BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiatrak może się rozpierniczyć, a piernik się nie rozwiatraczytabo89 pisze:Tyle samo literbiałas pisze:btw, co ma piernik do wiatraka?

Może ktoś mi przybliżyć w jakich lokalach oglądacie mecze i jak tam dojechać?
- białas
- Juventino
naszą główną "siedzibą" jest Escapada (ul. Akademicka 23). mapa wyznaczyłem Ci trasę od akademików do pubu, więc tam trochę oszukuje, bo równie dobrze od ronda możesz pójść ulicą M.Skłodowskiej-Curie i dalej Krasińskiego. a kolejne miejsca, to jak wyjdzie od tego na jakim kanale leci mecz, bo w Escapadzie mają ogólnie Cyfrę tylko.Negri pisze:Wiatrak może się rozpierniczyć, a piernik się nie rozwiatraczytabo89 pisze:Tyle samo literbiałas pisze:btw, co ma piernik do wiatraka?
Może ktoś mi przybliżyć w jakich lokalach oglądacie mecze i jak tam dojechać?
na dzisiaj spróbuję coś ogarnąć. później dam info.
- Judzio
- Juventino
Z tego co pamiętam Antidotum i Czarci są u nas spalone. W innych lokalach nie ma Polsatu Futbol. Wniosek? Chyba sobie nie obejrzymy
Poza tym studencki czwartek, dzien przed rozpoczęciem roku, nawet jakbyśmy chcieli znów w tym Antidotum to pewnie bedzie jakieś karaoke czy inne gówno

Poza tym studencki czwartek, dzien przed rozpoczęciem roku, nawet jakbyśmy chcieli znów w tym Antidotum to pewnie bedzie jakieś karaoke czy inne gówno

- białas
- Juventino
problem jest w tym, że w Białymstoku ciężko z Polsatem Futbol. ja być może w piątek jadę do stolicy, więc nawet nie wiem, czy obejrzę retransmisję na TV4 o 0.30...Negri pisze:Weźcie się do groma zorganizujcie bo ja nie będę miał gdzie obejrzeć!
myślałem, że do was się załapie.
- pezet1988
- Juventino
jakbyś mieszkał w akademcu, to jakby nie wypadło mi jakieś chlanie to pewnie by można u mnie oglądaćNegri pisze:Weźcie się do groma zorganizujcie bo ja nie będę miał gdzie obejrzeć!
myślałem, że do was się załapie.

- KUZMA
- Juventino
Hej Jeżeli chodzi o Polsat to mają chyba w Bilard House tak jak pisałem wcześniej wiele się tam zmieniło i warto obadać komfort oglądania,CO to mojej frekwencji niestety praca mnie do tego zmusza i muszę w domu oglądać ale w czwartek jakbyśmy zdecydowali oglądać się w BH Postarałbym sie wpaść jeżeli byście sie zdecydowali piszcie na gg 10458738
to zrobię rezerwacje bo jeszcze Lech gra pozdro
to zrobię rezerwacje bo jeszcze Lech gra pozdro
JUVE the best i love football