Ekstraklasa 2010/2011
- Don Tom
- Juventino
widzę, że świetnie znasz historię Łodzi i Widzewa.. a to Twoje 'Jude Jude(...)' podchodzi pod paragraf to nie kozakuj tutaj i nie zachowuj się jak jakiś nazista, chyba, że masz takie fajne upodobania..Ciągnik_Na_Gąsienicach pisze:ŁKS założyli burżuje żydowscy. Pierwszym prezesem był Żyd.Nevermind pisze:Skoro Widzew jest klubem żydowskim to proszę o solidne dowody.
Widzew założony został w żydowskiej dzielnicy przez robotników. W większości w dzielnicy jak i fabryce tamtejszej pracowali Żydzi, którzy kibicowali też Widzewowi.
Jude Jude - cała Łódź !
I nie mówię tego żeby obrazić, tylko stwierdzam fakty.
Dla mnie możecie być nawet islamskimi ekstremistami, murzyńskimi szamanami, pingwinami z Arktyki albo australijskimi pigmejami. Strzyka mnie to. Tylko Juve się liczy!
Apeluje do moderatorów o ostrzejsze karanie za treści rasistowskie, których głoszenie jest z urzędu ścigane.
Naprawdę nie wiem skąd się biorą tacy 'kulturalni' kibice.
a żeby nie było, że totalny OT to dodam, że tak kibicuję Widzewowi od wielu lat, a poziom polskiej piłki jest tak niski, że w sumie nawet nie śledzę Orange Ekstraklasy, od paru lat.
let's kick racism out of football !
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- D-Rose
- Juventino
A ja tobie proponuje leciec z tym "jude jude..." na komisariat, wkoncu podchodzi to pod paragraf, wiec jako dobry obywatel zgłos to władzy moze dostaniesz w nagrode jakies czekoladki :lol:
a wracajac do tematu ekstraklasy
ziemniaczki w pięknym stylu zostaly ugotowane wczoraj w Warszawie 8)
a wracajac do tematu ekstraklasy
ziemniaczki w pięknym stylu zostaly ugotowane wczoraj w Warszawie 8)

- francois
- Juventino
Nieudany początek Janasa 8) Ile wytrzyma jeszcze Wojciechowski
W końcu od dna odbiły się Legia i Cracovia. Skorża i Ulatowski mogą troszkę odetchnąć, szkoda, że cierpliwości zabrakło we Wrocławiu, gdyż Tarasiewicz to wg mnie bardzo dobry trener.
W końcu od dna odbiły się Legia i Cracovia. Skorża i Ulatowski mogą troszkę odetchnąć, szkoda, że cierpliwości zabrakło we Wrocławiu, gdyż Tarasiewicz to wg mnie bardzo dobry trener.
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Jakie rasistowskie człowieku? Nie napisałem nigdzie ...ć Jude, czy Jude do gazu, tylko stwierdziłem że Łódź (zarowno Widzew jak i ŁKS) jest w duzej mierze żydowska. To tak jakby ukarali mnie za rasizm bo powiedziałem murzynowi że jest czarny. Albo pederaście że jest gejem. Poprawnosc polityczna oslepia Cie. W duzym stopniu.Don Tom pisze:widzę, że świetnie znasz historię Łodzi i Widzewa.. a to Twoje 'Jude Jude(...)' podchodzi pod paragraf to nie kozakuj tutaj i nie zachowuj się jak jakiś nazista, chyba, że masz takie fajne upodobania..Ciągnik_Na_Gąsienicach pisze:ŁKS założyli burżuje żydowscy. Pierwszym prezesem był Żyd.Nevermind pisze:Skoro Widzew jest klubem żydowskim to proszę o solidne dowody.
Widzew założony został w żydowskiej dzielnicy przez robotników. W większości w dzielnicy jak i fabryce tamtejszej pracowali Żydzi, którzy kibicowali też Widzewowi.
Jude Jude - cała Łódź !
I nie mówię tego żeby obrazić, tylko stwierdzam fakty.
Dla mnie możecie być nawet islamskimi ekstremistami, murzyńskimi szamanami, pingwinami z Arktyki albo australijskimi pigmejami. Strzyka mnie to. Tylko Juve się liczy!
Apeluje do moderatorów o ostrzejsze karanie za treści rasistowskie, których głoszenie jest z urzędu ścigane.
Naprawdę nie wiem skąd się biorą tacy 'kulturalni' kibice.
a żeby nie było, że totalny OT to dodam, że tak kibicuję Widzewowi od wielu lat, a poziom polskiej piłki jest tak niski, że w sumie nawet nie śledzę Orange Ekstraklasy, od paru lat.
let's kick racism out of football !
Glowni kandydaci do spadku to chyba Polonia Bytom badz Arka oraz definitywnie Slask. Cracovia nie grala tak zle, poza meczem z Lechem, i moim zdaniem sie utrzyma. Widzew i Gornik pomimo tego ze typowalem iz spadna, raczej sie utrzymają. Nisko moze byc tez Zaglebie Lubin.
Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- deszczowy
- Juventino
Chciałbym, żeby z Ekstraklasy poleciała Polonia Bytom i Arka, albo Lechia. Tych pierońskich hanysów i tak za dużo. Z Odrą Wodzisław niech się spotkają, tam ich miejsce.
