RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Czwartek
JUVENTUS - Lech
19.00
rezerwacja w H2O na 7/8 osób
Tyle musi Nas być, żebyśmy mieli zarezerwowaną lożę. Z drugiej strony przy większej liczbie osób może być problem z miejscem, dlatego należy zdeklarować się ttu i teraz, żeby potem nie było problemów z "nie mam miejsca"
Będą:
1) Volto
2) Precel
3) Kuzyn
4) Lubczyk
5 i 6) Gościnnie
JUVENTUS - Lech
19.00
rezerwacja w H2O na 7/8 osób
Tyle musi Nas być, żebyśmy mieli zarezerwowaną lożę. Z drugiej strony przy większej liczbie osób może być problem z miejscem, dlatego należy zdeklarować się ttu i teraz, żeby potem nie było problemów z "nie mam miejsca"
Będą:
1) Volto
2) Precel
3) Kuzyn
4) Lubczyk
5 i 6) Gościnnie
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dragon? Hehe, dobre.Sobo pisze:Dragon
Mnie nie będzie, bo muszę akurat w ten czwartek być we Wrocławiu, a na pewno bym poszedł oglądnąć mecz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
No tak, bez mojej osoby nic sie nie da zorganizować... Dobra wiadomość jest taka, że niedzielę mam wolną i się widzimy na meczyku. Gdzie, jeszcze dam znać. Czyli do jutra wieczoru.
elomelo4 - a zapraszam, zapraszam...
elomelo4 - a zapraszam, zapraszam...
- preclix
- Juventino
Inter - JUVENTUS
Mecz będziemy oglądać w Piwnicy znajdującej się na ulicy Sokoła, nie daleko od Kościoła Farnego. Zarezerwowana jest loża po prawej stronie w ostatnim - trzecim pomieszczeniu. Jeżeli ktoś miałby problem z trafieniem będę czekać pod pomnikiem Lisa-Kuli od 20.20 do w pół.
Poniżej wklejam mapkę z zaznaczonym miejscem znajdowania się tegoż pubu: http://www.studenci.rzeszow.pl/index.ph ... pizza.html. Do zobaczenia na miejscu.
Mecz będziemy oglądać w Piwnicy znajdującej się na ulicy Sokoła, nie daleko od Kościoła Farnego. Zarezerwowana jest loża po prawej stronie w ostatnim - trzecim pomieszczeniu. Jeżeli ktoś miałby problem z trafieniem będę czekać pod pomnikiem Lisa-Kuli od 20.20 do w pół.
Poniżej wklejam mapkę z zaznaczonym miejscem znajdowania się tegoż pubu: http://www.studenci.rzeszow.pl/index.ph ... pizza.html. Do zobaczenia na miejscu.