Wszystko o Milanie
- deszczowy
- Juventino
Nie bądź taki hokus - pokus, bejbe :*pan Zambrotta pisze:nie mów do innych misiu-pysiu, tylko do mnie. Bo potem ludzie uważają, że to ja biebrzę takie głupoty.deszczowy pisze:Następnym razem nie ryzykuj żadnych twierdzeń, misiu - pysiu. Nie bardzo Ci to wychodzi.meca pisze:Zaryzykuję stwierdzenie, że Milan kupując osmolonego cygana strzelił sobie samobója. Milanowi potrzebny jest typowy środkowy napastnik wykańczający akcje skrzydłowych, a nie cofający się po piłkę i dryblujący drewnokadabra.
podobno Milan wygrał 2:0
Milan wygrał 2:0, a oba gole strzelił znany nam skądinąd Szwed. Nieumiejący wykańczać akcji skrzydłowych, cofający się po piłkę i dryblujący drewnokadabra.
Miśqu, masz jeszcze brzydszy podpis. Ale dziękuję, kolejne punkty do fejmu mi lecą na konto, od kiedy się tak zainteresowałeś moją osobą. Czym zasłużyłem, słodziaku? :*
- furiaceca11
- Juventino
na dodatek cygana nie nauczyli kultury..., co za cham. U niego w taborze pewnie tak wita się gości na dzień dobry.deszczowy pisze:Milan wygrał 2:0, a oba gole strzelił znany nam skądinąd Szwed. Nieumiejący wykańczać akcji skrzydłowych, cofający się po piłkę i dryblujący drewnokadabra.
EDIT: Tsst! mój błąd

Ostatnio zmieniony 16 września 2010, 08:41 przez furiaceca11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kolego cofnij się stronę dalej...furiaceca11 pisze:na dodatek cygana nie nauczyli kultury..., co za cham. U niego w taborze pewnie tak wita się gości na dzień dobry.
Jestem ciekaw najbliżej kolejki Włoskiej ligi, czy znów będzie pełna niespodzianek?
- meca
- Juventino
Ojj widzę chłopcy, że znowu przeczytaliście tylko wynik na livescore i kozaczycie na prawo i lewo. Obejrzyjcie choćby skrót, a przekonacie się, że w I połowie cygan (i Milan) był tym cyganem z meczu z Ceseną, zaś w drugiej ciężar gry wziął na siebie Ronaldinho, a obie bramki osmolonego padły z bliskiej odległości. Jeśli tak jak pisałem cygan nie będzie sam próbował dryblować gdzieś daleko od bramki, a zacznie grać bliżej niej jak wczoraj w II połowie i zajmie się wykańczaniem, to wtedy Milan będzie bardzo groźny.
Ps. Wczoraj z kolei kompletnie niewidoczny był skłócony z cyganem Pato. Mam nadzieję, że tak jak w przypadku ostatniego meczy Ronaldinho to tylko pojedynczy mecz.
Ps. Wczoraj z kolei kompletnie niewidoczny był skłócony z cyganem Pato. Mam nadzieję, że tak jak w przypadku ostatniego meczy Ronaldinho to tylko pojedynczy mecz.
- Pałlo3
- Milanista
:shock: skąd żeś wytrzasnął takie informacje :rotfl:niewidoczny był skłócony z cyganem Pato.
Co do Pato, to w pierwszej połowie z trójki R80, Zlatan, Kaczor to właśnie ten ostatni był najaktywniejszy. Potem coraz gorzej, bo chyba złapał jakiś uraz. Mam nadzieję, że to nic groźnego, choć Robinho pokazał wczoraj, że w przypadku kontuzji Alexa, drużyna dużo nie straci
Co do reszty podobał mi się Boateng. Gość niezwykle pożyteczne zarówno w ofensywie jak i defensywie. Czekam, aż wróci Flamini, razem z Francuzem Prince rozniesie środek pola, a i piłkarzy typu Aqualini mogą wyłączyć nie tylko na dany mecz, ale i na cały sezon