Dobrze, że Legia się przełamała. Trochę utarli nosa pyrusom :twisted:
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Tez niezbyt przepadam zarowno za Arką jak i za Lechią. Mogłyby obie spaść, ale Arka ma niezla obrone, a Lechia sklad na pierwsza 6, a na pewno pierwsza polowke tabeli. Traore, Sazankow, czy ten Francuz dokoptowany do skladu ostatnio. Poza tym Nowak, niezly Buzała, Mateusz Bąk. No i Deleu. Jesli Lechia spadnie, stawiam flachę.deszczowy pisze:Chciałbym, żeby z Ekstraklasy poleciała Polonia Bytom i Arka, albo Lechia. Tych pierońskich hanysów i tak za dużo. Z Odrą Wodzisław niech się spotkają, tam ich miejsce.
Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- Alexxxxx
- Juventino
Lechia nie spadnie. Wg mnie to największy kandydat na czarnego konia rozgrywek. Jagi nie licze, bo juz w poprzednim sezonie pokazali bardzo wiele. A teraz wzmocnieni Kupiszem i tym nowym Bambuskiem będą na pewno w okolicach pierwszej trójki.Ciągnik_Na_Gąsienicach pisze:Tez niezbyt przepadam zarowno za Arką jak i za Lechią. Mogłyby obie spaść, ale Arka ma niezla obrone, a Lechia sklad na pierwsza 6, a na pewno pierwsza polowke tabeli. Traore, Sazankow, czy ten Francuz dokoptowany do skladu ostatnio. Poza tym Nowak, niezly Buzała, Mateusz Bąk. No i Deleu. Jesli Lechia spadnie, stawiam flachę.deszczowy pisze:Chciałbym, żeby z Ekstraklasy poleciała Polonia Bytom i Arka, albo Lechia. Tych pierońskich hanysów i tak za dużo. Z Odrą Wodzisław niech się spotkają, tam ich miejsce.
Mnie pozostaje nadzieja, że mimo szacunku dla gry Lechii i ich trenera Kafarskiego, gdańszczanie przegrają z osłabioną Legią w sobotę
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- strong return
- Juventino
(L)EGŁA Warszawa to jawa nie sen
Trenerka to nie zabawa dobrze to wiem
Iwański już zaplanował by zwolnili mnie
Na zsyłce w Młodej Ekstraklasie już śmieje się
Walter nie uratuje teraz już mnie
Z Iwańskim nikt nie wygra-oj chyba nie.
Trenerka to nie zabawa dobrze to wiem
Iwański już zaplanował by zwolnili mnie
Na zsyłce w Młodej Ekstraklasie już śmieje się
Walter nie uratuje teraz już mnie
Z Iwańskim nikt nie wygra-oj chyba nie.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wczoraj z Ojcem chcieliśmy obejrzeć Wisłę-Śląsk, poziom był tak wysoki, że po 15 minutach przełączyliśmy na KUNK-FU Pandę. I ją obejrzeliśmy do końca. Nasze ekstraklasa jest tak słaba ,że szkoda tracić czas na jej oglądanie. Znowu będzie blamaż w pucharach.
Ostatnio zmieniony 03 października 2010, 10:05 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Już? Nie zapomnij umyc raczek przed snem 8)sharikk pisze:legła...legła warszawa, legła, legla warszawa... legła, poległa... PIĘKNIE!!!
Te dziewczyny to chyba trzeba motywowac po kazdym meczu, bez wzgledu na wynik spotkania :roll:
Ostatnio zmieniony 02 października 2010, 23:27 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- sharikk
- Juventino
it doesn't matter pisze:Już? Nie zapomnij umyc raczek przed snem 8)sharikk pisze:legła...legła warszawa, legła, legla warszawa... legła, poległa... PIĘKNIE!!!
dzięki tym mameją ze "stolca" ma kieszeń o kolejne setki złotówek się wzbogaca:)
Żeby tylko rączki...ale widzę że panu żal dupe ściska? żegnam.
JUVE PER SEMPRE!!!
- Sapo
- Juventino
Człowieku wyjdź :lol:sharikk pisze:it doesn't matter pisze:Już? Nie zapomnij umyc raczek przed snem 8)sharikk pisze:legła...legła warszawa, legła, legla warszawa... legła, poległa... PIĘKNIE!!!
dzięki tym mameją ze "stolca" ma kieszeń o kolejne setki złotówek się wzbogaca:)
Żeby tylko rączki...ale widzę że panu żal ### ściska? żegnam.
To już chyba koniec Skorży w Legii. Widać jakie ajtijaj ma pojęciu o zarządzanie klubem piłkarskim.
- D-Rose
- Juventino
Bujac to my, a nie nassharikk pisze: dzięki tym mameją ze "stolca" ma kieszeń o kolejne setki złotówek się wzbogaca:)

No coż, niektorym tylko raczki zostają.sharikk pisze:Żeby tylko rączki...
Zal? Czego?sharikk pisze:ale widzę że panu żal ### ściska? żegnam.
Jedyne co w tym momencie widac jak bardzo was boli moja Legia. Ale akurat mi to na reke, i dzięki takim osobą jak ty wiem ze dobry klub(a własciwie kluby) moje serce wybrało 8)
Zapamietaj gamoniu. JESTESMY WASZĄ STOLICĄ czy ci sie to podoba czy nie :twisted: