Serie A (5): JUVENTUS 4-2 Cagliari [JPC na meczu!!!]
- rafal-1897
- Juventino
Tym razem może być parę roszad w składzie, z racji przegranego meczu. W ataku w zasadzie nie ważne kto zagra... Ważne, żeby obrona wreszcie pokazała się jak należy... Jeśli to nie zadziała to w ataku też nic nie zobaczymy. Stawiam na 2:1 dla Juve, ale chętnie zobaczę czyste konto (oczywiście z bramkami dla Juve).
- Damianoss60
- Juventino
Mam nadzieje że wygrają !Myślę że będzie z 2-0 dla Juve.I to już 3 mecz ligowy Juventusu w Canal + :-D

- ManiekJuve91
- Juventino
Inter taci punkty w Rzymie
musimy to wykorzystac i wygrac!!!
Do Boju!!

Do Boju!!
- jareckik
- Juventino
Jakby to czy inter wygral czy przegrał nas obchodziło my sie teraz musimy ogladac na strefe spadkowa kolego...ManiekJuve91 pisze:Inter taci punkty w Rzymie![]()
Do Boju!!
- francois
- Juventino
Gdybym miał pobawić się w trenera to dzisiaj wystawiłbym taki skład:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Pepe - Krasić, Melo, Marchisio, Martinez - Quagliarella, Iaquinta
Spróbowałbym z Pepe na obronie, gdyż z Cagliari powinniśmy zagrać ofensywnie, natomiast Rinaudo raczej nie będzie wspomagał akcji ofensywnych.
W pierwszym składzie Fabio i Vicenzo, gdyż wydają się być w najlepszej formie z napastników.
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Pepe - Krasić, Melo, Marchisio, Martinez - Quagliarella, Iaquinta
Spróbowałbym z Pepe na obronie, gdyż z Cagliari powinniśmy zagrać ofensywnie, natomiast Rinaudo raczej nie będzie wspomagał akcji ofensywnych.
W pierwszym składzie Fabio i Vicenzo, gdyż wydają się być w najlepszej formie z napastników.
- Wojtek
- Juventino
Jeśli spojrzymy na aktualną tabele tylko Cagliari w Serie A jest bez porażki :shock: :lol: Musi się to dzisiaj zmienić...
FORZA!!!
Jaka strefa spadkowa ? Wygrywamy ten mecz mamy tylko 3 pkt do Interu pokonujemy ich i stoimy na tym samym co onijareckik pisze:Jakby to czy inter wygral czy przegrał nas obchodziło my sie teraz musimy ogladac na strefe spadkowa kolego...ManiekJuve91 pisze:Inter taci punkty w Rzymie![]()
Do Boju!!

- pcpcpc
- Juventino
20:45 26.09.2010 Juventus Turyn - Calgiari Calcio - Liga Włoska w necie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 0&nr_str=1
lub
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=69#69 mało postów ale zawsze aktualne transmisje
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 0&nr_str=1
lub
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=69#69 mało postów ale zawsze aktualne transmisje
- LordRahl
- Juventino
Oby Twoje slowa sie sprawdzily- mam nadzieje ze juz za tydzien bd mieli tyle pkt co Inter byloby pieknie. A co do naszego miejsca, nie mozna tez tak na to patrzec jestesmy nisko ale strata do "pudla" jest niewielka, zreszta nie wierze ze Chievo czy Brescia i pare takich innych utrzymaja dalej takie temp, watpliwa sytuacja. Takze nie panikujmy, Juve gra niezle , przynajmniej widac postepy, jedyny mankament to defensywa ale na brak goli narzekac nie mozemy z naszej strony. Trzeba jeszcze dac troszke czasu na zgranie i mysle ze 2-3 miejsce jak najbardziej w zasiegu Juve w tym sezonie. A na dzis typuje wynik 2-1 dla Juve. FORZA!!<<W@jTEk>> pisze:Jeśli spojrzymy na aktualną tabele tylko Cagliari w Serie A jest bez porażki :shock: :lol: Musi się to dzisiaj zmienić...
Jaka strefa spadkowa ? Wygrywamy ten mecz mamy tylko 3 pkt do Interu pokonujemy ich i stoimy na tym samym co onijareckik pisze:Jakby to czy inter wygral czy przegrał nas obchodziło my sie teraz musimy ogladac na strefe spadkowa kolego...ManiekJuve91 pisze:Inter taci punkty w Rzymie![]()
Do Boju!!FORZA!!!
- kdzr
- Juventino
Mówcie co chcecie, obrzućcie mnie błotem, ale jak dla mnie DEL NERI to na prawdę świetny fachowiec, ma człowiek twardą rękę, nie da sobie wmówić jakiś głupot, nawet przy wyniku 4-0 z Udine wynalazł błędy i pokrzykiwał na naszych kopaczy, wiążę z nim spore nadzieję, jeżeli jego maszyna ruszy, możemy wrócić na tory, którymi kiedyś podążaliśmy i raz po raz "rozjeżdżaliśmy" kolejnych rywali. Być może kiedyś czytając tego posta, pomyślę "Ale byłem głupi", ale być może w przyszłości widząc go poczuję dumę z tego, że nie zwątpiłem i nigdy nie zwątpie. Dzisiejszy mecz musi być dla nas odskocznią, FORZA BIANCONERI !
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- rafal-1897
- Juventino
Ja Cię błotem nie obrzucękdzr pisze:Mówcie co chcecie, obrzućcie mnie błotem, ale jak dla mnie DEL NERI to na prawdę świetny fachowiec, ma człowiek twardą rękę, nie da sobie wmówić jakiś głupot, nawet przy wyniku 4-0 z Udine wynalazł błędy i pokrzykiwał na naszych kopaczy, wiążę z nim spore nadzieję, jeżeli jego maszyna ruszy, możemy wrócić na tory, którymi kiedyś podążaliśmy i raz po raz "rozjeżdżaliśmy" kolejnych rywali. Być może kiedyś czytając tego posta, pomyślę "Ale byłem głupi", ale być może w przyszłości widząc go poczuję dumę z tego, że nie zwątpiłem i nigdy nie zwątpie. Dzisiejszy mecz musi być dla nas odskocznią, FORZA BIANCONERI !
W tym meczu spodziewam się już zwycięstwa. Jeszcze nie okazałego, ale zwycięstwa. Mam nadzieję, że bramkę strzeli Amauri, ale to jest nie ważne. Ważne jest zwycięstwo i jego podtrzymanie w następnych spotkaniach.
Ostatnio zmieniony 26 września 2010, 13:22 przez rafal-1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Optymizm niektorych to mnie czasem roznosi. Taaa ja mam ogromne watpliwosci czy pokonamy Cagliari w taki sposob jaki Juventus takich leszczy powinien gonić. A ty ze wygramy jeszcze na San Siro :lol:<<W@jTEk>> pisze: Jaka strefa spadkowa ? Wygrywamy ten mecz mamy tylko 3 pkt do Interu pokonujemy ich i stoimy na tym samym co oniFORZA!!!
Owszem, wszytsko jest mozliwe, zwłaszcza patrzac na dyrygenta z ławki Interu 8) ale niech niektorzy przestana wkoncu zyć w matrixie

A co do meczu z tymi leszczami. 2:1 po wielkich meczarniach.

- Marian.
- Juventino
Kompletnie nie wiem, czego się spodziewać w tym meczu. Potrafimy wygrać na wyjeździe 4:0, a u siebie dostać 3:1. Juventus szczególną uwagę powinien zwrócić na obronę, jeżeli wyjdziemy na 0 z tyłu to na pewno coś strzelimy i wygramy choćby 1:0. Natomiast jeżeli w obronie zagramy tak jak z Palermo to czwartkowy wynik jest prawdopodobny.
Po obecnym Juventusie można się spodziewać wszystkiego.
Chciałbym by na lewej obronie zagrał Pepe, a na skrzydle Martinez.
Po obecnym Juventusie można się spodziewać wszystkiego.
Chciałbym by na lewej obronie zagrał Pepe, a na skrzydle Martinez.
- Murzin
- Juventino
Witam wszystkich, dotychczas tylko przeglądałem forum, ale jednak zacznę się również udzielać 
Co do meczu, to myślę, że wygramy bez większego problemu. Ofensywa prezentuje się nieźle, mam nadzieję, że skrzydłowi będą wrzucać niezłe piłki na Amauriego, on głową potrafi grać świetnie i myślę, że coś ustrzeli w tym meczu (o ile nie zagra za niego Iaquinta). Co prawda nasza defensywa w ostatnich meczach to tragedia, ale Del Neri już kombinuje jak to zmienić, a Cagliari raczej nie ma takich piłkarzy jak Palermo, więc ciężko im będzie nas postraszyć (meczu z Romą nie widziałem, więc co niektórzy pewnie mogą mnie zbesztać za te słowa
)
Pomysł z Pepe na prawej obronie może być niezły, ale na początek tylko na mecz z słabszymi drużynami i w wypadku kiedy Martinez będzie w pełni sił, bo Lanzafame to tragedia... ewentualnie na lewym skrzydle można spróbować De Ceglie, bo Grygera jak na razie gra poprawnie. Zobaczymy co wniesie Traore. Na ten mecz na prawej obronie wolałbym jednak tego Rinaudo. Motta powinien przemyśleć swoje ostatnie występy na ławce.
Pomoc tak jak zwykle, za wyjątkiem Marchisio. Aquilani powinien wreszcie dostać szansę zagrania od pierwszych minut.
Na ataku moim zdaniem powinni być Quagliarella i Amauri. Del Piero niech odpocznie wreszcie.
Wynik 2:0 i jestem zadowolony
Trzymajmy kciuki, a JPC niech natchnie dopingiem naszych piłkarzy 

Co do meczu, to myślę, że wygramy bez większego problemu. Ofensywa prezentuje się nieźle, mam nadzieję, że skrzydłowi będą wrzucać niezłe piłki na Amauriego, on głową potrafi grać świetnie i myślę, że coś ustrzeli w tym meczu (o ile nie zagra za niego Iaquinta). Co prawda nasza defensywa w ostatnich meczach to tragedia, ale Del Neri już kombinuje jak to zmienić, a Cagliari raczej nie ma takich piłkarzy jak Palermo, więc ciężko im będzie nas postraszyć (meczu z Romą nie widziałem, więc co niektórzy pewnie mogą mnie zbesztać za te słowa

Pomysł z Pepe na prawej obronie może być niezły, ale na początek tylko na mecz z słabszymi drużynami i w wypadku kiedy Martinez będzie w pełni sił, bo Lanzafame to tragedia... ewentualnie na lewym skrzydle można spróbować De Ceglie, bo Grygera jak na razie gra poprawnie. Zobaczymy co wniesie Traore. Na ten mecz na prawej obronie wolałbym jednak tego Rinaudo. Motta powinien przemyśleć swoje ostatnie występy na ławce.
Pomoc tak jak zwykle, za wyjątkiem Marchisio. Aquilani powinien wreszcie dostać szansę zagrania od pierwszych minut.
Na ataku moim zdaniem powinni być Quagliarella i Amauri. Del Piero niech odpocznie wreszcie.
Wynik 2:0 i jestem zadowolony

- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
No coz, krzyza moze i nie ma, ale moim zdaniem wystawienie Rinaudo na prawej obronie moze wypalic. Jeszcze tylko Legro na srodek i Kielon na lewą. To może być... ciekawe. W ofensywie raczej srednie argumenty, ale to z traceniem bramek, a nie z ofensywa ostatnio mamy problemy.Pluto pisze:Gramy u siebie, na stadionie z piękną historią. A że od dawna zawodnicy nic sobie z tego nie robią i pojęcie "atut własnego boiska" w naszym wydaniu nie ma racji bytu to inna sprawa.
Wynik meczu, jak to u średniaków, może być każdy. Liczę na szansę dla Aquilaniego, który na razie nie błysnął. Ale jak by nie patrzec Marchisio na razie radzi sobie nieźle... Sissoko ponoc jedna noga w VfL. Zaczynam już wypatrywać dnia, w którym treneiro strach zajrzy głęboko w oczy, zacznie w panice szukać rozwiązania... i wyjdziemy w ustawieniu 433. Wtedy zostanie zapytac "gdzie jest krzyż?" , nabrac w pluca jak najwiecej powietrza i wysmiac duet Marotta&Delneri.
Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jak to się mówi: "Z pustego i Salomon nie naleje".
Nie ma co winić Del Neriego, niestety nie mamy jeszcze zawodników na LM, a może i nawet na Scudetto, aczkolwiek 2-3 miejsce są w naszym zasięgu. Aczkolwiek z takimi rywalami jak ogórki z Poznania, czy Cagliari, trzeba mecze wygrywać.
Nie ma co winić Del Neriego, niestety nie mamy jeszcze zawodników na LM, a może i nawet na Scudetto, aczkolwiek 2-3 miejsce są w naszym zasięgu. Aczkolwiek z takimi rywalami jak ogórki z Poznania, czy Cagliari, trzeba mecze wygrywać.