[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Bianconero92
- Juventino
To również nasza wina- mężczyzn, że tak się wyrażę, że akcja z damskimi shirtami nie wypaliła
Przecież moglibyśmy zrobić miły prezent naszym kobietom. Ja jestem za taką akcją
Można pomyśleć o tym .. pamiętajcie, że Mikołajki, święta tuż tuż ... hohoho 

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- HUGO1303
- Juventino
Wiem można mieć pretensje o terminy... ale sam wiem jak wygląda np mój czas i do tego załatwianie jakiejś akcji.... Dlatego szacun dla Faji, jego zaangażowanie. W końcu nie robi tego tylko dla Siebie. Niech ktoś spróbuje zrobić coś takiego to się przekona
- kulek87
- Juventino
na wakacje nad polskim morzem jak znalazł
pomysł z haftem dobry ale możemy poczekać do końca sezonu na 3 gwiazdkę 

- stahoo
- Juventino
Mieliśmy czekać również z trzecia gwiazdą na t-shirtach i na longach. Trzeciej gwiazdki nie ma, a na tych fajnych ubraniach nie ma nic (z gwiazdekkulek87 pisze:pomysł z haftem dobry ale możemy poczekać do końca sezonu na 3 gwiazdkę

Raczej nie bardzo, ale można na kołnierzu dac np. taką datę: 1897-2010 (nawet gdyby polarki były na poczatku 2011).oktan pisze:gwiazdke zawsze mozna doszyc :-)
- kulek87
- Juventino
Ograniczyłbym datę do 1897stahoo pisze:Mieliśmy czekać również z trzecia gwiazdą na t-shirtach i na longach. Trzeciej gwiazdki nie ma, a na tych fajnych ubraniach nie ma nic (z gwiazdekkulek87 pisze:pomysł z haftem dobry ale możemy poczekać do końca sezonu na 3 gwiazdkę). Tak więc takie czekanie jest bez sensu, bo możemy czekać 6 miesięcy albo 6 lat...
Raczej nie bardzo, ale można na kołnierzu dac np. taką datę: 1897-2010 (nawet gdyby polarki były na poczatku 2011).oktan pisze:gwiazdke zawsze mozna doszyc :-)