LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- nerinka
- Juventino
Przejrzyj jego ostatnie posty. Zawsze pisze 'internista'. Dlatego zwróciłam na to uwagę._STAN_ pisze:nerinka pisze:internista = lekarzDarius19 pisze:internistów.
interista = kibic interu
To nie jest aż takie skomplikowane do przyswojenia...
chyba, że to miało być celowe
Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- tabo89
- Juventino
Pozwolę sobie się troszkę wtrącić - słowo internista nie ma wielu znaczeń - zarówno w języku polskim jak i włoskim ma tylko jedno.Darius19 pisze:Wiem że słowo internista ma wiele znaczeń
Kibic tego klubu to internista bez "n" = interista, coś jak Psikuta bez "s"

Ostatnio zmieniony 13 października 2010, 19:52 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kurczi
- Juventino
PsikutaS bez S tak było :-Dtabo89 pisze:Pozwolę sobie się troszkę wtrącić - słowo internista nie ma wielu znaczeń - zarówno w języku polskim jak i włoskim ma tylko jedno.Darius19 pisze:Wiem że słowo internista ma wiele znaczeń
Kibic tego klubu to internista bez "n" = interista, coś jak Psikuta bez "s"
- couec
- Juventino
To jest z deczka nie logiczne, jak może być Psikutas bez SKurczi pisze: PsikutaS bez S tak było :-D

- Mati
- Juventino
Gdyby kierować się czystą logiką, to właśnie Psikutas bez s jest logiczne. Bo Psikuta bez S to jest Pikuta, a to już nie ma żadnego podtekstu humorystycznego, w przeciwieństwie do pierwszej opcji. To tak tytułem logiki, a wstawiony przez JaPsa link wyjaśnia kwestię cytatu z filmuD0N pisze:To jest z deczka nie logiczne, jak może być Psikutas bez SKurczi pisze: PsikutaS bez S tak było :-DA co do cytatu z filmu, to było na 100% Psikuta bez S i taka postać rzeczy jest logiczna i ma humorystyczny podtekst.

- tabo89
- Juventino
- romek20.20
- Juventino
dobra koniec z tym psikuta, jest transmisja w niedzielę z lecce?
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- CzarnyZkultury
- Juventino
do niedzieli tego nie zrobie, bo najwazniejszy sprzet dopiero wczoraj koles mi wyslal. takze mam nadzieje ze na mecz z bologna juz bedzie wszystko zalatwione. ewentualnie na salzburg w czwartekDragon pisze:Nie ma transmisji.
Czarny kombinujesz coś z tą opcją o której mowileś?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
byłoby cudownieCzarnyZkultury pisze:do niedzieli tego nie zrobie, bo najwazniejszy sprzet dopiero wczoraj koles mi wyslal. takze mam nadzieje ze na mecz z bologna juz bedzie wszystko zalatwione. ewentualnie na salzburg w czwartekDragon pisze:Nie ma transmisji.
Czarny kombinujesz coś z tą opcją o której mowileś?

To kto zaprasza na sopcasta? 8)