Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- kouba
- Qualità Juventino
to była też jego decyzja ze przeszedł do Milanuswiergot pisze:A mógł nadal grać na najwyższym poziomie, gdyby nie "talent" trenerski Ancelottiego :evil:kouba pisze:on jest juz wrakiem piłkarskim
- swiergot
- Juventino
No fakt. Ale postaw się na jego miejscu - był wtedy świeżym mistrzem świata, jednym z kilku najlepszych piłkarzy na świecie. Czy mógł przypuszczać że w Milanie go tak potraktują? Nawet wiedząc że trenerem jest taki młotek jak Ancelotti?kouba pisze:to była też jego decyzja ze przeszedł do Milanuswiergot pisze:A mógł nadal grać na najwyższym poziomie, gdyby nie "talent" trenerski Ancelottiego :evil:kouba pisze:on jest juz wrakiem piłkarskim

- juveluck
- Juventino
No i temat nie aktualny. Smieszny Rivaldo zmienil decyzje tak samo szybko jak ja podjal. Dziwny czlowiek. Niby gada ze chce do przyjaciela
Ronaldo ze chce do Chelsey gdzie go tak znaja. A jednak zostaje w klubie gdzie go ni znaja nie ma przyjaciol i nie gra
8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- swiergot
- Juventino
A tak w ogóle to co on mógłby robić jakby faktycznie odszedł? Mógłby odrazu dojść do innego klubu? W LM na pewno by nie mógł grać.juveluck pisze:No i temat nie aktualny. Smieszny Rivaldo zmienil decyzje tak samo szybko jak ja podjal. Dziwny czlowiek. Niby gada ze chce do przyjacielaRonaldo ze chce do Chelsey gdzie go tak znaja. A jednak zostaje w klubie gdzie go ni znaja nie ma przyjaciol i nie gra
8)

- Alexxxxx
- Juventino
Właśnie przegladam sobie portale piłkraskie i nagle :shock: wchodze na triballfotball i co... Powaliło mnie :!: Abramowicz daje 180 milionów funtów za Ronaldo :!: :!: :!: :!: To coś nie prawdowpodobnego. To jest prawda sam Ronaldo to potwierdził przypomne , że wczoraj zaprponował 25 milionów funtów za Nedveda, a wczęsniej o wiele więcej z Gigiego :!: Ale 180 milionów funtów
Kurcze ...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Yari
- Juventino
hehehheheeh. Lekka przesada. Jeszcze wyciągnie real z długów:):). Skąd on ma tyle kasy??. Jego chyba cza zamknąć w zakładzie psychiatrycznym. Koleś ma wybujałą wyobraźnie. Ale jak chce to niech bierze ronaldo. Ważne żeby zostawił w spokoju Nedveda i Buffona. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- juve21
- Juventino
Czemu uważacie Abramowicza za głupka. Facet ma pasje ,ma forse więc czemu ma sobie żałować.Gdybym ja był milarderem to nie poskąpiłbym setek milionów dolarów aby ściągnąć gwiazdy do juve.Więc dziwie się ,czemu go tak piętnujecie. Efekty już widać, może Chelsea przegrała ostatnio w LM ,ale świetnie radzi sobie w Premier League i widać że ten zespół się zazębia.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie