Serie A (4): JUVENTUS 1-3 Palermo
- Monte Cristo
- Juventino
No jak narazie Marchisio - Melo to najlepsza para srodkowych. Az dziwne ze Sissoko ma taki dolek, kiedy on ma ramadan?deszczowy pisze:Swoją drogą - Marchisio wydaje się powoli, powolutku rozkręcać. Ciekawe, czy jeśli będzie tak dalej grał, to Aqua jeszcze sobie nie posiedzi na ławce.rafal-1897 pisze:I zaczyna się sezon już na poważnie. Nie ujmuję tu poprzednim przeciwnikom, ale z Palermo Juve jakoś szczęścia nie ma. Mecz będzie bardzo ciężki. Przewagą jest oczywiście gra u siebie. W Palermo byłoby bardzo ciężko. Trzeba liczyć na zwycięstwo...
Mecz, jak juz mowilem, bedzie moim zdaniem bardzo trudny. Licze na bramke Milosa

- deszczowy
- Juventino
W tym roku skończył się 9 września. Co nie zmienia faktu, że od roku Momo gra tak, jakby miał ramadan codziennie.Monte Cristo pisze:No jak narazie Marchisio - Melo to najlepsza para srodkowych. Az dziwne ze Sissoko ma taki dolek, kiedy on ma ramadan?deszczowy pisze:Swoją drogą - Marchisio wydaje się powoli, powolutku rozkręcać. Ciekawe, czy jeśli będzie tak dalej grał, to Aqua jeszcze sobie nie posiedzi na ławce.rafal-1897 pisze:I zaczyna się sezon już na poważnie. Nie ujmuję tu poprzednim przeciwnikom, ale z Palermo Juve jakoś szczęścia nie ma. Mecz będzie bardzo ciężki. Przewagą jest oczywiście gra u siebie. W Palermo byłoby bardzo ciężko. Trzeba liczyć na zwycięstwo...
Mecz, jak juz mowilem, bedzie moim zdaniem bardzo trudny. Licze na bramke Milosa
- Mateuszello
- Juventino
Masz niesamowity otymizmthor21 pisze:Obstawiam 2 -0 dla Palermo.Sam Pastore zjedzie obrońców Juve jak będzie chciał.

Powinniśmy to łatwo wygrać. Dobrze by było znów uzyskać czyste konto, a strzelone bramki przez Juve... Jaka by to nie była ilość na pewno będą piękne. Mam nadzieję, że będzie widać naszą 90-minutową przewagę i dużo sytuacji bramkowych z udziałem Krasica.
W środę Palermo zostanie rozjechane!

- jakku1
- Juventino
Dokladnie.Vincitore pisze:Palermo to odkąd pamiętam dla nas niebywale niewygodny przeciwnik. Tylko raz rozgnietliśmy ich jak walec po powrocie do Serie A, ale wtedy było zaangażowanie, chęci i przede wszystkim przełożyło się to na wydarzenia boiskowe. Boję się, że po meczu z Udinese naszym uderzy sodówka do głów i podejdą bez należytego zaangażowania do tego meczu, a Palermo jest ostatnio w dołku i będzie chciało się za wszelką cenę odgryźć po ostatnich porażkach ze Spartą i Interem, gdzie szczególnie w tym drugim meczu zasłużyli na coś więcej niż porażkę. Jestem spokojny jeżeli chodzi o nasz potencjał ofensywny, ale obawiam się trochę o tyły. Świetny Pastore i powracający po kontuzji Miccoli mogą co nieco zabawić się z naszymi stoperami.
Boje sie, ze mozemy sie poczuc za pewnie w tym meczu. A z Palermo to trzeba biegac, gryzc trawe i walczyc o kazdy minimetr boiska.
