Serie A (4): JUVENTUS 1-3 Palermo
- jareckik
- Juventino
No jutro będzie ciężko, najprawdopodobniej będzie remis ale jakby się udało wygrać to mamy 2 miejsce w tabeli po 4 kolejkach :]
- pcpcpc
- Juventino
20:45 23.09.2010 Juventus Turyn - Palermo - Liga Włoska w Necie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 9&nr_str=1
lub
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=45#45 nowe forum mało postów bo tylko świeże transmisje
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 9&nr_str=1
lub
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=45#45 nowe forum mało postów bo tylko świeże transmisje
- thor21
- Juventino
Kubba pisze:Obecność Giorgio to bardzo dobra wiadomość. Od razu czuję się bardziej komfortowo. Dobrze, że to nie było nic poważnego.
Co do wypowiedzi trenera do potyczki z Palermo. Bardzo dobra wypowiedź. Widać, że gość twardo stąpa po ziemi i nie obiecuje Bóg wie czego. Tym Del Neri mi imponuje, bo archaicznym 4-4-2 już nie
Archaiczny?A popatrz na Fergusona gra tą sama formacja od wieków ,i co?odnosi sukcesy
- thor21
- Juventino
thor21 pisze:Kubba pisze:Obecność Giorgio to bardzo dobra wiadomość. Od razu czuję się bardziej komfortowo. Dobrze, że to nie było nic poważnego.
Co do wypowiedzi trenera do potyczki z Palermo. Bardzo dobra wypowiedź. Widać, że gość twardo stąpa po ziemi i nie obiecuje Bóg wie czego. Tym Del Neri mi imponuje, bo archaicznym 4-4-2 już nie
Archaiczny?A popatrz na Fergusona gra tą sama formacja od wieków ,i co?odnosi sukcesy.
I naprawdę chciałbym żeby Juve jutro wygrało.Ale jakoś w to nie wierzę.
- bajbek17
- Juventino
Coś słabo to wszystko przemyślałeś, ale nie będę się powtarzał gdyż kolega Smok-u wszystko już ci wyjaśnił. Sherlock Holmes z Ciebie nie będzie.Kubba pisze:W takim razie jesteś gośćbajbek17 pisze:Oglądałem mecz Pelermo - Inter (...)Oglądałeś mecz Interu, który leciał w tym samym czasie co mecz Juventusu!
![]()
Forza!
A Tobie Push3k wszystkiego najlepszego.
- LordRahl
- Juventino
Ja mam urodziny w dzien meczu z Interem -3 pazPush3k pisze:Urodzinki mi się trafiły w dzień meczu... Dobrze by było wygrać, a najlepiej by było jakby Del Piero hattricka sobie skreaował.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mamy dziś szanse na 4 miejsce, tylko jest jeden warunek... trzeba wygrać.
Dzisiejszy mecz jest doskonałą okazją by sprawdzić, czy ta wygrana z Udinese była tylko przypadkowa, czy może odzyskujemy formę i stabilność.
Palermo to nie byle jaki przeciwnik, ale teraz mają zadyszkę, warto by im się zrewanżować za zeszły sezon i przy okazji utrzeć nosa temu gargulcowi zampariniemu czy jak mu tam.
Musimy wygrać nie ważne ile, nie ważne w jakim stylu. Trzeba łapać formę by nie dać uciec interowi.
Chciałbym zobaczyć na boisku Aquilaniego.
Dzisiejszy mecz jest doskonałą okazją by sprawdzić, czy ta wygrana z Udinese była tylko przypadkowa, czy może odzyskujemy formę i stabilność.
Palermo to nie byle jaki przeciwnik, ale teraz mają zadyszkę, warto by im się zrewanżować za zeszły sezon i przy okazji utrzeć nosa temu gargulcowi zampariniemu czy jak mu tam.
Musimy wygrać nie ważne ile, nie ważne w jakim stylu. Trzeba łapać formę by nie dać uciec interowi.
Chciałbym zobaczyć na boisku Aquilaniego.
- nad gopłem
- Juventino
Najlepsza 11 na ten mecz:
---------------Storari
Motta - Bonucci - Chiellini - Grygera
Krasić - Melo - Marchisio - Pepe
---------Iaquinta - Del Piero
2-1 by mnie bardzo ucieszyło, gdyż Palermo to nie jest łatwy rywal
---------------Storari
- Łukasz
- Juventino
Lepsza byłaby ta jedenastka, gdybyś zamiast Aleksa wstawił Quaglię.nad gopłem pisze:Najlepsza 11 na ten mecz:
---------------Storari

- stahoo
- Juventino
Ewentualnie Quaglie i Alexa razem. VI cos tam gadał, że nie da rady całego meczu zagrać. Ale ja osobiście podobnie jak Łukasz zaczałbym Quagliarellą z Iaquintą, a gdybyśmy spokojnie prowadzili 2-0, lub musieli gonić wynik to Alex joker mógłby wejśćŁukasz pisze:Lepsza byłaby ta jedenastka, gdybyś zamiast Aleksa wstawił Quaglię.nad gopłem pisze:Najlepsza 11 na ten mecz:
---------------Storari

- KamilDeath
- Juventino
priorytet strzelić bramkę pierwszemu i potem zdecydowanie będzie z górki patrząc w końcu na szybkie skrzydła idealne na kontry, także panowie czy to będzie strzał z wolnego, rożnego cokolwiek ale strzelamy pierwsi bramę

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- furiaceca11
- Juventino
stahoo pisze:Ewentualnie Quaglie i Alexa razem. VI cos tam gadał, że nie da rady całego meczu zagrać. Ale ja osobiście podobnie jak Łukasz zaczałbym Quagliarellą z Iaquintą, a gdybyśmy spokojnie prowadzili 2-0, lub musieli gonić wynik to Alex joker mógłby wejśćŁukasz pisze:Lepsza byłaby ta jedenastka, gdybyś zamiast Aleksa wstawił Quaglię.nad gopłem pisze:Najlepsza 11 na ten mecz:
---------------Storari
Jestem innego zdania. Alex jest w formie, a Del Neri mówi że nie zmienia "dobrego schematu" więc po co babrać się z wynalazkami.
Nie ma sensu grzebać , meblować puki wszystko gra. Sami widzieliśmy Lanze za Pepe, i Sissoko za Marchisio.
Nowe nabytki będą wpuszczanie w trakcie meczu, a ich czas przyjdzie - myślę tu o Aquie.
Atak jak najbardziej DP- FQ widać że chłopaki się dogadują