Serie A (3): Udinese 0-4 JUVENTUS
- francois
- Juventino
No i warto podkreślić jeszcze jedną rzecz - pierwszy mecz z groźnym rywalem, w którym nie straciliśmy bramki. Myślę, że wpływ na to miało małe zaangażowanie bocznych obrońców w akcje ofensywne.

Hmm, to może być dobre rozwiązanie na prawą obronę jako dubler Motty. Ale nie uważacie jednak, że za słaby radzi sobie w odbiorze piłki i kryciuOuh_yeah pisze:Popieram w całej rozciągłości!meda11 pisze:Zaczynam skłaniać się ku temu, by Pepe został przekwalifikowany na obrońce.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ten mecz po prostu trzeba było wygrać. Jak nie z Udinese to nie wiem z kim mieliśmy tego dokonać...? Cieszę się, że wreszcie nie straciliśmy bramki. Po tych trzech, które dostaliśmy od Sampdorii i trzech od Lecha zacząłem poważnie się zastanawiać czy nie skończymy tak jak w poprzednim sezonie. Nie ma się z drugiej strony co podniecać. Zobaczymy co przyniesie następny mecz.
Na wielki plus Krasic. Tak trzymać!
Na wielki plus Krasic. Tak trzymać!
- Klasyczna 10
- Juventino
Dobry mecz. Wreszcie. Na zero z tyłu z przodu kilka bramek. Tak trzymać. Ja z resztą zawsze wierzyłem, że kiedyś drużyna musi zatrybić. Wiecie doskonale, że czasami wystarczy jedno dobre spotkanie by się przełamać. Czekam na kolejne wygrane!
- KINIEK
- Juventino
Wow, wreszcie Juventus grał w piłkę, czego jak czego ale 4-0 to się nie spodziewałem, a i były dobre okazje na więcej, brawo! Krasic to chyba bliźniak Nedveda, cholernie się cieszę że go kupiliśmy, będzie z niego duuży pożytek. W sumie to nawet nie za bardzo jest na co narzekać po tym meczu, oby nie spoczęli na laurach.
ps chociaż nie, jedna rzecz mnie wkurzała, ten cień na boisku przez który nie było widać zawodników ;/
ps chociaż nie, jedna rzecz mnie wkurzała, ten cień na boisku przez który nie było widać zawodników ;/
Ostatnio zmieniony 19 września 2010, 20:48 przez KINIEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
Nareszcie mialem przyjemnosc z ogladania Juventusu.
PS. Sedzia to pala.
PS. Sedzia to pala.
- Brutalo
- Juventino
Miły mecz. Pozytywny. Długo było czekać na takie przedstawienie w wykonaniu ukochanej drużyny. Defensywa na zero, ofensywa na cztery. Czego chcieć więcej ? Więcej takich meczy
. Są dwie opcje. Albo zaczynamy się rozkręcać i będzie dalej dobrze (oczywiście nie aż tak jak dziś), albo to był tylko wypadek przy pracy. Bardzo wierzę w pierwszą opcję. Indywidualnie chciałbym wyróżnić dwóch piłkarzy. Bonucci i Krasic. Nie mam wątpliwości co do słuszności ich transferów. Oby tak dalej.
Ps. Pozdrowienia dla Zdenka. Nawet On się dziś zbytnio nie ośmieszył
Ps2. Przypuszczał ktoś siedem godzin temu, że będziemy po trzech kolejkach najskuteczniejszą drużyną w Serie A ?

Ps. Pozdrowienia dla Zdenka. Nawet On się dziś zbytnio nie ośmieszył

Ps2. Przypuszczał ktoś siedem godzin temu, że będziemy po trzech kolejkach najskuteczniejszą drużyną w Serie A ?

