Sociedad przegrywa z Albacete !!!!
- Wojtom
- Juventino
Sociedad przegrywa z Albacete !!!!
wszystko idzie po maszej mysli .... Sociedad przegral z barzdo slabym zespolem i to nie tylko dla tego ze oszczedzal zawodnikow na mecz z JUVE !!!!
oby tak słabo grał preciwko nam !!!!

wszystko idzie po maszej mysli .... Sociedad przegral z barzdo slabym zespolem i to nie tylko dla tego ze oszczedzal zawodnikow na mecz z JUVE !!!!
oby tak słabo grał preciwko nam !!!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- gregor_g4
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Porażka ciesy chociaż. Ja też zawsze przywiązuję dużą wagę do wyniku naszego najbiższego rywala i? I często się niemiło roczarowuję. Bo jak przegrają w lidzę chcą się na nas odegrać, bardzo się motywują i potem nam jest ciężko. więc niam co porównywać ligi i LM. Tym razem mam nadzieję, że spokojnie ich pokonamy i wykorzystamy atut własnego boiska.

- Alexxxxx
- Juventino
Juz sie przyzwyczaiłem, ze oni w tym sezonie w lidze przegrywają. Dziw mnie bierze, ze z tak słabą dużyną pewnie oszczedzali się na Juve
. Ale i tak nie powinniprzegrać. Niestety w lidzxe mistrzów idzie im całkowicie na odwót (przypomina wam to coś - Barcelona z poprzedniego sezonu). Coż zobaczymy jak mecz bedzie i jakim wynikiem się zakończy. Mam nadzieje, że bedzie to cudowny mecz z ktorego wyjdziemy zwycieko i tego sobie zycze bo oglądamy ten mecz w tv 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny777
- Juventino
Kovacevica to już w Turynie znają więc podejrzewam problemów z kryciem nie będzie - no chyba że Darko z czymś nowym wyskoczy
. Do porażki dużej wagi bym nie przywiązywał bo oszczędzali zawodników na wtorek, a my też graliśmy z cieniasem i ledwo co uniknęliśmy blamażu :? Choć myślę że we wtorek w LM nasz pierwszy skład nie powinien mieć problemów z pokonaniem hiszpanów...Oby tylko obrona nie zawiodła bo nie można zacząć od straconej bramki... 

- juveluck
- Juventino
wojtom11 pisze:
wszystko idzie po maszej mysli .... Sociedad przegral z barzdo slabym
Czy to nam w jakis sposob pomoglo

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juve21
- Juventino
Ja też myślę że za bardzo lekceważymy sociedad. Co z tego że przegrali w lidze. Na pewno tak jak juvetus oszczędzali się na LM a ich przeciwnika nawet nie ma co porównywać z Anconą. Ta k więc zapowiada się ciężki mecz ,z którego mam nadzieje juve wyjdzie zwycięsko.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- JuveQL
- Juventino
Porazka Realu (Sociedad) to dobry znak. Pamietam, ze w poprzednim sezonie Real (ten z madrytu) zanił zagrał z Juve, to przegrał z...Realem (ale tych realów tam mają
) Mallorca. Potem dostał baty od Juve wiec moze sytuacja sie powtorzy...