Serie A (5): JUVENTUS 4-2 Cagliari [JPC na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
flying_birds

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 21:46

Na moje oko to Pepe...

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

od Amauriego prędzej bym zmienił Vincenzo bo nie mogę oglądać już jak wszystko psuje;/ brazol przynajmniej się stara i biega, a ten to sobie chodzi;/ tak samo jak Melo i Aquillani;/ chodzą sobie po boisku;/ przeciwnicy wrzucają i dochodzą do sytuacji groźnych bez większych problemów. Nie chwalcie Alberto A> bo kaszani, ludzie obiektywizmu trochę, bo dużo fauluje, spóźniony, podania ma zwykłe, przeważnie dochodzą do adresata, ale nic kreatywności nie wnosi.

Obrona?? haha liczę na Zdunek-Bonu-Chiellini-Pepe
Martinez- Melo- Alberto- Krasic ( choć osobiście bym go zmienił, bo kto będzie nam grał w meczu z MAnC? ) + czemu nie gra Quaglia, skoro w LE nie może grać? po co męczyć Vincenzo i AMauriego?

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

@Maras@ pisze:Powiedzcie mi tylko kto asysystowal przy drugiej bramce ? Czy to byl Grygera ? Jakos na zadnej z powtorek nie bylem w stanie tego wychwycic...
Pepe asystował ;)

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 21:48

pumex pisze:haha oj ten stary "dobry" Amauri... :prochno: skacze, biega, odpycha się... a poza tym słabizna taka, że nawet ustawa tego nie przewiduje. Mi osobiście bardzo podoba się Aquilani. Jedyny obok Krasicia grający z głową, mądrze, popatrzy i zagra, bez piłek na aferę.
Do zmiany Rinaudo. Niepewna gra, brak krycia przy bramce dla Cagliari (i nie tylko) no i żółta kartka.
Mam nadzieję, że Juve wygra... i że Aquilani zostanie na boisku do końcowego gwizdka
przy bramce zaspal Chiellini, do Rinaudo ciezko sie przyczepic.. choc skrzydlowy z niego zaden;

Amauri sie komus podoba? litosci, ja rozumiem ze po kontuzji, ale jak gosc bedacy trzeci sezon w druzynie moze nie widziec gdzie wyjsc na pozycje i kiedy... no i ta technika... Iaquinta tez slabizna, szybkosc i NIC wiecej.. Aquilani i Melo niezle, Krasic dwie bramki mowia same za siebie :), Pepe slabo dobrze ze jedna wrzuta mu wyszla, Bonucci bawi sie w pietki i traci bez sensu

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

KondzioJuveFans pisze:
@Maras@ pisze:Powiedzcie mi tylko kto asysystowal przy drugiej bramce ? Czy to byl Grygera ? Jakos na zadnej z powtorek nie bylem w stanie tego wychwycic...
Pepe asystował ;)
No wlasnie niekoniecznie. Bo Pepe nie ma wlosow :P No i wtedy biegl akurat w okolicach srodka pola karnego :D

ObrazekObrazekObrazek
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

szczypek pisze: Taka średnia połowa w naszym wykonaniu. Krasic pokazał skuteczność, ale z naszych zawodników bardzo podoba mi się Amauri. Walczy jak nikt inny.
to nie walka, to trzepanie się bez celu, do tego sporo głupich strat- czyli stary "dobry" Amauri wraca wiem, że jest dopiero po kontuzji, ale to jest irytujące
Mimo tego, że wygrywamy to gramy straszną bryndze, Cagliari też nie gra lepiej.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Krasic z meczu na mecz coraz lepszy :happy: 2 bramki może tak hattrick? :D

Do zdjęcia VI powinien zagrać Fabio Quagliarella...

Muszą być 3 pkt FORZA!!

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 21:49

Felipe Melo jak się wygolił z krótkich - na jeszcze którtsze:D

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 21:49

Pepe.

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 21:50

Chyba Pepe ale pewnosci tez nie mam.... Krasic boski, Amauri walczy ale malo z tego wynika, Iaquinta sredni... Aqua niezle niezle, obrona jak zwykle pali sprawe... Melo nie ogarnia, odpuszcza co z nim? Gdzie jego walecznosc i furia?
Widzialbym w 2 polowie Fabio Q bo w LE nie pogra i moze Motte jednak zamiast Rinaudo...

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 21:51

Nigdy nie chwalilem pod niebiosa Amauriego i nawet jak nam strzeli w tym sezonie 20 goli to i tka bede za jego odejsciem bo moze jest dobry ale jest dobry na klub pokroju palermo,bari,parma a nie JUVENTUS, gdzie napastnik powinien miec przynajmniej 30% skutecznosci ;/

A Rinaudo to dno w obronie jak narazie. Przez jego blad bramke nam strzelili.

Przy 2 bramce PEPE.

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 22:37

juve dzisiaj super zagralo
naprawde
tylko kurde zeby to niebylo raz za czas taki mecz

jezeli tylko del neri nie bedzie kombinowal ze skladem , czyli taki jak dzisiaj jak najczesciej to gra bedzie juz niedlugo bardzo dobra

za amauriego quagia i jedziemy

aquilani o niebo lepiej od marchisio , ten nasz nowy rozgywajacy poprostu rozgrywa , nie wypieprza pilki byle gdzie

i gwarantuje spokoj , co jest najwazniejsze

ToM.MaR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 22:39

strzelenie 4 bramek cieszy, szkoda tylko tych dwóch straconych, musimy popracować nad obroną.
duże brava dla Krasic'a

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 22:46

Mecz mi się nawet podobał, jednak to co my robimy w obronie to porażka. Wielki mecz naszego "nowego Nedveda" zdecydowanie najlepszy transfer wielkiego zeza. Ogólnie podobała mi się gra Amuriego na pewno lepszy od Iaquinty, w sumie to nasz długo włosy napastnik pośrednio przyczynił się do dwóch brameczek. Kolejny dobry mecz Melo i na prawdę fajny Grygery!

Dobra to teraz czas na Inter!

Franek205

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2010, 22:47

Juve dzisiaj grało b. dobrze. :bravo:
Na wielgachny plus zasługuję Krasić - będzie z niego pożytek w kolejnych sezonach. Również Aquilani mnie zaskoczył.
Szkoda tylko, że nadal tracimy gole. W każdym spotkaniu musimy tracić co najmniej 2 bramki... Musimy załatać obronę w zimie i bedzie git malina :) Szkoda również, że dopiero pod koniec wszedł Del Piero. Amauri i Iaquinta się nie popisali dzisiaj.

Także załatać jak najszybciej obronę i może powalczymy o górną pozycję w tabeli :whistle:

Zablokowany