Mimo wszystko, wierze, ze damy rade. Skromne 2:1 i bedzie super ; )
- Simi
- Qualità Juventino
Nie zapominajcie że Sycylijczycy pozbyli się Cavaniego, Bresciano, Kjaera, co może źle na nich zadziałac. W dodatku najpewniej nie zagra Miccoli z powodu kontuzji. Ja jestem dobrej myśli, w końcu musimy utrzec nosa Zampariniemu.
Właśnie ciekaw jestem gry Alberto, bo 10 minut z S'doria to chyba za mało żeby ocenic czy przyda się w tym sezonie.deszczowy pisze: Swoją drogą - Marchisio wydaje się powoli, powolutku rozkręcać. Ciekawe, czy jeśli będzie tak dalej grał, to Aqua jeszcze sobie nie posiedzi na ławce.
- francois
- Juventino
Ostatni mecz tchnął we mnie wielki optymizm. Mam jednak nadzieję, że nie był to jednorazowy przebłysk umiejętności.
Palermo to wg mnie zespół z wyższej półki niż Bianconeri z Udine, a my gramy co 3-4 dni, więc obawiam się o koncentrację chłopaków. W poprzednim sezonie był to niestety wielki problem. Mam nadzieję, że da o sobie znać tutaj doświadczenie Del Neriego.
W pierwszym składzie chciałbym zobaczyć w końcu Aquilaniego, choć rywalizacja wpłynęła pozytywnie także na Marchisio.
Palermo to wg mnie zespół z wyższej półki niż Bianconeri z Udine, a my gramy co 3-4 dni, więc obawiam się o koncentrację chłopaków. W poprzednim sezonie był to niestety wielki problem. Mam nadzieję, że da o sobie znać tutaj doświadczenie Del Neriego.
W pierwszym składzie chciałbym zobaczyć w końcu Aquilaniego, choć rywalizacja wpłynęła pozytywnie także na Marchisio.
- Juventino79
- Juventino
Cóż... po ostatnim meczu mamy powody do patrzenia pozytywnie na mecz z Palermo. Jeżeli zagramy tak jak z Udinese to myślę ,że 3 punkty zdobędziemy. Chciałbym zobaczyć na boisku Amauriego, ciekaw jestem jego postawy po kontuzji
Obstawiam 2-1 dla Nas i bramki Quagliarelli i Amauriego jeżeli zagra 
- Kicek7
- Juventino
Po tym co pokazaliśmy w Udine w kibiców znów wstąpił duch optymizmu i już śmiało można oczekiwać wygranej. Rywala można porównać do Udinese, niby źle nie grają, prawie urwali punkt Interowi, ale z punktami słabiutko. Meczu z Udinese się baliśmy, a wszyscy wiemy jak się to skończyło. Oby z Palermo poszło równie gładko.
Co do składu, jedyna zmiana w porównaniu z poprzednim meczem to Iaquinta za Alexa, któremu w końcu przyda się odpoczynek. Reszty nie ma co zmieniać, bo dobrze to funkcjonowało. Obstawiam 2-0. Forza Juve!
Co do składu, jedyna zmiana w porównaniu z poprzednim meczem to Iaquinta za Alexa, któremu w końcu przyda się odpoczynek. Reszty nie ma co zmieniać, bo dobrze to funkcjonowało. Obstawiam 2-0. Forza Juve!
Błagam, zbanujcie go w końcu. Co mecz pisze ile to Juve przegra, jak to ich zjadą itp. Zapewne jakiś smieszny kibic Interu podszywający się pod kibica Juve i krytykujący wszystko co się da. Poczytajcie jego poprzednie posty.thor21 pisze:Obstawiam 2 -0 dla Palermo.Sam Pastore zjedzie obrońców Juve jak będzie chciał.
- thor21
- Juventino
Kicek7 pisze:Po tym co pokazaliśmy w Udine w kibiców znów wstąpił duch optymizmu i już śmiało można oczekiwać wygranej. Rywala można porównać do Udinese, niby źle nie grają, prawie urwali punkt Interowi, ale z punktami słabiutko. Meczu z Udinese się baliśmy, a wszyscy wiemy jak się to skończyło. Oby z Palermo poszło równie gładko.
