Serie A (3): Udinese 0-4 JUVENTUS
- D-Rose
- Juventino
Moze w neo pracuja sami kibice Interum i specjalnie zwalniaja łacze?GoreK pisze:
Zawsze w ten dzień co gra JUVE net spowalnia net 1mb neo ściąga normalnie 130kb/s teraz 15 kb/s transmisja na bet365 w życiu nie pójdzie![]()

A tak na serio to spraw sobie łacze przynajmenij 8 mb i nie bedziesz miec problemu ;]
A co do meczu, 2:1 dla Udine.

- kdzr
- Juventino
Niech wyładują sportową złość po Lechu właśnie na Udine i wszystko powinno być na prawdę fajnie, byleby w meczu W OGÓLE nie wystąpił Lanzafame, boki obrony ? hmmm... napisałbym, że jestem dobrej myśli, ale nie lubię kłamać, więc... może jakoś im się uda. 

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jestem tak naiwny ,że szok! Juventus gra piach, ledwo remisuje z "potężnym" Lechem, a ja wierze, iż pokonają Udine 2-0,3-1. A przecież klub w ,którym gra Di Natale nie jest słaby i jeżeli do tego dodamy fakt ,że gramy na wyjeździe może sprawić ,że ludzie podchodzą mocno pesymistycznie do meczu. Jednak trzeba wierzyć, że Zdenek zagra mecz życia i reszta składu rozegra dobry mecz! 

- delarudii
- Juventino
Ciekawa propozycja. Jednak takie ustawienie nie przejdzie. Jestem ciekaw jak wtedy wyglądałaby nasza gra w defensywie i rajdy Kielona lewą stroną. Na pewno jest to lepsza opcja niż ze Zdenkiem.Sajan pisze:
W sumie gdyby pomyślał Kielon na lewej też by zagrał a LEgro dać w srodek obrony
- nowik92
- Juventino
Chiellini nie zagra na lewej, on musi być na środku...delarudii pisze:Ciekawa propozycja. Jednak takie ustawienie nie przejdzie. Jestem ciekaw jak wtedy wyglądałaby nasza gra w defensywie i rajdy Kielona lewą stroną. Na pewno jest to lepsza opcja niż ze Zdenkiem.Sajan pisze:
W sumie gdyby pomyślał Kielon na lewej też by zagrał a LEgro dać w srodek obrony
"Moze w neo pracuja sami kibice Interum i specjalnie zwalniaja łacze? Prochno
A tak na serio to spraw sobie łacze przynajmenij 8 mb i nie bedziesz miec problemu ;]
A co do meczu, 2:1 dla Udine."
Wiem, że głos kibica nie jest obiektywny, ale to chyba nie ten kierunek

- delarudii
- Juventino
To przecież oczywiste. Chodziło mi to, że takie rozwiązanie mogłoby być ciekawe/interesujące pod względem jakości gry w defensywie.nowik92 pisze: Chiellini nie zagra na lewej, on musi być na środku...
- furiaceca11
- Juventino
delarudii pisze:To przecież oczywiste. Chodziło mi to, że takie rozwiązanie mogłoby być ciekawe/interesujące pod względem jakości gry w defensywie.nowik92 pisze: Chiellini nie zagra na lewej, on musi być na środku...
Chiello---Bonucci----Legro---Rinaudo (Motta)
lub
Chiello---Bonucci----Legro(Rinaudo)
--Grygera (Motta)
Tak czy siak nie przekonuje mnie ten środek. Nie widziałem Traore ani Rinaudo w akcji, wydaje mi się jednak że ex neapolitaniec raczej nie jest dobry na prawej wiec Chiello musi grać na środku - jest nie do zastąpienia na tej pozycji.
W zimie trzeba kupić jakiś boczek...najlepiej lewy

EDIT:
PROBABILI FORMAZIONI
Udinese (3-4-3): Handanovic; Zapata, Coda, Domizzi; Isla, Inler, Asamoah, Pasquale; Sanchez, Floro Flores, Di Natale. All.: Guidolin. A disp.: Belardi, Cuadrado, Benantia, Pinzi, Armero, Corradi, Angella.
Juventus (4-4-2): Storari; Motta, Chiellini, Bonucci, Grygera; Krasic, Melo, Marchisio, Pepe; Quagliarella-Del Piero. All.: Del Neri. A disp.: Manninger, Legrottaglie, Rinaudo, Aquilani, Sissoko, Amauri, Iaquinta.
Arbitro: Bergonzi di Genova
To już wszystko wiemy

