eMŚ 2006 - Polska w trzecim koszyku
- kouba
- Qualità Juventino
Jak sygnalizowaliśmy niedawno mecz Polaków z Węgrami miał mieć nie tylko duże znaczenie w kontekście kwalifikacji do finałów ME 2004, ale także jeśli chodzi o rozstawienie w eliminacjach do Mistrzostw Świata 2006. Polacy w Budapeszcie wygrali, ale znajdą się w trzecim koszyku.
Do tego aby polska reprezentacja obroniła miejsce w drugim koszyku przed ostatnią kolejką eliminacji ME 2004 potrzeba było zarówno zwycięstwa Polaków na Węgrzech jak i porażki Belgii, Rosji lub Słowenii (jednej z tych drużyn). Niestety choć Polacy wygrali w Budapeszcie to zarówno Belgia jak i Rosja i Słowenia także zwyciężyły.
więcej szczegółów na http://www.90minut.pl/news.php?id=75841
Do tego aby polska reprezentacja obroniła miejsce w drugim koszyku przed ostatnią kolejką eliminacji ME 2004 potrzeba było zarówno zwycięstwa Polaków na Węgrzech jak i porażki Belgii, Rosji lub Słowenii (jednej z tych drużyn). Niestety choć Polacy wygrali w Budapeszcie to zarówno Belgia jak i Rosja i Słowenia także zwyciężyły.
więcej szczegółów na http://www.90minut.pl/news.php?id=75841
- RadeKas
- Juventino
No coz. Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz
.
Polacy sami sobie tego piwa nawazyli to teraz musza je wypic. A gorzkie bedzie ze cholera :?. Ale w poprzednich eliminacjach MŚ tez bylismy w 3 koszyku i bylo dobrze. Mam nadzieje ze ten rok pracy Janasa z kadra da jeszcze lepsze rezultaty niz za Engela.
Polacy sami sobie tego piwa nawazyli to teraz musza je wypic. A gorzkie bedzie ze cholera :?. Ale w poprzednich eliminacjach MŚ tez bylismy w 3 koszyku i bylo dobrze. Mam nadzieje ze ten rok pracy Janasa z kadra da jeszcze lepsze rezultaty niz za Engela.
srali muszki będzie wiosna
- juve21
- Juventino
Niestety, los nam wybitnie nie sprzyja. Ale chyba niżej niż teraz to już upaść nie możemy.Jest jeden pozytyw tych eliminacji,dość dobrze nam szło na wyjazdach.Jeśli poprawimy skuteczność u siebie ,może coś będzie z tego.Mistrzostwa będą w Niemczech ,a ponieważ mam blisko to licze na to że zobaczę na żywo jakiś mecz Polaków na tym mundialu.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Johnny777
- Juventino
No dobra - trzeci koszyk, ale przecież nie położymy się teraz i nie zaczniemy płakać z tego powodu.. :? Trzeba wyjść na boisko i walczyć..bo niby dlaczego nie mogły by się powtórzyć eliminacje do MŚ w Korei?.
- fanka-juve
- Juventino
teraz to napewno nie mamy co liczyc na jakies San Marino czy Węgry teraz to dopiero dostaniemy grupe z ktorej napewno bedzie bardzo trudno wyjsc nawet najbardziej optymistyczny wariant bedzie bardzo trudny
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- kouba
- Qualità Juventino
Ostateczna decyzja w sprawie zasad rozgrywania eliminacji piłkarskich mistrzostw świata w 2006 roku zostanie podjęta 5 grudnia we Frankfurcie - postanowił komitet wykonawczy FIFA. Tego samego dnia odbędzie się losowanie grup kwalifikacyjnych.
Pierwotnie planowano, że końcowe decyzje w sprawie eliminacji i układu spotkań turnieju finałowego w Niemczech zostaną podjęte podczas posiedzenia komitetu wykonawczego w Doha. Według prezydenta FIFA Seppa Blattera nie ma jednak pośpiechu, a dodatkowy czas będzie można wykorzystać na dopracowanie wszystkich szczegółów.
Poinformowano także, że gospodarz mistrzostw świata w 2010 roku zostanie wybrany w maju przyszłego roku.
źródło: www.90minut.pl
Pierwotnie planowano, że końcowe decyzje w sprawie eliminacji i układu spotkań turnieju finałowego w Niemczech zostaną podjęte podczas posiedzenia komitetu wykonawczego w Doha. Według prezydenta FIFA Seppa Blattera nie ma jednak pośpiechu, a dodatkowy czas będzie można wykorzystać na dopracowanie wszystkich szczegółów.
Poinformowano także, że gospodarz mistrzostw świata w 2010 roku zostanie wybrany w maju przyszłego roku.
źródło: www.90minut.pl
- BIGGI
- Qualità Juventino
Co ty opowiadasz ??? Koszyków jest 5....San Marino w ostatnim, w 4 też jakieś Mołdawie.....jesteśmy w tym samym położeniu co przed el. 2002 Wtedy też byliśmy w 3 koszyku. Także tak czy inaczej na pewno bedziemy mieli w grupie dwie druzyny słabiutkie.fanka-juve pisze:teraz to napewno nie mamy co liczyc na jakies San Marino czy Węgry teraz to dopiero dostaniemy grupe z ktorej napewno bedzie bardzo trudno wyjsc nawet najbardziej optymistyczny wariant bedzie bardzo trudny
- Johnny777
- Juventino
....takie słabe jak ŁotwaBIGGI pisze: Co ty opowiadasz ??? Koszyków jest 5....San Marino w ostatnim, w 4 też jakieś Mołdawie.....jesteśmy w tym samym położeniu co przed el. 2002 Wtedy też byliśmy w 3 koszyku. Także tak czy inaczej na pewno bedziemy mieli w grupie dwie druzyny słabiutkie.

- RuTeK
- Juventino
MAm nadziej że jakos sobie poradzimu i awansujemy Do Finałów MS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja mam nadzieję że Janosik zrobi coś z naszą reprezentacją, w końcu to dobry trener. Pewnie jak nie awansujemy to powieszą go na haku 
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BianconeriFan
- Juventino
A może uda im się? wszystko się może zdarzyć..... choć nie w Polsce...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
DokładnieADAMJUVENTUSPL pisze:Ja mam nadzieję że Janosik zrobi coś z naszą reprezentacją, w końcu to dobry trener. Pewnie jak nie awansujemy to powieszą go na haku

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....