Serie A (2): JUVENTUS 3-3 Sampdoria
- me7a7ron
- Juventino
Pazzini nie gra. 8) Pomyliło Ci się z Pozzi.SirRose pisze:(...) Pazzini
Mnie natomiast ciekawi co mówił Cassano do DN . Bo jeżeli mi się nie przywidziało to coś nasz Alojzy gestykulował do niego.
Będzie 2:2 ;> Widać , że Alex nie te lata. Czekam na Vicka.
- flying_birds
- Juventino
Och, odezwali się wielcy kibice Juve. Bycie z klubem nie oznacza, że trzeba być wpatrzonym w niego na kolanach.
Grają słabo, bez pomysłu, są za słabi na Juve! Więc bez chrzanienia o kibicach - to takich piłkarzy Zebra nie potrzebuje!
Grają słabo, bez pomysłu, są za słabi na Juve! Więc bez chrzanienia o kibicach - to takich piłkarzy Zebra nie potrzebuje!
- Vimes
- Juventino
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Marchisio zdobyl bramke :!: Ale niestety panZambro ma racje, bo 90% czasu gry Claudio jest kompletnie bezuzyteczny. Cienki jak nieposolona zupa:/pan Zambrotta pisze:póki nie wejdzie Aquilani, póty nie będzie jakości w grze. Marchisio [']
Melo fajniutko, tylko przy bramce Pozziego Felipe mogl sie do niego pylnac i poskrobac go po Achillesach.
De Ceglie to zawodnik bardzo nie na miejscu (skonczyly mi sie juz epitety).
Del Piero istnial 10 pierwszych minut meczu i przy rzucie wolnym w 40 minucie (ogromny plusss dla Marotty, ze oddal Diego

Noo, widze ze masz neo.GoreK pisze:K*RWA MAĆ![]()
znowu jakieś problemy z TP CAŁY DZIEŃ działała a teraz ścina CHOLERNIE jak np próbuje coś ściągać to 5kb/s a net 1 mb
każda transmisja meczu się ścina :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja pierd*le taki podjarany bo dziś mecz od 2 tygodni A TU K*urwa jakieś zaj*ebisci zj*bane problemy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A nie mówiłem, że konkurencja na pozycji i rozgrzewający się przy linii i czekający Aquilani robi dobrze na granie?deszczowy pisze:Kto pierwszy powie: "Claudio, zawsze w Ciebie wierzyłem"? :C
Nie kracz, zobaczymy jak się skończy ta zabawa, wynik przede wszystkim.Vincitore pisze:Nie chcę już mówić, że gramy kichę i przypomina mi to mizerię z poprzedniego sezonu bo to chyba oczywiste, nie?
- Szilgu
- Juventino
Jeśli chodzi o Krasica to nic dziwnego, że go nie widac. Przez pierwsze 20min non stop się pokazywał tyle, że Quagliarella wolał strzelac niż podac na sam na sam Serbowi. Podobnie podczas kontry, Krasic urywac się a piłka ląduje pod nogami Aleksa. No i kiedy Pepe grał na lewej wszystkie piłki przez lewą stronę. Gdy wreszcie zamienili się miejscami-wszystkie na prawą. W końcu Milos zaczął schodzic do środka, bo tylko tam dostawał podania. Ale asystę zaliczył
De Ceglie-marnie. Melo chwilami świetna gra, ale dwie straty. Marchisio nie tak źle, no i bramka, ale to jeszcze nie to czego się po nim oczekuje. Del Piero- podobnie jak Quagliarella, mógł podac i stworzyc świetną sytuacje, wolal strzelac sam.
Del Neri dobrze rozpracował Sampe. Ale co z tego, jeżeli sytuacje bramkowe dla Sampy padają po indywidualnych błedach.
Del Neri dobrze rozpracował Sampe. Ale co z tego, jeżeli sytuacje bramkowe dla Sampy padają po indywidualnych błedach.
- flying_birds
- Juventino
Przede wszystkim szczęście, bo gra dalej wygląda słabo. Tym niemniej Krasic najbardziej efektywny, od biedy można mu to zaliczyć, jako asystę.
- LordRahl
- Juventino
Moze i szczescie ale zauwaz ze gol na 3-2 byl z ladnej akcji i wiecej pecha w tym ze Pepe nie trafil niz szczescia w dojsciu Fabio do tej pilki. Zreszta taka rola napastnika byc w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. Znakomita druga polowa. Juve rozpedzone, Sampa tez stara sie odgryzac. Krasic, Pepe najlepsi pilkarze Juve na boisku, po stronie Sampy Cassano.francois pisze:Na brak emocji nie można narzekać, ale to już 3 bramka, która padła przy olbrzymim szczęściu.Neoxeq pisze:Co za mecz, gol za golem :!:
Szkoda tylko, że nie jest to w jakimś pięknym stylu gra