Nedved dementuje :))))
- BIGGI
- Qualità Juventino
Pavel Nedved zaprzeczył doniesieniom czeskiej gazety o jego przejściu do Chelsea. Czeski Sport informował: Zainteresowanie ze strony Chelsea jest bardzo konkretne. Jestem szczęśliwy w Turynie, ale w piłce nigdy nie można mówić nigdy.
Tymczasem Pavel zaprzeczył jakoby w ogóle udzielił tej gazecie wywiadu. "Nigdy nie otrzymałem oferty od Chelsea. Nawet jeśli bym ją otrzymał, nigdzie bym nie szedł. Nadal chce zakończyć swoją karierę w Juve."
Swoje trzy grosze w całą sprawę dorzucił oczywiście Luciano Moggi. "Nie było oferty z Chelsea. Jeżeli by była, oczywistym jest, że byśmy ją odrzucili."
żr. JP
Tymczasem Pavel zaprzeczył jakoby w ogóle udzielił tej gazecie wywiadu. "Nigdy nie otrzymałem oferty od Chelsea. Nawet jeśli bym ją otrzymał, nigdzie bym nie szedł. Nadal chce zakończyć swoją karierę w Juve."
Swoje trzy grosze w całą sprawę dorzucił oczywiście Luciano Moggi. "Nie było oferty z Chelsea. Jeżeli by była, oczywistym jest, że byśmy ją odrzucili."
żr. JP
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Deberwują już mnie ci dziennikaże, nich plotkują ile chcą, ale pokazywać wywidy których nigdy nie było to już jest wielka przesada.
A co do tego co powiedział jeden z moich przedmówców to ja wolę żeby on grał w Slavi albo Sparcie niż w Chelsei, u tego Ruska.
A co do tego co powiedział jeden z moich przedmówców to ja wolę żeby on grał w Slavi albo Sparcie niż w Chelsei, u tego Ruska.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juveluck
- Juventino
No i dobrze. Az mnie wrylo jak przeczytalem "nigdy nie mowie nigdy". Ale na szczescie to nie bylo prawda. co tu duzo mowic nie wyobrazam sobie Juve bez Nedveda. Ale tez nie wierze ze go sprzedadza

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Takiego obrotu sprawy można sie było spodziewać. Widamo, że dziennkarze jak zwykle musieli dodać swoje 2 grosze :evil: Moggi i Nedved zaprzeczyli co było do przewidzenia.
Pavel zostaje u nas do końca kariery i tyle, co tu dużo gadać
Pavel zostaje u nas do końca kariery i tyle, co tu dużo gadać

- Yari
- Juventino
niom bravo bravo. Troche sie zmartwilem po tym co przeczytałem wcześniej , ale od razu sie mi humor poprawił:):). Dlaczego miałby sie przenosić do anglii> Przecież to ,,tylko" 3 liga na swiecie:):)./ Serie A jest dużo lepsze i atrakcyjne:):).
- juve21
- Juventino
Może myślal o tym aby dorobić sobie tam jeszce na emerytureOlszan pisze:No własnie 8) ale dla Polsatu Sport mówił że chciałby zagrać jeszcze dla Sparty albo Slavii więc nie wiadomo czy zakończy kariere w Juve :?

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- fanka-juve
- Juventino
oby jednak zakonczyl kariere u nas jak nie to trudno ale przynajmniej nie bedzie gral w Cheales i dobse
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- K@A
- Juventino
Wiedzialem że to jest nie prawda Nedved zojtaje w JUVE !!!!!! I bardzo sie z tego ciesze
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE