Serie A (5): JUVENTUS 4-2 Cagliari [JPC na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2010, 22:56

Filip pisze:
Monte Cristo pisze:
juventusprzemek pisze: No teraz czekać na taki sam wyniku w Londynie w czwartek.
A jaki mecz bedziesz ogladal?

Dzieki wygranej w tym meczu zdobylismy 3 punkty. Bonucci tez strzelil gola (chyba on).
Ty tak na poważnie czy to jest żart?

BTW: Krasić naprawdę stara się jak może żeby zdobyć miano prawdziwego Juventino. Oby nam takich bramek strzelał jak najwięcej :)
Z tym ze dzieki wygranej zdobylismy trzy punkty? Jak najbardziej powaznie! Z tym ze Bonucci strzelil gola? A tego to nie jestem pewien, ale chyba tak.

A z tym Londynem to nie wiem jaki kolega mecz bedzie ogladal, bo ja transmisje z Manchesteru.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2010, 16:52

Monte Cristo pisze:
Filip pisze:
Monte Cristo pisze:
A jaki mecz bedziesz ogladal?

Dzieki wygranej w tym meczu zdobylismy 3 punkty. Bonucci tez strzelil gola (chyba on).
Ty tak na poważnie czy to jest żart?

BTW: Krasić naprawdę stara się jak może żeby zdobyć miano prawdziwego Juventino. Oby nam takich bramek strzelał jak najwięcej :)
Z tym ze dzieki wygranej zdobylismy trzy punkty? Jak najbardziej powaznie! Z tym ze Bonucci strzelil gola? A tego to nie jestem pewien, ale chyba tak.

A z tym Londynem to nie wiem jaki kolega mecz bedzie ogladal, bo ja transmisje z Manchesteru.
Na prawdę nie wiesz :doh: ?! Przecież dzisiaj Juve gra z Londonem City :dance:

Zablokowany