Serie A (7): JUVENTUS 4-0 Lecce
- johny55552
- Juventino
- mat01
- Juventino
- ketraB
- Juventino
Koncertowa gra Juve, tylko jest jeden mankament - Amauri - tego pana nie chciałbym zobaczyć w II części meczu. Gra żałośnie
Aquilani - piekna bramka i przyzwoita gra
Krasić - ciekawe co powie Moggi, który wątpił w Serba ;], świetnie napędza nasze akcje
Q - ta bramka z główki wyjątkowej urody
Melo - klasa sama w sobie, jestem zaskoczony
Aquilani - piekna bramka i przyzwoita gra
Krasić - ciekawe co powie Moggi, który wątpił w Serba ;], świetnie napędza nasze akcje
Q - ta bramka z główki wyjątkowej urody

Melo - klasa sama w sobie, jestem zaskoczony
- Wojtek
- Juventino
Piękne popołudnie! Aqua cudo gol
Melo karny
Quaglia mnie rozwalił tym szczupakiem
Można powiedzieć NARESZCZIE! nareszczie jesteśmy drużyną która potrafi wygrywać i strzlać dużo bramek ogórom! FORZA JUVE!!
Nedved znowu na trybunach teraz to będzie standard 8)

Można powiedzieć NARESZCZIE! nareszczie jesteśmy drużyną która potrafi wygrywać i strzlać dużo bramek ogórom! FORZA JUVE!!
Nedved znowu na trybunach teraz to będzie standard 8)
Ostatnio zmieniony 17 października 2010, 16:03 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Giovani
- Juventino
Ależ fajnie gramy. Akcja na 3 : 0 przepiękna, poprostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> !!! Bardzo fajnie wykorzystany karny przez Melo (moim zdaniem, oczywiście faul na Krasiciu był) i piękny strzał z dystansu Alberto. Brawo, oby tak dalej 

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
standart może jednak nie, ale standard na pewno tak<<W@jTEk>> pisze:Nedved znowu na trybunach teraz to będzie standart 8)

Widziałem tylko bramki, fajne były one. Co do gry to skoro prowadzimy 3:0 to my kroimy ogórów a nie jak to miało miejsce dotychczas - ogóry kroiły nas.
Ostatnio zmieniony 17 października 2010, 15:59 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Krasic jest świetny ( ale to nie nowość )
2. Amauri ehhh niech nikt nie próbuje mi wmówić, że to dobry piłkarz. Pomijając już jego umiejętności ( a raczej ich brak ), to on nie ma nawet wyczucia, żeby chociaż czasem się piłka od niego odbiła dobrze i w padła do bramki ( Inzaghi ).
3. Cieszyła radość całej drużyny po 3 bramce. Widać, że jest dobra atmosfera a to jest ważne.
Idziemy dobrą drogą
2. Amauri ehhh niech nikt nie próbuje mi wmówić, że to dobry piłkarz. Pomijając już jego umiejętności ( a raczej ich brak ), to on nie ma nawet wyczucia, żeby chociaż czasem się piłka od niego odbiła dobrze i w padła do bramki ( Inzaghi ).
3. Cieszyła radość całej drużyny po 3 bramce. Widać, że jest dobra atmosfera a to jest ważne.
Idziemy dobrą drogą

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Lecce ma sporo szczęścia, że skończyła się pierwsza połowa. Kolejna bramka wisiała w powietrzu, tymczasem przerwa nieco popsuła nam humory
Tak na poważnie, to bardzo podoba mi się dzisiejsze Juve. Potwierdza się, że ostatnie wyniki z City i Interem nie były wcale przypadkowe, bo zespół gra coraz lepiej. I nikt mi nie wmówi, że to przeciwnik jest tak słaby, że to TYLKO Lecce... Z takimi zespołami gra się najciężej, a Stara Dama prezentuje się dzisiaj wręcz wybornie. Ten obraz utopii psuje mi jedynie De Ceglie, który ośmiesza siebie i przy okazji naraża nas na niepotrzebne nerwy.
CO ZA BRAMKI :!: :-D CO ZA KRASIĆ, CO ZA AQUILANI - to jest ich mecz :!:
Jam dumny :-D

CO ZA BRAMKI :!: :-D CO ZA KRASIĆ, CO ZA AQUILANI - to jest ich mecz :!:
Jam dumny :-D
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobry mecz, każdy z naszych zawodników gra bardzo przyzwoicie
.
Kolega wyżej napisał ,że beznadziejnie występuje Amauri, nie zgodzę się, w każdej akcji ściąga na siebie 2 obrońców, co powoduje ,że Q. ma o wiele więcej miejsca na skrzydle i może zagrażać bramce Lecce. Mam przeczucie ,że właśnie nasz Włosko-Brazylijski napastnik strzeli jeszcze jakąś brameczkę. Znów świetny Krasic, świetnie strzelony karny Melo i ładny gol Aquilaniego.

Kolega wyżej napisał ,że beznadziejnie występuje Amauri, nie zgodzę się, w każdej akcji ściąga na siebie 2 obrońców, co powoduje ,że Q. ma o wiele więcej miejsca na skrzydle i może zagrażać bramce Lecce. Mam przeczucie ,że właśnie nasz Włosko-Brazylijski napastnik strzeli jeszcze jakąś brameczkę. Znów świetny Krasic, świetnie strzelony karny Melo i ładny gol Aquilaniego.