[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Sajan
- Juventino
Pieniądze poszły więc rozmiar wychodzi mi ze S mierząc wiec niech będzie
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Darius19
- Juventino
Spokojnie nie ma się co denerwować wszystko na pewno będzie zweryfikowane w końcu dajcie faji trochę czasu. On nie tylko to ma na głowie. A więc się tak nie gorączkujcie że lista nie uzupełniona. Wszystko w swoim czasie.sharikk pisze:lista miała być aktualizowana codziennie o 22, ale tak się nie dzieje. Hmm
FORZA JUVE
- lichy696
- Juventino
nr 105 na liście long kolor CZARNY, rozmiar M
przelew wysłany dzisiaj ok.12:30. W razie problemów wyślę potwierdzenie
ps. sorry, że tak na ostatni moment ale cały czas pochłania ostatnio organizacja uczelni a październik tuż tuż :roll:
przelew wysłany dzisiaj ok.12:30. W razie problemów wyślę potwierdzenie
ps. sorry, że tak na ostatni moment ale cały czas pochłania ostatnio organizacja uczelni a październik tuż tuż :roll:
- sharikk
- Juventino
Mówi i to dużo. Ale jeśli Faja deklaruje abyśmy pilnie czytali wszystkie jego instrukcje w pierwszym poście, to ja zgodnie z tym zgłaszam iż lista nie jest aktualizowana tak jak to faja napisał "codziennie". A jeżeli On deklaruje się na robienie takiej akcji to niech się Nam nie dziwi jeśli nie dotrzymuje zapewnień napisanych w swoim organizacyjnym poście.stahoo pisze:1. przelew może dojść następnego dnia i będzie zaaktualizowane.sharikk pisze:lista miała być aktualizowana codziennie o 22, ale tak się nie dzieje. Hmm
2. mówi Ci coś zwrot "życie prywatne"?
Wszystko w temacie.
JUVE PER SEMPRE!!!
- Mateuszello
- Juventino
Witam wszystkich. Miałem dłuższą przerwę, ponieważ nie miałem dostępu do internetu. Nie mogłem się doczekać aż wklepie tą stronę
.
Widziałem już ten temat na początku, ale nie chciałem się w to włączać, bo wiedziałem, że będą problemy z netem i później będzie problem z kontaktem. Ale już gra gitara. Jak widzę załapałem się na samą końcówkę akcji i chyba mogę się jeszcze dopisać.
Pisze się na kolor: biały, romiar: M. Jak tylko to wyślę to od razu wpłacam pieniądze.

Widziałem już ten temat na początku, ale nie chciałem się w to włączać, bo wiedziałem, że będą problemy z netem i później będzie problem z kontaktem. Ale już gra gitara. Jak widzę załapałem się na samą końcówkę akcji i chyba mogę się jeszcze dopisać.
Pisze się na kolor: biały, romiar: M. Jak tylko to wyślę to od razu wpłacam pieniądze.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- MarCin1897
- Juventino
rozmiar M. jestem 51 w kolorze szarym. ;] pieniądze już poszły.
- faja69
- Juventino
panowie już aktualizuje spokojnie, wczoraj nie mogłem się wbić na stronę po meczu.. wiadomo, i dałem sobie spokój aktualizacja dzisiaj nadrobie zaległości
edit:
LISTA ZOSTAŁA ZAAKTUALIZOWANA, RADZE SIĘ SPRĘŻYĆ BO NADAL BRAKUJE BARDZO DUŻO WPŁAT!!
edit:
LISTA ZOSTAŁA ZAAKTUALIZOWANA, RADZE SIĘ SPRĘŻYĆ BO NADAL BRAKUJE BARDZO DUŻO WPŁAT!!

- matt87
- Juventino
kasa juz wplacona, tylko ze dopiero teraz zauwazylem na potwierdzeniu wplaty ze zamiast krasnobród to ta kobieta z banku wpisala krosnobród mam nadzieje ze to nic nie zmieni w sumie numer konta sie chyba tylko liczy.. tak dla przypomnienia
kolor szary rozmiar S
dane do wysylki juz wyslalem na PW
kolor szary rozmiar S

- boskiantonio
- Juventino
Zaraz podjade do M Banku i wplace Ci kapuche. Zaznacz mi tam na liscie ze koszulki maja byc rozmiar XL! Pozdrawiam
Czarno - białe serce z którego płynie granatowo - bordowa krew...
- KielbikJUVE
- Juventino
Dla mnie będzie rozmiar L. Pozdro