Nedved dementuje :))))

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 06:51

Ta cała Chelsea i Abramowicz już mnie denerwują wszędzie próbują wepchać te swoje "grube" miliony. Myśle że Moggi powiedział Abramowiczowi że Pavel jest nie na sprzedaż i sie w końcu odczepi :!: :!:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:21

Nedved jest dla nas zbyt cenny!Od początku nie wierzyłem,że może on odejść do Chelsea.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:42

Wiadomo było, że Ndved zostanie innej opcji nie było, nie ma i nie będzie. Pavel jest nasz do końca swojej kariery piłkarskjej i nigdy juz nie opuści Juve. A Abrmowicz może tylko w snach marzyć, że bedzie miał Pavelka. Kasa to nie wszystko Pavel i Alex mają coś więcej. Przywiązanie sercowe do klubu :!: Małozawodnikow to ma. Jdnak zawodnicy Juve tacy są i za to im chwała. Mozna tez przytoczyć przykład Buffona. Więc Pavel zostaje, a Abramowicz musi pomysleć nad tym, że kasa nie daje wszystkiego ...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:43

W odejście Pavla nie wierzyłem ale jak się czyta takie informacje to jednak jakieś wątpliwości czasem człowieka nachodzą ("Nigdy nie mów nigdy"... :evil: ) Dlatego podwójnie cieszy szybkie dementi tej paskudnej ploty... :twisted:

ODPOWIEDZ