Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- Hybryd
- Juventino
Nie rozumiem taktyki Chelsea przecież kupili bramkarza przed sezonem a broni ten co w poprzednim :!: :!: :!:
A co do bramki trener może go pocieszać ale jak zobaczylem tą bramke to po prostu zaniemówiłem. Cudiciniemu ta bramka będzie sie śnić przez kilka a może nawet kilkanaście nocy.
A co do bramki trener może go pocieszać ale jak zobaczylem tą bramke to po prostu zaniemówiłem. Cudiciniemu ta bramka będzie sie śnić przez kilka a może nawet kilkanaście nocy.
- juveluck
- Juventino
Jestescie dziwni. Wierzycie ze dal by tyle kasy za niego. Nawet jak nie ma co robic z pieniedzmi to nie jest idiota i nie zaplacil by 180 mln funtow za jednego pilkarza. To kolejna bardzo juz glupia i prostacka plota dziennikarzy. Latwo mozna na to wpasc

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Mialem go za bardzo dobrego bramkarza. Byle dla mnie jednym z 5 najlepszych na swiecei. Ale to co ostatnio wyrabia to wola o pomste do nieba. Nie pierwszy raz popelnia taki glupi blad. Mam nadzieje ze nie skonczy jak Barthez

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Johnny777
- Juventino
18.10.2003 Arsenal-Chelsea 2:1..... no coments... :twisted:juve20 pisze:Czemu uważacie Abramowicza za głupka. Facet ma pasje ,ma forse więc czemu ma sobie żałować.Gdybym ja był milarderem to nie poskąpiłbym setek milionów dolarów aby ściągnąć gwiazdy do juve.Więc dziwie się ,czemu go tak piętnujecie. Efekty już widać, może Chelsea przegrała ostatnio w LM ,ale świetnie radzi sobie w Premier League i widać że ten zespół się zazębia.
- mariokit
- Juventino
Ten gość zna się na robieniu swojego wizerunku.To że codziennie mówi się o nowym zakupie to nie przypadek! Tym bardziej że przez to że wydał już kupe kasy każdy transfer teoretycznie jest możliwy! Ja też uważam że nie można go piętnować gość kupił klub robi z niego wielki team!! Chyba każdy z nas tak by chciał. mam tylko nadzieje że odwali się od Juve, bo zaczne o nim inaczej pisać :twisted: Niech kupuje takich cielaków jak Ronaldo 

- RadeKas
- Juventino
Chelsea rozmawia z Roberto Carlosem!
Jak poinformowała w poniedziałek jeden z serwisów sportowych, Chelsea Londyn poważnie zainteresowana jest pozyskaniem obrońcy Realu Madryt Roberto Carlosa.
30-letni zawodnik potwierdził, że prowadzi rozmowy z angielskim klubem, którego właścicielem jest Rosjanin Roman Abramowicz.
Chelsea, gdyby doszło do transferu, zaoferuje Brazylijczykowi roczne zarobki w wysokości około 6 milionów euro.
Khe khe. Chyba trzeba zaproponowac panu Romanowi A. bialy garniturek z za dlugimi rekawami ;P
Jak poinformowała w poniedziałek jeden z serwisów sportowych, Chelsea Londyn poważnie zainteresowana jest pozyskaniem obrońcy Realu Madryt Roberto Carlosa.
30-letni zawodnik potwierdził, że prowadzi rozmowy z angielskim klubem, którego właścicielem jest Rosjanin Roman Abramowicz.
Chelsea, gdyby doszło do transferu, zaoferuje Brazylijczykowi roczne zarobki w wysokości około 6 milionów euro.
Khe khe. Chyba trzeba zaproponowac panu Romanowi A. bialy garniturek z za dlugimi rekawami ;P
srali muszki będzie wiosna
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja juz od dawna uwazam ze pan A. przesadza! Mam nadzieje ze Carol predzej skonczy kariere niz odejdzie z Realu! Poza tym zycze panu Abrachimovicowi bankructwa ewentualnie konfrontacji z Polskim Urzedem Skarbowym :twisted: :twisted: :twisted: brrrrrrr.....
- nookie
- Juventino
panowie..a myslalem ze drugiego realu sie nie doczekamy..a tu prosze...no cóz..ciemne chmury sie na polnocy zbieraja..bo jesli ta druzyna sie zgra to bedzie jedna z najlepszych...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
i bardzo dobrze ze chce go kupic... przynajmniej sreal nie bedzie mial obrony :D a czelsi... ma kase to niech kupuje... byle nie naszych...
czelsi ma kase to kupuje... a real nie ma kasy i kupuje... i uwaza sie za jakis bogow futbolu.... i za to ich nie cierpie... a pozatym chyba nie sadzicie ze czelsi nawet z karlosem i jeszcze innymi bedzie lepsza od NAJWIEKSZEGO NAJLEPSZEGO NAJWSPANIALSZEGO JUUUUUVEEE!!!!!!
czelsi ma kase to kupuje... a real nie ma kasy i kupuje... i uwaza sie za jakis bogow futbolu.... i za to ich nie cierpie... a pozatym chyba nie sadzicie ze czelsi nawet z karlosem i jeszcze innymi bedzie lepsza od NAJWIEKSZEGO NAJLEPSZEGO NAJWSPANIALSZEGO JUUUUUVEEE!!!!!!
calma calma
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No akurta los R.Carlos mi wisi, wkońcu u nas nie gra, żebym się tym przejmował.
Ale do do pana od ropy naftowej to denerwuje mnie koleś :evil: Co on chce do cholery tylko wokól siebie szumu narobić czy co? Dosłownie codziennie pan Abramović chce tego, tamtego i tak wkółko :evil: To już jest denerwujące
Jak koleś masz tyle sary i niewiesz co z nią zrobić to wyciągnij moją Lubliniankę z 4 ligi i my Ci podziekujemy
8) Możesz sie przecież zabawić w Świętego Mikołaja nie?
Ale do do pana od ropy naftowej to denerwuje mnie koleś :evil: Co on chce do cholery tylko wokól siebie szumu narobić czy co? Dosłownie codziennie pan Abramović chce tego, tamtego i tak wkółko :evil: To już jest denerwujące
Jak koleś masz tyle sary i niewiesz co z nią zrobić to wyciągnij moją Lubliniankę z 4 ligi i my Ci podziekujemy

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
On mnie denerwuje, i według mnie kupować zawodnika który za 2-3 lata ma kończyć karierę to bezsens.
A z drugiej strony z kąd ten Rusek ma tyle kasy, z tego co wiem Rosja to biedny kraj, nie wiem czy tego majątku się uczciwie dorobił.
A z drugiej strony z kąd ten Rusek ma tyle kasy, z tego co wiem Rosja to biedny kraj, nie wiem czy tego majątku się uczciwie dorobił.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Rosja to nie jest biedny kraj szefie - za kilka lat z ich wzrostem gospodarczym bedzie wiecej takich AbramovicowADAMJUVENTUSPL pisze:On mnie denerwuje, i według mnie kupować zawodnika który za 2-3 lata ma kończyć karierę to bezsens.