23:48

Tez uwazam ze nie zagral zle. Pare razy byl bardzo bliski, ladnie zgrywa pilki. Poza tym w meczu z cagliari tez posrednio dzieki jego walce zdobylismy dwie bramki, a tutaj byla jedna.

Oczywiscie nie twierdze ze gra jakos rewelacyjnie, bo tak nie jest, ale na pewno nie gra tez jakos tragicznie.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2010, 15:09

jest gdzieś możliwość obejrzenia tego meczu bez ściągania go na kompa w internecie??:pray:, bo niestety nie mogłem go oglądać :oops:

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2010, 16:03

wagner pisze:jest gdzieś możliwość obejrzenia tego meczu bez ściągania go na kompa w internecie??:pray:, bo niestety nie mogłem go oglądać :oops:
Na youtubie jest. Podzielony na party. Myślę, że sobie poradzisz. Łap http://www.youtube.com/watch?v=FZbJXoCWB5M

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2010, 19:41

Marian. pisze:
wagner pisze:jest gdzieś możliwość obejrzenia tego meczu bez ściągania go na kompa w internecie??:pray:, bo niestety nie mogłem go oglądać :oops:
Na youtubie jest. Podzielony na party. Myślę, że sobie poradzisz. Łap http://www.youtube.com/watch?v=FZbJXoCWB5M
oj, dziękuje bardzo. to YT woził się nawet za pokazywanie meczów, fiu fiu :whistle: kto by pomyślał :smile:

Zablokowany