o finały MME z Białorusią

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:33

Punktualnie o 12:00 we Frankfurcie rozlosowano pary barażowe o wejście do finałów młodzieżowych mistrzostw Europy. Polska jako zespół rozstawiony trafiła na drugą drużynę z grupy 3 - Białoruś. Mecze odbędą się 15-16 i 18-19 listopada. Gospodarzem pierwszego spotkania będą Białorusini.
Zestaw par barażowych o wejście do finałów młodzieżowych mistrzostw Europy:

Niemcy - Turcja
Portugalia - Francja
Dania - Włochy
Serbia i Czarnogóra - Norwegia
Białoruś - Polska
Szwecja - Hiszpania
Szwajcaria - Czechy
Chorwacja - Szkocja

źródło: http://www.90minut.pl/news.php?id=76240

z tych co mogli rozlosować, Białorusi sie najbardziej obawiałem :!: nie było to najlepsze losowanie, przypomnijmy że z nimi nasi młodzieżowcy walczyli w elMŚ i tam grali tak na remis, a więc będzie ciężko, ale przecież Polacy poprawili sie w piłce ostatnio :!:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:45

Eee...tam, a ja myślę że będzie luzik i spokojnie nasi młodzieżowcy rozstrzygną dwumecz na swoją korzyść. Świadczy o tym choćby postawa z Węgrami - mogli ten mecz "puścić" - i tak grupa wygrana i do tego jeszcze pierwszą bramkę strzelili Węgrzy... O wynik z Białorusią jestem spokojny 8)

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:46

Mnie się jednak wydaje że z Białorusinami nie powinniśmy mieć wielkich problemów, stawiam na 4-2 oraz 2-1 dla Polski

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 15:45

2-0 i 1-1 dla Polski

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 16:01

Błąd panowie ,błąd :!: Nie doceniacie Białorusi ,a to źle.Nie wiem czy zauważyliście ale drużyny młodzieżowe z wschodnich krajów grają bardzo dobra pilke i obawiają sie ich wszyscy.Z tego obszaru wybija się tercet: Polska, Czechy i właśnie Białoruś. Szkoda że na nich wpadliśmy bo to bardzo niewygodny i niebezpieczy przeciwnik.Bardzo obawiam się meczów z nimi.Może nasi piłkarze są lepsi pod zględem przygotowania fizycznego ,ale nie będzie łatwo wygrać.Trzeba się orzygotować na cięzkie mecze.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Dario

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 13:26

Oczywiście zlekcewarzyć nie można rzadnego przeciwnika ale jeśli nasze Orlęta celują w Igrzyska w Atenach a nawet w medal na nich to muszą przejść Białoruś i zrobią to bo grają teraz bardzo dobrze, aż się miło patrzy na ich grę i mam nadzieję że pokażą ten mecz w TV bo ostatnio ktoś sobie odpuścił.

fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 22:07

napewno pokaza w TVP te mecze (przynajmniej mam taka nadzieje bo jesli nie to TVP bedzie mial u mnie przesrane... co do tego dwumeczu to licze na Polakow i mam nadzieje ze awansu dalej ba ja wiem ze awansuja :)

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 23:22

fanka-juve pisze:napewno pokaza w TVP te mecze (przynajmniej mam taka nadzieje bo jesli nie to TVP bedzie mial u mnie przesrane... co do tego dwumeczu to licze na Polakow i mam nadzieje ze awansu dalej ba ja wiem ze awansuja :)
co do wyjazdowego meczu to nie wiadomo, ale u siebie to na pewno pokarzą, bo wszystkie mecze u siebie w eliminacjach pokazywali, szkoda tylko ze nie wyjazdowe, bo ciekawe to wszystkie były, jak sie wygrywa to sie przyjemniej patrzy :D no ale skoro w meczu "mecz i rewanż" pokarza jeden mecz to pewnie drugi też, miajmy nadzieje że tak :!: :D

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 13:37

ja liczę na dość łatwe zwycięstwa Polaków...

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 14:45

No młodzików to mamy dobrych i mi się wydaje że mimo ciężkiej przeprawy uda im się........ :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ODPOWIEDZ