- Mati
- Juventino
Zwycięstwo w tym meczu było czymś koniecznym, dlatego każdy inny wynik byłby rozczarowaniem, ale już sposób w jaki to osiągnęliśmy bardzo mnie zaskoczył.
Dawno nie widziałem już meczu, w którym Juventus przez cały mecz prowadziłby grę, i nie dawał przeciwnikowi pograć. Dziś na boisku istniała tylko jedna drużyna, i to drużyna grająca rozsądnie, odpowiedzialnie, a momentami naprawdę przebojowo.
Myślałem, że takiego meczu jeszcze się trochę nie doczekam.
Pamiętam, że graliśmy tylko z Udinese (kandydat do spadku to to mimo wszystko chyba nie jest. Poprzedni sezon im nie wyszedł, ale mają znakomitych piłkarzy), nie ma się co napalać, ale fakt, że w końcu zawodnicy przypomnieli sobie po co wychodzą na murawę cieszy.
Nie mogę się powstrzymać przed dołączeniem się do moich przedmówców - wyśmienity mecz Krasica. Wydaje mi się, że jest w stanie grać bardzo dobrze już teraz, a myślałem, że będzie trzeba czekać. Niezmiernie się cieszę.
Dawno nie widziałem już meczu, w którym Juventus przez cały mecz prowadziłby grę, i nie dawał przeciwnikowi pograć. Dziś na boisku istniała tylko jedna drużyna, i to drużyna grająca rozsądnie, odpowiedzialnie, a momentami naprawdę przebojowo.
Myślałem, że takiego meczu jeszcze się trochę nie doczekam.
Pamiętam, że graliśmy tylko z Udinese (kandydat do spadku to to mimo wszystko chyba nie jest. Poprzedni sezon im nie wyszedł, ale mają znakomitych piłkarzy), nie ma się co napalać, ale fakt, że w końcu zawodnicy przypomnieli sobie po co wychodzą na murawę cieszy.
Nie mogę się powstrzymać przed dołączeniem się do moich przedmówców - wyśmienity mecz Krasica. Wydaje mi się, że jest w stanie grać bardzo dobrze już teraz, a myślałem, że będzie trzeba czekać. Niezmiernie się cieszę.
- FalsoVero
- Juventino
Mecz całkiem miły dla oka. Bramka Marchisio cudowna, Krasic grał bajecznie. Największym minusem tego spotkania był sędzia który gwizdał faule z kapelusza. Czyżby Juve złapało formę i szło już tylko wyżej?
PS. Asamoah tego gracza widziałbym w Juve.
PS. Asamoah tego gracza widziałbym w Juve.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Bianconero92
- Juventino
ahh asysty Krasica cudo, a gol Marchisio to bramka kolejki ! W tym sezonie jak widać nie mamy kłopotu ze skutecznością :-D 3 mecze- 10 bramek. Tak dalej Juve!
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Wojtek
- Juventino
Będzie ciężki wybór pomiędzy bramką Marchisio a DP z Lechem na bramke miesiąca
Pewna gra,pewne 3 pkt oby tak dalej! w drugiej połowie gra troche mniej porywcza ale cieszy bramka VI (a właśnie za co on dostał żółty kartonik bo nie dojrzałem ? )
Do pełni szczęścia zabrakło mi straty pkt interu...
PS.Milos w lidze ma już 3 asysty
GRANDE MILOS!!
Pewna gra,pewne 3 pkt oby tak dalej! w drugiej połowie gra troche mniej porywcza ale cieszy bramka VI (a właśnie za co on dostał żółty kartonik bo nie dojrzałem ? )
Do pełni szczęścia zabrakło mi straty pkt interu...
PS.Milos w lidze ma już 3 asysty

- kaczy19FJ
- Juventino
Chciałem oglądać mecz : ), ale byłem tak zmęczony, że obejrzałem tylko 5 minut na początku i wyłączyłem komputer, i poszedłem spać. Wstaje po 17 i patrze wcale nie wygrali -,-.
Poszedłem spać bo myślałem że będzie to samo co z Lechem, a tu patrzcie. !
Ładne asysty Milosa. Nowy "Nedved", nowa siła !.
Poszedłem spać bo myślałem że będzie to samo co z Lechem, a tu patrzcie. !
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Jako kompromis wybierz bramkę Quagliarelli bo to też był majstersztyk.<<W@jTEk>> pisze:Będzie ciężki wybór pomiędzy bramką Marchisio a DP z Lechem na bramke miesiąca

Co do meczu to barwa należą się całemu zespołowi bo zagrał naprawdę solidnie i oby tak dalej.
- Brutalo
- Juventino
Wydaje mi się że za prowokowanie kibiców udine. Moim zdaniem decyzja bez sensu, jak kilka innych dzisiejszego rozjemcy.<<W@jTEk>> pisze:(...)ale cieszy bramka VI (a właśnie za co on dostał żółty kartonik bo nie dojrzałem ?
Link do bramki http://www.youtube.com/user/VsCalcio#p/u/0/H_CQByICEMo , w profilu reszta trafień.
Przy całym szacunku nie przeginał bym. Kilka dobrych występów w Juve wobec tylu lat gry na najwyższym poziomie i zdobycia hardkorowego mistrzostwa Czechosłowacji ? Bądźmy spokojni, ale wszystko jest na dobrej drodzekaczy19FJ pisze:

Chyba porywająca<<W@jTEk>> pisze: (..) drugiej połowie gra troche mniej porywcza

Ostatnio zmieniony 19 września 2010, 21:28 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.