Olisadebe w Juventusie !!!???? :D
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ha ha ha ha ha ha ah ah aha ha aha ah aha a oł gasz to chyba jakeś przed potobowa wiadomość i o jakimś pierwszym wcieleniu Oliego :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Łuki z Brzegu
- Juventino
Chłopaki , dziewczyny zlitujcie się plis. Już tu (natym forum) jeden z drugim przymierzał różnych orłów do Juve (np. Frankowskiego) Swoją drogą jakieś dwa lata temu (kontuzja Salas'a) polskie mednia rzeczywiście podawały że Juve chce Emisa może to jest news ztamtego okresu ????????????!!!!!!!!!!!!!!
Juve e' mio
Io sono Juve
Io sono Juve
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Oli chyba do sypania wapna... ...przy okazji by sie troche wybielil bo polaka to on nie przypomina.
Ewentualnie moze by tak czyscil automaty z Pepsi.
Nie no w sumie Oli jest spoko i moglby przejsc do Juve ale do 6 rezerw, bo lekko ustepuje jednak umiejetnosciami od Del Piero czy Trezeguet
Ewentualnie moze by tak czyscil automaty z Pepsi.
Nie no w sumie Oli jest spoko i moglby przejsc do Juve ale do 6 rezerw, bo lekko ustepuje jednak umiejetnosciami od Del Piero czy Trezeguet
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Nero
- Juventino
Takiego cieniasa nie wziąłbym do drużyny A klasy nawet za darmo.
Co potrafi Oli?
Podanie? Strzał? Drybling?
Dno.
Kreatywność? Antycypacja? Gra w destrukcji?
Poniżej dna.
Cechy wolicjalne: zaangażowanie, wola walki, morale?
Bez komentarza.
Kiedyś chociaż szybko biegał (w szympansim stylu).
Teraz nawet szybkości nie ma.
Walory Oliego?
Brak.
Podsumowanie: Oli - mniej niż zero.
Co potrafi Oli?
Podanie? Strzał? Drybling?
Dno.
Kreatywność? Antycypacja? Gra w destrukcji?
Poniżej dna.
Cechy wolicjalne: zaangażowanie, wola walki, morale?
Bez komentarza.
Kiedyś chociaż szybko biegał (w szympansim stylu).
Teraz nawet szybkości nie ma.
Walory Oliego?
Brak.
Podsumowanie: Oli - mniej niż zero.
- Johnny777
- Juventino
Ta plota to już starawa jest... Słyszałem już o tym dość dawno - ale wtedy Oli grał w wyjściowej 11 Panathinaikosu. No chyba że w Juve potrzebują kogoś to podawania piłek, wynoszenia brudnych ręczników z szatni po meczu itp. Bo do grania......... :twisted: :twisted: :twisted:

- juveluck
- Juventino
Widac ze o Olim ostatnio malo sie mowi. To juz nie ten sam pilkarz co rok temu wtedy mial by szanse wystepowac w sredniaku Serie A ale napewno nie unas. A teraz juz wogole. Menager robi mu poprostu reklame, zeby o nim uslyszano, wiazac go z wielkiem Europejskim klubem. Zaraz pewno milan go bedzie chcial :lol:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kouba
- Qualità Juventino
co wy tak wrogo nastawieni do POLAKA
on jest dosyć dobry, ale bez przesady nie w juve, mógłby grać w Serie A, ale w jakiejś tam Anconie albo Empoli, ale nie w juve, narazie jest do niego za silne :!: :!:

- Alexxxxx
- Juventino
Cha cha. Wnerwiaja mnie media, które sugerują, że do Juve ma trafic jakis zawodnik z Polski. Polacy szczerze powiedziawszy sa chorzy na samo uwielbienie. Myslą liga Polska moja co tam Serie A. Przypuścmy np. Oli czy Żuraw. My narzekamy na Zalayete , a watpie, aby wygrali oni rywalizacje własnie z nim. Więc trzeba się zastanowić. Bo polskie gazety i portale walą byki po to aby zwiększyć popularność lub klub rozpuszcza plotke o zainterseowniu Juve po to, aby podwyrzszyc cene za Oliego. Jescze z jego kontuzjami za dalek by nie zajechał...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli