Zawiercie i okolice || wspólne wypady ne mecze
- tabo89
- Juventino
Kiedyś był już taki temat ale w zasadzie nic ciekawego z tego nie wyszło.
Teraz zakładam z myślą, że tym razem wypali. W końcu trochę ludzi z tych okolic na forum jest zarejestrowanych (lista).
Jako, że Zawiercie to taka większa wioska, nie ma co tego ukrywać i nie ma nawet gdzie obejrzeć meczu Juve (w sensie pubu/baru) wpadłem na trochę inny pomysł.
Na Śląsku chłopaki regularnie spotykają się w Tychach (link do tematu).
Mój pomysł jest taki, że możemy się zebrać i może nie co mecz ale na tyle na ile czas i możliwości pozwolą wbijać do nich.
Ze swojej strony na tyle na ile będę mógł mogę załatwić samochód i poświęcić się robiąc za szofera (nie napiję się ale czego się nie robi..). Wystarczy, że zbierze się nas razem 4-5 i możemy jechać.
Czekam na jakieś luźne deklaracje, bo co do konkretnych spotkań będziemy się umawiać na bieżąco. Kto by się pisał na takie "tyskie" wypady?
Teraz zakładam z myślą, że tym razem wypali. W końcu trochę ludzi z tych okolic na forum jest zarejestrowanych (lista).
Jako, że Zawiercie to taka większa wioska, nie ma co tego ukrywać i nie ma nawet gdzie obejrzeć meczu Juve (w sensie pubu/baru) wpadłem na trochę inny pomysł.
Na Śląsku chłopaki regularnie spotykają się w Tychach (link do tematu).
Mój pomysł jest taki, że możemy się zebrać i może nie co mecz ale na tyle na ile czas i możliwości pozwolą wbijać do nich.
Ze swojej strony na tyle na ile będę mógł mogę załatwić samochód i poświęcić się robiąc za szofera (nie napiję się ale czego się nie robi..). Wystarczy, że zbierze się nas razem 4-5 i możemy jechać.
Czekam na jakieś luźne deklaracje, bo co do konkretnych spotkań będziemy się umawiać na bieżąco. Kto by się pisał na takie "tyskie" wypady?
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja jak najbardziej jestem chętny. O ile oczywiście nie będę ograniczony czasowo (a nie raz w weekendy z czasem ciężko). Szkoda, że u siebie w mieście nie ma żadnego godnego miejsca gdzie można by obejrzeć Juventus, i że trzeba jeździć na Śląsk. No ale z braku laku...
No to jest nas dwóch. Czekamy na resztę.

No to jest nas dwóch. Czekamy na resztę.
- Michael900
- Juventino
O ile mnie mapa nie myli to droga z Zawiercia do Tychów biegnie wprost przez DG. Tak więc po drodze możecie mnie zabrać. Jestem chętny 

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No nareszcie temat o Zawierciu... Kiedyś można by coś takiego zorganizować, fajny pomysł. Tylko z czasem może być ciężko u mnie.
Jak już temat jest o Zawierciu to przy okazji może na jakąś piłkę się zmówimy ?
Jak już temat jest o Zawierciu to przy okazji może na jakąś piłkę się zmówimy ?
- tabo89
- Juventino
Akcja wysyłania PW, maili i info na gg dała jednak jakieś skutki, może jeszcze ktoś się odezwie.
Jak na razie jest nas czterech:
1. ja
2. Ultras
3. Witcher
4. Mati1990
Gdybym ja nie miał auta to będzie miał mnie kto zastąpić, albo będziemy się zmieniać to będę mógł się napić 8)
Przyznam, że jeszcze tam nie byłem, jaka jest szansa, że puszczą nam Juve jeśli będzie nas 4/5 ?

Jak na razie jest nas czterech:
1. ja
2. Ultras
3. Witcher
4. Mati1990
Witcher pisze:także prawdopodobnie mógłbym również służyć jako kierowca, gdyż prawko już jest ;P

Gdybym ja nie miał auta to będzie miał mnie kto zastąpić, albo będziemy się zmieniać to będę mógł się napić 8)
Trochę nas na razie mało ale będzie można pomyśleć jeśli będzie nas kilku więcej, na meczach można coś ustalać.Mati1990 pisze:Jak już temat jest o Zawierciu to przy okazji może na jakąś piłkę się zmówimy ?
W weekendy kiedy gramy o 15.00 też jest ciężko się wbić?Ultras pisze:Mają, mają. Tyle, że tam ciężko w weekendy spokojnie mecz obejrzeć. CO innego w tygodniu.
Przyznam, że jeszcze tam nie byłem, jaka jest szansa, że puszczą nam Juve jeśli będzie nas 4/5 ?
Jak będzie nas jechało 4 to jak najbardziej możemy Cię zebrać gdzieś w DGMichael900 pisze:O ile mnie mapa nie myli to droga z Zawiercia do Tychów biegnie wprost przez DG. Tak więc po drodze możecie mnie zabrać. Jestem chętny
Ostatnio zmieniony 17 września 2010, 16:00 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Myśle, że szansa jest bo są tam z tego co pamiętam 3 telewizory. Postaram się w przyszłym tygodniu tam podejść i zapytać czy byłaby możliwość zrobienia sobie rezerwacji przy tv i obejrzenia wybranego meczu. W sumie myśle, że nie robiliby wielkich problemów.
Jak się dowiem to poinformuje w temacie.
Jak się dowiem to poinformuje w temacie.