Błagam, zbanujcie go w końcu. Co mecz pisze ile to Juve przegra, jak to ich zjadą itp. Zapewne jakiś smieszny kibic Interu podszywający się pod kibica Juve i krytykujący wszystko co się da. Poczytajcie jego poprzednie posty.thor21 pisze:Obstawiam 2 -0 dla Palermo.Sam Pastore zjedzie obrońców Juve jak będzie chciał.
Przykro mi ale nie kibic Interu.Ale po prostu kibic który realanie patrzy na szanse tego zespołu w meczu z Palermo.
Bo trzeba spojrzeć prawdzie w oczy .Juventus pokonał Udinese tylko dlatego że było słabe(stawiam że nawet lech by z nimi wygrał).Dlatego to prawie pewne że w meczu z Palermo Juventus przegra.Ale chciałbym wierzyć że wygra
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Trzeba to wygrać. Jeśli chcemy się gdzieś liczyć, nie można bać się takich drużyn jak Palermo. Za nimi przemawiają właśnie takie rzeczy jak 'a bo ciężko się z nimi gra'. Trzeźwo patrząc, Juventus jest lepszy i tyle. Rekordy biliśmy w poprzednim sezonie. Czas zrzucić brzemię frajerstwa, wygrać kilka spotkań z rzędu. Wejść na wyższy poziom i się tam zadomowić. Czas pokaże czy tam aktualnie jest miejsce Juve, ja w to wierzę.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Palermo po przegranych z Brescia i Interem w końcu będzie chciało ugrać 3 pkt. Miejmy tylko nadzieję, że nie przegramy, jak to mamy ostatnio w zwyczaju w meczach z Sycylijczykami
Liczę na dobry stylowo mecz w naszym wykonaniu a w konsekwencji wygraną. 

- delarudii
- Juventino
Mecz na pewno trudny, ale po zwycięstwie nad Udine jestem pełen optymizmu i liczę na trzy punkty, zresztą jak w każdym spotkaniu. Fajnie, że Claudio się rozkręca. Wiem, że to raczej niemożliwe, ale chciałbym zobaczyć go w parze z Albercikiem.. w takim ustawieniu bylibyśmy bez defensywnego pomocnika, ale chociaż tak w 75 minucie przy 2:0 dla nas zobaczyć taką parkę w pomocy. Jestem ciekaw jakby wyglądała wtedy gra do przodu.
- ewerthon
- Juventino
Faktycznie, trzeba przyznać, że Palermo w ostatnich latach nam nie leży. Ale ogromne znaczenie będzie miał tutaj atut własnego boiska, bo na Stadio Renzo Barbera byłoby piekielnie trudno dla obecnej drużyny Juventusu, a tak, mimo wszystko to Stara Dama jest faworytem. Nie liczę na powtórke wyniku z Udine, może być nawet skromne 1:0 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja rozumiem, można patrzeć realnie, można też być pesymistą, ale czytając to Twoje "realne" patrzenie to przegrać powinniśmy mecz z Sampdorią, mecz z Lechem również. Ewidentnie mijasz się z prawdą. Prawda to dziwka, ale to ja tu jestem jej alfonsem, dlatego zawrzyj waść mordkę.thor21 pisze:Przykro mi ale nie kibic Interu.Ale po prostu kibic który realanie patrzy na szanse tego zespołu w meczu z Palermo.
Bo trzeba spojrzeć prawdzie w oczy .Juventus pokonał Udinese tylko dlatego że było słabe(stawiam że nawet lech by z nimi wygrał).Dlatego to prawie pewne że w meczu z Palermo Juventus przegra.Ale chciałbym wierzyć że wygra
Zobaczymy na co stać ten Juventus. Chcę tylko widzieć taką wolę walki przez cały mecz jak z Udinese. I to, że po strzeleniu bramki chcemy następne. Amauri olee.