Serie A (4): JUVENTUS 1-3 Palermo
- Qrczak
- Juventino
A sorki juz walą mi się wyniki , masz racje ale to jeszcze gorzej .Skibil pisze:A to nie z Sampdorią remisowaliśmy ? Mecz z Bari skończył się 1:0 dla gości przecież...Qrczak pisze: taki klub jak Juve remisuje z bari
- thor21
- Juventino
Co się tak emocjonujecie.Nie wiecie że ten mecz już jest przegrany?Czy może zwycięstwo ze słabym Udine zamgliło wam oczy?.
Palermo ma genialny atak i obrone.Sam Pastore potrafi jednym podaniem lub strzałem uruchomić atak druzyny lub strzelić gola.A Cassani poptarfi genialnie przejść całe boisko i okiwać kilku rasowych obronców.
Dlatego mówie tem mecz juz jest przegrany.
Palermo ma genialny atak i obrone.Sam Pastore potrafi jednym podaniem lub strzałem uruchomić atak druzyny lub strzelić gola.A Cassani poptarfi genialnie przejść całe boisko i okiwać kilku rasowych obronców.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie nadużywaj słowa "genialny", bo najwidoczniej nie rozumiesz jego znaczenia... Palermo to średniak i przeciwstawić się mogą wolą walki. Obrona genialna :lol:thor21 pisze:Co się tak emocjonujecie.Nie wiecie że ten mecz już jest przegrany?Czy może zwycięstwo ze słabym Udine zamgliło wam oczy?.
Jutro ponownie uświadczymy na środku Marchisio oraz Melo. Potwierdził to przed chwilą Delneri w trakcie konferencji prasowej. Jednocześnie podkreśla, że Juve twardo stąpa po ziemi i podchodzi z pełną powagą do kolejnego spotkania. Oby...
- thor21
- Juventino
mrozzi pisze:Nie nadużywaj słowa "genialny", bo najwidoczniej nie rozumiesz jego znaczenia... Palermo to średniak i przeciwstawić się mogą wolą walki. Obrona genialna :lol:thor21 pisze:Co się tak emocjonujecie.Nie wiecie że ten mecz już jest przegrany?Czy może zwycięstwo ze słabym Udine zamgliło wam oczy?.
Jutro ponownie uświadczymy na środku Marchisio oraz Melo. Potwierdził to przed chwilą Delneri w trakcie konferencji prasowej. Jednocześnie podkreśla, że Juve twardo stąpa po ziemi i podchodzi z pełną powagą do kolejnego spotkania. Oby...
Średniak?To czemu o Pastore i Cassaniego biją się najlepsze kluby Europy?
To dlaczego Cavanii (czy jakoś tak),prowadzi w klasyfikacji strzelców w lidze?
- Juventino79
- Juventino
Nie rozumiem czemu sądzisz ,że mielibyśmy przegrać z Palermo ,które z całą pewnością nie jest silniejsze od Nas, do tego gramy u Siebie... Kompletnie nie rozumiem Twojego zdania dotyczącego meczu... Poza tym Edinson Cavani gra w Napoli ,a nie Palermo 8)thor21 pisze: Średniak?To czemu o Pastore i Cassaniego biją się najlepsze kluby Europy?
- Skibil
- Redaktor
Przykłady. Pokaż mi wywiad z dyrektorem lub managerem jakiegoś najlepszego klubu Europy, który mówi, że jest zainteresowany jednym z tych piłkarzy. Ale mają to być autentyczne słowa tego człowieka, a nie kaczka dziennikarska...thor21 pisze:o Pastore i Cassaniego biją się najlepsze kluby Europy?
Błysnąłeś... :rotfl:thor21 pisze:Cavanii
Żeby nie było off-topa. Juventus wygra, bo powinien, a nie dlatego że może

- furiaceca11
- Juventino
21 na Palermo a w śród nich Chiello
Uff postraszyło nas troche to że miał mały uraz. Na całe szczęście obyło sie bez kontuzji, skład z tego co wiem taki sam jak na Udine

Uff postraszyło nas troche to że miał mały uraz. Na całe szczęście obyło sie bez kontuzji, skład z tego co wiem taki sam jak na Udine

- Kubba
- Juventino
Obecność Giorgio to bardzo dobra wiadomość. Od razu czuję się bardziej komfortowo. Dobrze, że to nie było nic poważnego.
Co do wypowiedzi trenera do potyczki z Palermo. Bardzo dobra wypowiedź. Widać, że gość twardo stąpa po ziemi i nie obiecuje Bóg wie czego. Tym Del Neri mi imponuje, bo archaicznym 4-4-2 już nie
Co do wypowiedzi trenera do potyczki z Palermo. Bardzo dobra wypowiedź. Widać, że gość twardo stąpa po ziemi i nie obiecuje Bóg wie czego. Tym Del Neri mi imponuje, bo archaicznym 4-4-2 już nie

- Mateuszello
- Juventino
Jeszcze zostało równo 24 godziny do meczu. Ciekawe jak dzisiaj zagra Milan?
- dp10
- Juventino
Przy dzisiejszych dobrych wynikach dla Juve (porażka Romy, Napoli oraz remisy Milanu, Sampy, Genoi i Violi) wygrana w meczu z Palermo to konieczność. Prawdopodobnie jedyną zmianą w porównaniu do wyjściowej 11 z Udinese będzie obecność Vicenzo od pierwszych minut za Alexa.
- nowik92
- Juventino
Dokładnie, fason trzyma tylko Inter.dp10 pisze:Przy dzisiejszych dobrych wynikach dla Juve (porażka Romy, Napoli oraz remisy Milanu, Sampy, Genoi i Violi) wygrana w meczu z Palermo to konieczność. Prawdopodobnie jedyną zmianą w porównaniu do wyjściowej 11 z Udinese będzie obecność Vicenzo od pierwszych minut za Alexa.
Jeśli Juve będzie wygrywało swoje mecze (nawet po 1-0) jest szansa powalczy o 1/2 miejsce.
Jeden warunek - wygrywać te mecze, które muszą być wygrane (czyli wszystkie :C :lol: ).
Jest forma w ataku, oby z tyłu na 0 było i będzie gitara

forca.