Wszystko o Milanie
- stahoo
- Juventino
Dokładnie. Skoro eksperci z JuvePoland znaleźli problemy jakie ma Milan, to tym bardziej znajdzie je trener i wyeliminuje :roll:deszczowy pisze:Szybko wam idzie to stawianie krzyżyków na Milanie i Ibrze. Ciekaw jestem jak będziecie śpiewać, jak Ibra zacznie pykać gole seriami. Bo że zacznie, strzelać, to raczej pewne.

- meca
- Juventino
Widać, że koledzy nie oglądali meczów Milanu zarówno w pierwszej jak i drugiej kolejce, bo nic ciekawego na temat tych spotkań nie potrafiliście napisać, a wnioski dla każdego kto je widział nasuwają się same. W przeciwnym razie wyciągnęlibyście pewnie podobne wnioski, bo bystre z Was chłopaki. Milan z pierwszej kolejki do drużyna grająca kombinacyjnie, gdzie akcje pod bramką konstruował głównie Ronaldinho, a w polu karnym brylował Pato. Wczoraj zaś mogliśmy oglądać Ronaldinho odciętego od podań, podania do cygana na 40 metrze i przyglądanie się co zrobi z piłką, Pato zagubionego na skrzydle i boskie dośrodkowania bocznych obrońców (skąd my to znamy).
Ja tam krzyżyków na Milanie nie stawiam, ale jeśli nadal będą grać w ten sposób pod cygana to dobrego sezonu im nie wróżę.
Swoją drogą deszczowy, po Twoim ostatnim zdaniu też nie widać pewności w tym co piszesz
Ja tam krzyżyków na Milanie nie stawiam, ale jeśli nadal będą grać w ten sposób pod cygana to dobrego sezonu im nie wróżę.
Swoją drogą deszczowy, po Twoim ostatnim zdaniu też nie widać pewności w tym co piszesz

- Chip
- Juventino
Dziwne, że nikt tego nie zauważył i nie zareagował

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- meda11
- Juventino
Według mnie i tak by nikt nie zareagował, a nawet jeśli to byłoby to coś w stylu "Ibra daj spokój, nie wygłupiaj się." i głos zabrałby ktoś z trójki Ronnie, Rhino, Seedorf. Koleś zawsze miał wysokie mniemanie o sobie, a od kiedy zaczął zarabiać bajońskie sumy(w Milanie najlepiej zarabia?) to już kompletnie postradał rozum. Dla takiego gościa kopniak w kolegę z drużyny(który nie jest gwiazdą i nie zarabia tyle co on sam) najwidoczniej oznacza ustalanie hierarchii. Dno dna...
- Kubba
- Juventino
Według mnie strasznie chamskie zachowanie... Nie widzę w tym nic śmiesznego i żartobliwego. Sama mina kopniętego ( nie wiem któż to) wskazuje na to, że fajne to nie było.
Ciekawe czy doczekamy się jakiegoś wyjaśnienia. Chętnie poczytam o tym
Ibra i Ronnie najlepsze kumple? Sweeeeet
Ciekawe czy doczekamy się jakiegoś wyjaśnienia. Chętnie poczytam o tym
Ibra i Ronnie najlepsze kumple? Sweeeeet

- deszczowy
- Juventino
Następnym razem nie ryzykuj żadnych twierdzeń, misiu - pysiu. Nie bardzo Ci to wychodzi.meca pisze:Zaryzykuję stwierdzenie, że Milan kupując osmolonego cygana strzelił sobie samobója. Milanowi potrzebny jest typowy środkowy napastnik wykańczający akcje skrzydłowych, a nie cofający się po piłkę i dryblujący drewnokadabra.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie mów do innych misiu-pysiu, tylko do mnie. Bo potem ludzie uważają, że to ja biebrzę takie głupoty.deszczowy pisze:Następnym razem nie ryzykuj żadnych twierdzeń, misiu - pysiu. Nie bardzo Ci to wychodzi.meca pisze:Zaryzykuję stwierdzenie, że Milan kupując osmolonego cygana strzelił sobie samobója. Milanowi potrzebny jest typowy środkowy napastnik wykańczający akcje skrzydłowych, a nie cofający się po piłkę i dryblujący drewnokadabra.
podobno Milan wygrał 2:0
- Brutalo
- Juventino
Cygan ma trzaski kompletne. Jak Dr Jekyll i Mr Hyde

Ponoć dziś do kopnięcia kolesia podobnego do seedorfa dołożył dwa trafienia przeciwko drużynie naszego Irka Żelę :płaczę: . A to (niech sobie każdy wstawi co lubi, ja wstawiam łobuz, bo dziś to modne słowo).