- juventusprzemek
- Juventino
No zobaczymy, lepiej jak za Vicka zagra DP.
Znów Melo, który na 100% wyrwie żółtą kartkę, jego nieopanowanie i umyślne faulowanie przeraża mnie.
Mam obawy przed porażką, ale wierzę w remis ale zwycięstwo będzie smakowało jeszcze lepiej bo na wyjeździe.
Powodzenia Juve!
Znów Melo, który na 100% wyrwie żółtą kartkę, jego nieopanowanie i umyślne faulowanie przeraża mnie.
Mam obawy przed porażką, ale wierzę w remis ale zwycięstwo będzie smakowało jeszcze lepiej bo na wyjeździe.
Powodzenia Juve!
- Łukasz
- Juventino
Gorzej, bo znowu skazywalibyśmy się na grę dwójką cofniętych, a poza tym - DP jest zmęczony, on nie może grać 90 minut co trzy dni, ma już 36 lat.juventusprzemek pisze:No zobaczymy, lepiej jak za Vicka zagra DP.
- nowik92
- Juventino
Ma 36 lat, a prezentuje się lepiej od młodszych od siebie zawodników... :płaczę:Łukasz pisze:Gorzej, bo znowu skazywalibyśmy się na grę dwójką cofniętych, a poza tym - DP jest zmęczony, on nie może grać 90 minut co trzy dni, ma już 36 lat.juventusprzemek pisze:No zobaczymy, lepiej jak za Vicka zagra DP.
Żałuję jedynie, że w ataku nie będzie od początku żadnej wieży.
Wygrajmy to, błagam Was.

- jakku1
- Juventino
Obrona i pomoc w porzadku. Motta - Bonucci - Chiellini, to bedzie Nasza podstawowa trojka na caly sezon.Marco Buffon pisze:na juventus.com juz podali skład:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Grygera - Pepe, Melo, Marchisio, Krasic - Del Piero, Quagliarella
Tak samo mysle o Pepe i Krasiciu, czy Quagliarelli. To zawodnicy podstawowego skladu. Srodek pomocy mamy o tyle wyrownany, ze w zasadzie moze grac tam kazdy i nie bedzie wiekszej sensacji. Grygera zajal miejsce na lewej obronie z koniecznosci.
Jednak kompletnie zdziwiony jestem tym, ze gra Del Piero a nie Iaquinta. Moze Vicek zagra cala druga polowe? Chociaz wyraznie trzeba powiedziec, ze Alex jest w duzo lepszej formie, niz Iaquinta. Co akurat nie dziwi.
- LukaS
- Juventino
Dziś 17 lat minęło od jego pierwszego gola w barwach Juve więc może uda mu się coś ustrzelić w prezencie. Ale pewnie pójdzie na zmianę w drugiej połowie a w której minucie to się okaże po jego grze.
A tak to reszta składu taka jakiej się w sumie można było spodziewać.
A tak to reszta składu taka jakiej się w sumie można było spodziewać.
- Adamosus
- Juventino
Sądze,że wygramy minimalnie 1:0,2:1...Grygera prawdopodobnie zagra wiec pewnie bd miał dużo roboty na swojej stronie,oby dał radę :roll:
Del Piero jest w formie wiec dobrze by było gdyby zagrał no i pewnie sie zmienią z Iaq po przerwie,zalezy jak tam sie Iaq czuje
Trzeba sie spiąć i wygrać ten mecz,trenują juz ze sobą sporo,czas na efekty zgrania.
Ogólnie damy rade 8) ,pozdro.
Del Piero jest w formie wiec dobrze by było gdyby zagrał no i pewnie sie zmienią z Iaq po przerwie,zalezy jak tam sie Iaq czuje
Trzeba sie spiąć i wygrać ten mecz,trenują juz ze sobą sporo,czas na efekty zgrania.
Ogólnie damy rade 8) ,pozdro.
- pezet1988
- Juventino
Szkoda, że Mareczku nie jesteś dziś specem w studiu u mnieMarco Buffon pisze:na juventus.com juz podali skład:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Grygera - Pepe, Melo, Marchisio, Krasic - Del Piero, Quagliarella