Serie A (5): JUVENTUS 4-2 Cagliari [JPC na meczu!!!]
- Monte Cristo
- Juventino
Z tym ze dzieki wygranej zdobylismy trzy punkty? Jak najbardziej powaznie! Z tym ze Bonucci strzelil gola? A tego to nie jestem pewien, ale chyba tak.Filip pisze:Ty tak na poważnie czy to jest żart?Monte Cristo pisze:A jaki mecz bedziesz ogladal?juventusprzemek pisze: No teraz czekać na taki sam wyniku w Londynie w czwartek.
Dzieki wygranej w tym meczu zdobylismy 3 punkty. Bonucci tez strzelil gola (chyba on).
BTW: Krasić naprawdę stara się jak może żeby zdobyć miano prawdziwego Juventino. Oby nam takich bramek strzelał jak najwięcej
A z tym Londynem to nie wiem jaki kolega mecz bedzie ogladal, bo ja transmisje z Manchesteru.
- Mateuszello
- Juventino
Na prawdę nie wiesz :doh: ?! Przecież dzisiaj Juve gra z Londonem CityMonte Cristo pisze:Z tym ze dzieki wygranej zdobylismy trzy punkty? Jak najbardziej powaznie! Z tym ze Bonucci strzelil gola? A tego to nie jestem pewien, ale chyba tak.Filip pisze:Ty tak na poważnie czy to jest żart?Monte Cristo pisze:
A jaki mecz bedziesz ogladal?
Dzieki wygranej w tym meczu zdobylismy 3 punkty. Bonucci tez strzelil gola (chyba on).
BTW: Krasić naprawdę stara się jak może żeby zdobyć miano prawdziwego Juventino. Oby nam takich bramek strzelał jak najwięcej
A z tym Londynem to nie wiem jaki kolega mecz bedzie ogladal, bo ja transmisje z Manchesteru.