Cuper zwolniony z Interu!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:08

To było do przewidzenia, wcześniej czy później musiało do tego dojść, a jak dla mnie to i tak Moratti zwlekał za długo.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:11

Według mnie Moratti podją bardzo dobrą decyzję, jednak według mnie nastąpiła zbyt późno.
Dla nas to dobrze bo przez to Inter stracił parę cennych ponktów :twisted: .

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:12

Znienawidziłem cupera, odkąd przeszedł z VALENCII do interu. A wcześniej był to jeden z moich ulubionych trenerów. A teraz mam nadzieje, że inter straci troszkę punktów.

Bart

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:39

Od środy nowym trenerem Interu będzie ALBERTO ZACCHERONI. Myślę, że to dobrze, w końcu zdobył w 99 mistrzostwo z Milanem. A do meczu z Juventusem jeszcze sporo czasu i Zaccheroni zdaży poukładać drużynę :) .

inter Jest Bebe
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:49

mariokit pisze:
Yari pisze:heh. Z ich strony to dobra decyzja. Ale przez pierwszy miesiąc będą mieć duże problemy. Zobaczymy kto zastąpi Cupera. Może Del Bosque buheheheehe.
A może zaproponować im Janasa :lol: wtedy Inter mamy zgłowy w walce o tytuł :-D
Nie wiem co masz do Janasa, on akurat ponosi najmniej winy za naszą sytuacje. Ja bym proponował Bońka :lol:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 13:50

zła decyzja, zanim zaczną grać dobrze to minie troche czasu i za tym czasem moze inter odpaśc z LM, bardzo bym chciał żeby tak sie stało :twisted: Cuper to jest dobry trener i powinien zostać, ale to jest juz ich problem :D

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:23

jak na ie to cuper jest lepszym trenerem niz zaccheroni, wiec moze inter nie bedzie grac lepiej:) no zreszta kiedy oni graja z juve?hmm. dopiero 30.11. miejmy nadzieje ze jeszcze nie poprawia do tego momentu swojego stylu:)

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:27

IMHO Zaccheroni nie nadaje sie do prowadzenia Interu - tam trzeba albo kogos kto ma duze doswiadczenie i swoja koncepcje na prowadzenie druzyny (Zoff), albo kogos z jajami ktory ustawi te wszystkie "gwiazdki" (Capello)

a za mistrzostwo w 99 roku to kibice Milanu bardziej niz Zaccheroniemu powinni dziekowac Berlusconiemu... :evil:

ps
ciekawe co teraz bedzie robil Cuper :?

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 15:09

kouba pisze:zła decyzja, zanim zaczną grać dobrze to minie troche czasu i za tym czasem moze inter odpaśc z LM, bardzo bym chciał żeby tak sie stało :twisted: Cuper to jest dobry trener i powinien zostać, ale to jest juz ich problem :D
Jak dla nich, lepiej późno niż wcale. Z Cuperem nie zanosiło się już za bardzo na sukcesy Interu. Tak więc dla fanów niebiesko-czarnych to dobra wiadomość. Dla nas - nie za bardzo. Jednak sądze, że jeszcze przez pewien czas Inter bedzie tracił punkty, których już nie uda mu się odzyskać.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 17:42

Tak jak powiedzaiła większość, takiego obrotu sprawy można się było spodziewać. Nieukrywam, że taki wadomości mnie cieszą :D Chyba Cuper sobie już nazbierał a Moratti nie miał do niego sił :D Teraz w Interze będzie niezadobrze i dużo czasu mini kiedy wszystko odbudują :wink: A my między innymi to wykorzystamy 8)

Obrazek
ODPOWIEDZ