OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- Olsztynianin
- Juventino
ja z kumplem wiec pewnie 5 

aVe Juve
- Olsztynianin
- Juventino
tia w koszulce STOMIL OLSZTYN
hehe i dokladnie siedzialem z kumplem za Wami (wzialem go mimo ze jest kibicem Chelsea bo musialem miec kompana do trunkow)
szkoda wyniku biorac pod uwage to jak nie lubie lecha to podwojnie boli ze z amatorami z Polski remisujemy 3-3.......... do nastepnego

szkoda wyniku biorac pod uwage to jak nie lubie lecha to podwojnie boli ze z amatorami z Polski remisujemy 3-3.......... do nastepnego
aVe Juve
- fruwajacy
- Juventino
@BOOM: jestem jak najbardziej "za" utworzeniem takiego oddziału
mam również nadzieję, że na następnym meczu widzimy się już w szerszym składzie
@Olsztynianin: W takim razie było się nie wstydzić tylko przysiąść się do nas - w grupie zawsze raźniej!

@Olsztynianin: W takim razie było się nie wstydzić tylko przysiąść się do nas - w grupie zawsze raźniej!

- Toma$z_V1nce
- Juventino
Ja,bociu,boom,kostek,jezak(?),fruwajacy,olsztynianin - na razie tak wyglada ta ekipa w takim razie;) moze sie zwiekszy jeszcze
Moze nie wynik meczu ,ale gra "Pyrowozu" byla dla mnie szokiem. I nie rozumiem jak KUR
WA mozna bylo pozwolic w ostatniej minucie na strate bramki..

Moze nie wynik meczu ,ale gra "Pyrowozu" byla dla mnie szokiem. I nie rozumiem jak KUR
- BOOM
- Juventino
Sukces byłby gdyby chociaż co drugi mecz uzbierać 5 osób 8)
No nic - można jeszcze liczyć na 1-wszy rok ^^ może jakiś nowych przybędzie... chociaż to samo pisałem rok temu - a jak było sami wiemy...
No nic - można jeszcze liczyć na 1-wszy rok ^^ może jakiś nowych przybędzie... chociaż to samo pisałem rok temu - a jak było sami wiemy...

- The_Sickness
- Juventino
ktos o mnie zapomniał?
w przypływie jeszcze goscinnie speisi i hara. przy dobrych wiatrach znowu bedzie mozna chlac wóde na umór i skakać po stołach.
w przypływie jeszcze goscinnie speisi i hara. przy dobrych wiatrach znowu bedzie mozna chlac wóde na umór i skakać po stołach.
- Olsztynianin
- Juventino
spokojnie tu nie chodzilo ze sie wstydzilem tylko ze Wy zajeliscie jeden stolik na srodku a ja z kumplem siadlem za Wami i ogladalem mecz w innym telewizorze bo blizej do niego mialem hehehehehe :lol:
aVe Juve
- fruwajacy
- Juventino
@Olsztynianin: w porządku, rozumiem
Panowie, zbliża się pewnego rodzaju sprawdzian - zarówno dla Juventusu jak i dla nas. Otóż w ten czwartek Bianconeri podejmują w Turynie zespół z Palermo. Jak nam ostatnio z nimi wychodzi, wszyscy wiemy... Tym bardziej jest to mecz ważny (rewanż za zeszły sezon byłby wskazany, a ostatnimi czasy Rosanero mimo dobrej gry nie potrafią zgarnąć kompletu punktów - będą zdeterminowani żeby pokazać "coś" z nami). Poza tym miło byłoby we wspólnym gronie oglądać jak bezbarwny Miccoli nie daje sobie za nic rady z naszą szczelną obroną
Kto byłby chętny na ewentualne spotkanie i pokazanie, że w Olsztynie w tym roku rządzą Juventini? :lol:

Czwartek, 23 września o 20:45
Lokal do uzgodnienia

Panowie, zbliża się pewnego rodzaju sprawdzian - zarówno dla Juventusu jak i dla nas. Otóż w ten czwartek Bianconeri podejmują w Turynie zespół z Palermo. Jak nam ostatnio z nimi wychodzi, wszyscy wiemy... Tym bardziej jest to mecz ważny (rewanż za zeszły sezon byłby wskazany, a ostatnimi czasy Rosanero mimo dobrej gry nie potrafią zgarnąć kompletu punktów - będą zdeterminowani żeby pokazać "coś" z nami). Poza tym miło byłoby we wspólnym gronie oglądać jak bezbarwny Miccoli nie daje sobie za nic rady z naszą szczelną obroną
Kto byłby chętny na ewentualne spotkanie i pokazanie, że w Olsztynie w tym roku rządzą Juventini? :lol:

Czwartek, 23 września o 20:45
Lokal do uzgodnienia
- Olsztynianin
- Juventino
Ty no ja zapewne na starowce ale to pozno bd bo chleje w czwartek ale watpie ze bd ogladac mecz bo juz impreza zaplanowana wiec lipa mala wyszla, ale jeszcze sie zobaczy co da sie zrobic
aVe Juve