Państwo Inzaghi liczą na remis
- Alexxxxx
- Juventino
Spotkanie Milanu z Lazio jest okazją do kolejnego rodzinnego spotkania na boisku braci Inzaghich. Il Giornale drukuje wypowiedź rodziców Pippo i Simone - Mariny i Giancarlo.
Jakże pięknie byłoby, gdyby skończyło się 2:2, a oni zdobyli po dwie bramki. Żyją piłką, ileż to stłukli szyb w oknach. Chcieliśmy, by zostali księgowymi, ale sukces wcale ich nie zmienił. Szkoda, że żaden trener nie zechciał, by grali razem.
Źrodło: hattrick.pl
He he widac tą miłośc rodzicielską. Pięknie to bedzie jak zagra syn Alexa razem z nim i strzela po Hatricku :twisted: . Napewno ta wypowiedź ma zmoblizować obu braci...
Jakże pięknie byłoby, gdyby skończyło się 2:2, a oni zdobyli po dwie bramki. Żyją piłką, ileż to stłukli szyb w oknach. Chcieliśmy, by zostali księgowymi, ale sukces wcale ich nie zmienił. Szkoda, że żaden trener nie zechciał, by grali razem.
Źrodło: hattrick.pl
He he widac tą miłośc rodzicielską. Pięknie to bedzie jak zagra syn Alexa razem z nim i strzela po Hatricku :twisted: . Napewno ta wypowiedź ma zmoblizować obu braci...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BianconeriFan
- Juventino
Ja liczę na remis...
A bracia Inzaghi nie grają razem w jednym zespole, bo prezentują dość podobny styl gry, a komu jest potrzebny gracz i jego sobowtór?
A bracia Inzaghi nie grają razem w jednym zespole, bo prezentują dość podobny styl gry, a komu jest potrzebny gracz i jego sobowtór?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Fajnie jak by było 2-2, a po dwa gole by strzelili bracia, tylko że... samobójcze :twisted:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja tam wolę młodszego
Ale popieram remis :twisted: :twisted:

Ale popieram remis :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- kouba
- Qualità Juventino
ja jestem jak najbardziej za remisem w tym meczu, juz wcześniej w pokoju o tym meczu obstawiałem na 2-2 tak jak oni, a coż po bramce to dobrze by było jakby strzelili, chociaż filippo nie cierpie :twisted:
- Juventinha
- Qualità Juventina
chyba remis bedzie najkorzystniejszy chociaz mam rozne teorie:) a bramki niech strzela corradi:P
- Hybryd
- Juventino
Remis to będzie dla nas dobry wynik, a żeby żaden z nich nie oddał strzału na bramke to musieliby nie wyjść na boisko w innym wypadku to niemożliwejuve20 pisze:HEHE ,ale śmiałbym się jak by żaden z nich nawet strzału nie oddał na bramke
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie. Życze, aby życzenie państwa Inzaghi'ch się spełniło. Milan nie może wygrać tego spotkania!!Yari pisze:Ja też popieram idee remisu 2-2:):). Ale równiue dobrze może wygrać lazio:):). Byle milan stracił punkty. To jest najważniejsze.