Wspaniała forma Miccoliego !!!!!
- JuveQL
- Juventino
Bardzo sie ciesze z jego wysokiej formy. Gdy przychodzil do Juve po wypozyczeniu obawiałem sie, ze jest to pilkarz jednego sezonu, ale na szczescie sie pomylilem
Mam nadzieje ze dobrych meczow w jego wykonaniu bedzie jak najwiecej.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak, forma Miccoliego cieszy ogromnie. Oby tak dalej! Choć mógł strzalić hat-tricka, miał dokskonałą okazje
No ale trzeba się cieszyć.
Szkoda, że taką formą nie błyszczał ..Treze :?

Szkoda, że taką formą nie błyszczał ..Treze :?

- Alexxxxx
- Juventino
No nie wiem czy to był wspaniały mecz... Napewno był niezły bez zbędnego chura. Zaliczył Gola jednom lub dwie asysty, ale nietrzeba się podjarać tym, ze miał2 asysty, ponieważ on wykonywał rzuty rożne i dlatego to on zaliczył asysty. Można powiedzieć, ze zagrał około 20 minut dobrze od 30 do 50. Na poczatku meczu strał się, ale nic mu nie wychodziło. Potem asysty i gol, i potem nie było go widać na boisku. Niemówiąc o Di Vaio, który chyba przespał się na trybunach jak jego koledzy grali, bo go praktycznie niebyło na boisku. Ale i tak po kontzuji dobrze :!: Jak dojdzie do formy to będzie hrał jeszcze lepsze meczewojtom11 pisze:TAk TAk TAk !!!!! Jego zapowiedzi sie zprawdziły !!!!!!
Miccoli wrocił do gry we wspaniałym stylu !!!![]()
![]()
![]()
Zagrał znakomity mecz przeciwko Anconie i pokazał ze Juventus nawet bez czołowych graczy JUVENTUS jest najlepszy !!!!![]()
AVE JUVENTUS !!!! :twisted: 8)
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
To tylko jeden mecz, zobaczymy co bedzie dalej. Nie mozemy stwierdzci po jednym udanym spotkaniu ze jest w niewiadomo jakiej formie. Oczywiscie chcial bym zeby gral dobrze i strzelal duzo bramek ale czy tak bedzie to sie okaze w nastepnych meczach

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RadeKas
- Juventino
Miccoli strzelil dwie bramki, nawet juz chyba oficjalnie tak uznano. Na wp.pl pisze ze strzelil i pierwsza i trzecia. Takze zaliczyl 2 gole i asyste, wiec co by nie mowic byl to dla niego baaaardzo udany mecz. Wszedzie go bylo pelno, staral sie jak mogl i to przynioslo efekty. Wspanialy mecz tego zawodnika i nikt nie ma prawa mowic inaczej 8)
srali muszki będzie wiosna
- DeeJay
- Juventino
No nareszcie Miccoli miał okazję się w pełni pokazać i wykorzystał to wyśmienicie. Mamy bardzo mocny atak ale i nie tylko, bo jak widać bramki dla nas strzelają nie tylko napastnicy ale też i pomocnicy i obrońcy. gratuluje Fabrizio udanego występu i życze kolejnych!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No suuuuuuuuuuper wreszcię się chłop wykazał i ma z czego być dumny
Ale na Sociedat Di Vaio i Treze typuję i Alexika którego wiem że nie będzie

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- RadeKas
- Juventino
Miccoli strzelil 2 bramki!!!! Tak jest oficjalnie uznane i on tak mowi w kazdym wywiadzie. Takze mysle ze 2 bramki i asysta jednak cos mowia.Johnny pisze:czy taka ta forma wspaniała...strzelił co prawda bramkę, ale nie strzelił sam na sam...myśle że mogło być lepiej...chociaż nie jest żle :?
pożyjem zobaczym... :-D
srali muszki będzie wiosna