Serie A (2): JUVENTUS 3-3 Sampdoria

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2010, 14:15

furiaceca11 pisze:

Alex ładował w niedziele z podobnej odległości :whistle:
Ehh dla mnie to właśnie takiego malucha brakowało w meczu z sampą :płaczę:
Gol piękny uczył się od Alexa a ci go oddali....Żal.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2010, 14:47

Tharp pisze:
Jacky pisze:
Tharp pisze:Pukam sie w piers, i cofam co mowilem o Krasicu, on jednak moze bedzie blyszczec w Turynie.
Po co sie pukasz, jak po nastepnym meczu bedziesz go na powrot gnoił?
Skad ten pomysl? Bylem negatywnie nastawiony do transferu Krasica, ale w przeciwienstwie do, ekhm cytowanego?. niektorych... nie jestem slepym ignorantem, Krasic pokazal ze moze grac dobrze we wloszech, zrobil na mnie dobre wrazenie, i nawet jak z lechem czy udinese zagra slabo, to szybko swojego zdania nie zmienie.
Znając Ciebie, daję Ci na to 1,5 miesiąca. Dwa gorsze mecze Krasicia... i znowu będzie się darł, że po co?, że głupota, że 15 milionów w błoto.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2010, 15:47

Jak rozmawiacie o Krsiću to ja go chciałem żeby pszyszedł bo był bardzo zdeterminowany na grę w Juve i chce grac w nim jak najlepiej , a nie jak innym zależy tylko na zarobkach .

Tylko mnie denerwuje transfer Martineza . Po co płacić 12mln za rezerwowego ?!

Tharp

Nieprzeczytany post 14 września 2010, 20:07

deszczowy pisze:
Tharp pisze:
Jacky pisze: Po co sie pukasz, jak po nastepnym meczu bedziesz go na powrot gnoił?
Skad ten pomysl? Bylem negatywnie nastawiony do transferu Krasica, ale w przeciwienstwie do, ekhm cytowanego?. niektorych... nie jestem slepym ignorantem, Krasic pokazal ze moze grac dobrze we wloszech, zrobil na mnie dobre wrazenie, i nawet jak z lechem czy udinese zagra slabo, to szybko swojego zdania nie zmienie.
Znając Ciebie, daję Ci na to 1,5 miesiąca. Dwa gorsze mecze Krasicia... i znowu będzie się darł, że po co?, że głupota, że 15 milionów w błoto.
I to mowi osoba, ktora porownywala Candreve do Nocerino? Ktora najpierw wyzywa Trezegueta od pijawek i wyrzuca go z Juve, a pozniej sie pluje ze nie zostal pozegnany w odpowiedni sposob? Wez.

W trakcie meczu Cassano zmarnowal 100% okazje, i dobrze, bo gdyby ja wykorzystal, to sampdoria by zdobyla gola.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2010, 20:37

Irytuje mnie to z jaką łatwością dajemy sobie wbijać gole na Stadio Olimpico :angry: Znowu wyglądało to jak w poprzednim sezonie. Cały wysiłek, który wkładamy w zdobywanie goli marnujemy niesamowicie łatwo.
Co do spotkania na pewno wyróżnił się Krasic. Czekam z niecierpliwością na to, aż Serb dojdzie do pełni formy. Momentami przypominał Nedveda. W pierwszej połowie graliśmy słabo. Nie rozumiem dlaczego Del Piero grał w pierwszej części meczu wysuniętego napastnika. Zupełnie to nam nie służyło. W drugiej Alex się cofnął, częściej był pod grą i ta zaczęła się kleić. Rozczarował Quagliarella - gola z 5 metrów strzelił, ale miał dość sporo strat no (widać, że nowy) i raz mógł wyłożyć piłkę Krasicowi na sam na sam. Chciałbym też pochwalić interwencje Storariego z pierwszej połowy - najwyższych lotów :bravo:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Zablokowany