FORZA MILAN!
- Eric6666
- Juventino
martw się, żeby Kielon nie wyłączył ci Zlatanka do końca sezonu :rotfl:Paolo#3 pisze::shock: skąd żeś wytrzasnął takie informacje :rotfl:niewidoczny był skłócony z cyganem Pato.
Co do Pato, to w pierwszej połowie z trójki R80, Zlatan, Kaczor to właśnie ten ostatni był najaktywniejszy. Potem coraz gorzej, bo chyba złapał jakiś uraz. Mam nadzieję, że to nic groźnego, choć Robinho pokazał wczoraj, że w przypadku kontuzji Alexa, drużyna dużo nie straci![]()
Co do reszty podobał mi się Boateng. Gość niezwykle pożyteczne zarówno w ofensywie jak i defensywie. Czekam, aż wróci Flamini, razem z Francuzem Prince rozniesie środek pola, a i piłkarzy typu Aqualini mogą wyłączyć nie tylko na dany mecz, ale i na cały sezon
- Łukasz
- Juventino
Bardzo przyjemny mecz. Świetnie patrzy się na znakomicie wsyzkolonego technicznie Ronaldinho czy dyrygującego, nadającego tempa akcji, Pirlo.
Co do Zlatana: ktoś mi wyjaśni po co butny Szwed tak głęboko cofał się po piłkę, nie uczestnicząc w akcjach ofensywnych, przy stanie 2:0? Jakiś uraz? Po powrocie w sektory obsługiwane przez lewego obrońcę mało nie sprezentował Jeleniom bramki...
Co do Zlatana: ktoś mi wyjaśni po co butny Szwed tak głęboko cofał się po piłkę, nie uczestnicząc w akcjach ofensywnych, przy stanie 2:0? Jakiś uraz? Po powrocie w sektory obsługiwane przez lewego obrońcę mało nie sprezentował Jeleniom bramki...
- meca
- Juventino
Mówiły o tym jakiś czas temu włoskie media, ale źródła niestety ci nie przytoczę. Mówił nawet o tym jakiś dziennikarzyna, który jest korespondentem polskich gazet w Italii.Paolo#3 pisze::shock: skąd żeś wytrzasnął takie informacje :rotfl:niewidoczny był skłócony z cyganem Pato.
- furiaceca11
- Juventino
Podział punktów na San Siro
Ogólnie z tego co czytałem milan zawodził w wykańczaniu akcji. Milan zmęczony czy Milan mający problem
Duża ilość milanistów liczy na ostateczne "dopasowanie" się
ibry w zabójczym tercecie, ile to jeszcze potrwa? - oby jak najdłużej

Ogólnie z tego co czytałem milan zawodził w wykańczaniu akcji. Milan zmęczony czy Milan mający problem

Duża ilość milanistów liczy na ostateczne "dopasowanie" się
ibry w zabójczym tercecie, ile to jeszcze potrwa? - oby jak najdłużej
- delarudii
- Juventino
Milan ostatnio gra w kratkę, co mnie bardzo cieszy. Mam nadzieje, że mają ten sam problem co kiedyś Real Madryt. Natłok gwiazd powoduje, że drużyna nie stanowi jedności. I niech taki stan rzeczy trzyma się jak najdłużej.
- nad gopłem
- Juventino
Właśnie oglądam mecz Milanu z Lazio i muszę powiedzieć, że Ci drudzy nieźle sobie radzą. Moją uwagę zwrócił pomocnik Lazio Hernanes - ciekawy zawodnik. Dobrze sobie radzi w środku.
Milan potrzebuje klasowego pomocnika.
Milan potrzebuje klasowego pomocnika.
- nad gopłem
- Juventino
obawiam się, że się nie rozumiemypreclix pisze:Meczu nie oglądałem, ale wypowiedź o klasowym pomocniku, trpchę mnie zaskoczyła. Pirlo, czy Ronaldinho to nie klasowi pomocnicy ?
Ci których wymieniłeś - zarówno jeden jak i drugi najlepsze lata gry mają już za sobą, potrzeba świeżości
Na miejscu Gallianiego sprowadziłbym Diego, który znacznie bardziej pasuje do taktyki Milanu niż Juve
84 min. Lazio - Milan 1-1
jest dobrze