[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- kdzr
- Juventino
Ja wpłaciłem pieniążki 4 września, czekam już niemal miesiąc, to i poczekam do połowy października, może i nawet do końca na longa
ważne, że do miesiąca będę go miał w domu !

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Darius19
- Juventino
Nie spamujcie tematu pytaniami typu "kiedy będą longi" lub oznajmiając wszystkim że "już się nie mogę doczekać się longów" bo takie coś po pierwsze nie ma sensu, a po drugie na pewno przysłania longa wam nie przyspieszy. Więc oszczędźcie sobie pisania a innym takich informacji bo to jest bez sensowne.
FORZA JUVE
- HUGO1303
- Juventino
ja też był bym wdzięczny za jakieś info co do postępu z longami... było przedłużanie i co dalej ??? zamówione już ??? faja odwala kawał dobrej roboty ale tutaj trzeba raczej dotrzymywać terminów... nie wpłacasz nie masz ....
- faja69
- Juventino
dowiesz sie.. zamówienie zostało złożone, projekt jest wykonywany, czekamy już tylko aż je dla nas wykonają.. jak coś tylko będę wiedział więcej napisze... spokojnie, to nie jest allegro ze kupujesz i dostajesz paczke za 2-3 dni.. piszę to do osób które zamawiają po raz pierwszy..

- bubu_juve
- Juventino
ja i tak wychodze z założenia i jestem zdania że większość tych co dali ciała i nie przelali kasy choć na liście się znajdowali powinni nam umilić czas jakimś dobrym alkoholem żeby milej się czekało ;p
tak przy wódeczce lepiej się rozmawia i wogóle ...
a poza tym z naszej strony (tych dobrych ;p) też jakaś skrzyneczka powinna powędrować do fajurki za good job ;p
tak przy wódeczce lepiej się rozmawia i wogóle ...
a poza tym z naszej strony (tych dobrych ;p) też jakaś skrzyneczka powinna powędrować do fajurki za good job ;p
Forza Juve
- Mateuszello
- Juventino
Czyli kwestie wysyłki alkoholu mamy załatwioną, bo chętni sąkdzr pisze:dobrze gada, polać mu
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero