[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Darius19
- Juventino
Pożyjemy zobaczymy mam nadzieję że ta lista 51 osób się zmniejszy bo jeśli nie to się okaże, że ludzie zrobili faji wała. Ale też weźmy poprawkę, że co niektórzy zapisali się na więcej niż jednego longa np. ja :Cnatichro pisze:w tej chwili brakuje 51 wplat z moich obliczena mysle ze faja jutro wieczorem zaaktualizuje liste i bedzie wiadomo ostatecznie co to dalo
FORZA JUVE
- faja69
- Juventino
tak Panowie, jutro zaaktualizuje listę po raz ostatni, dzisiaj też przyszło trochę wpłat, nie będe aktualizował jej dzisiaj, tylko jutro już ostatecznie, i zamykamy definitywnie wpłaty!!, no cóż tak jak wcześniej pisałem to jest ostatnia tego typu akcja z naginaniem zasad!
aha prosił bym o dariusa aby zrobił listę osób kto odbiera osobiście w Lublinie.
aha prosił bym o dariusa aby zrobił listę osób kto odbiera osobiście w Lublinie.

- boskiantonio
- Juventino
Te ludzie co nie wplacily siana to sa mendy pazdziochy i niech was kura po jajkach podziobie za to zescie okantowali!
Ostatnio zmieniony 29 września 2010, 17:57 przez boskiantonio, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarno - białe serce z którego płynie granatowo - bordowa krew...
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jeśli chodzi o mnie to zapłąciłem na poczcie w piątek powinienem być zielony[/colar] 

- faja69
- Juventino
darius19 dzięki za info..
WAŻNE!!!!!
słchajcie, liste zamykam dzisiaj o północy, kto wpłacił i nie jest jeszcze na zielono, jego przelew zapewne zostanie zaksięgowany jutro także bez obaw,
kto nie wpłacił to trudno, już niestety nie może się ani dopisywać ani wpłacać. osoby które są na liście i nie wpłaciły zostaną z niej usunięci.
Aha, proszę osoby które są już na zielono o podawanie jak najszybciej rozmiarów i adresów do wysyłki!!! PILNE!!!
i jeszcze jedno, wiem, że dużo osób bierze udział w akcji po raz pierwszy, dlatego mój błąd, że nie napisałem tego na początku, bo dostaje wiadomości, czy już wysłałem do kogoś longa.....
Nie nie wysłałem jeszcze bo nawet ich nie mam... będę miał prawdopodobnie w połowie października i wtedy też zacznę wysyłkę do was...
wysyłka odbędzie się w takiej kolejności jak były wpłaty... a więc kto wpłacił na początku to w pierwszej kolejności wysyłam paczke.
WAŻNE!!!!!
słchajcie, liste zamykam dzisiaj o północy, kto wpłacił i nie jest jeszcze na zielono, jego przelew zapewne zostanie zaksięgowany jutro także bez obaw,
kto nie wpłacił to trudno, już niestety nie może się ani dopisywać ani wpłacać. osoby które są na liście i nie wpłaciły zostaną z niej usunięci.
Aha, proszę osoby które są już na zielono o podawanie jak najszybciej rozmiarów i adresów do wysyłki!!! PILNE!!!
i jeszcze jedno, wiem, że dużo osób bierze udział w akcji po raz pierwszy, dlatego mój błąd, że nie napisałem tego na początku, bo dostaje wiadomości, czy już wysłałem do kogoś longa.....
Nie nie wysłałem jeszcze bo nawet ich nie mam... będę miał prawdopodobnie w połowie października i wtedy też zacznę wysyłkę do was...
wysyłka odbędzie się w takiej kolejności jak były wpłaty... a więc kto wpłacił na początku to w pierwszej kolejności wysyłam paczke.

- Mateuszello
- Juventino
Ludzie czytać nie umiecie? Faja ma już dość dużo roboty...
faja69 pisze:
WAŻNE!!!!!