Pensje piłkarzy Juventusu
- francois
- Juventino
Bardzo ciekawe zestawienietabo89 pisze:Wszystkie kluby do przejrzenia tutaj: http://www.gazzetta.it/Calcio/07-09-201 ... 4623.shtml

Biorąc pod uwagę poziom gry i zarobki naszych zawodników to odnoszę wrażenie, że w ciągu najbliższego roku pożegnamy się z Amaurim, Del Piero, Iaquintą, Sissoko, Hasanem, Grygerą, Grosso i Legro.
Ariaudo - 0.2
Ekdal - 0.4
Criscito - 1
Palladino - 0.8
Giovinco - 0.9
Candreva - 0.6.
Żałuję, że ci piłkarze nie grają w Juve. Jak widać ich zarobki nie są duże, a umiejętności i przede wszystkim potencjał mają spory.
Montolivo - 1.1
Vargas - 1.1
Jovetic 0.8
Lichsteiner - 0.8
Hamsik - 1.3
Antonelli - 0.35
Ziegler - 0.8
Sanchez - 0.7
Angella - 0.2
Ci zawodnicy zarabiają zbyt mało w stosunku do swoich umiejętności. Może warto się nimi zainteresować

Almiron - gwiazda Bari :C
Zebina - w Juve zarabiał 2 miliony więcej. Ciekawe, co skłoniło go do przeprowadzki akurat tam

Toni - 4 miliony :shock: Wg mnie najbardziej przepłacany zawodnik.
Szczerze powiedziawszy nigdy nie widziałem podobnych zestawień. Chętnie zobaczyłbym na podobne z innych światowych lig, m. in. Anglii, Hiszpanii, Niemiec, Francji, Polski i Kataru.
- wagner
- Juventino
nie jest źle, pewnie niedługo wywindują Chiellini, Marchisio, w Amaurim kuje najbardziej to że ma lepszą pensję od Del Piero ... najbardziej porównał bym piłkarzy którzy przyszli do nas w tym okienku transferowym :
Aquilani - 3,3
Bonucci, Quagliarella - 2
Krasic - 1,8
Martinez, Motta, Pepe - 1,5
Lanzafame, Storari - 1,2
Rinaudo - 0,75
Traore - 0,5
nic dodać nic ująć, nie mam pytań
PS: Flamini - ten dopiero trzepie kasę :lol:
może ktoś podać jakie zarobki mieli zawodnicy którzy odeszli w tym okienku z Juve, bo to maże być naprawdę ciekawe, takie porównanie
z góry dziex 
Aquilani - 3,3
Krasic - 1,8
Lanzafame, Storari - 1,2
Rinaudo - 0,75
Traore - 0,5

może ktoś podać jakie zarobki mieli zawodnicy którzy odeszli w tym okienku z Juve, bo to maże być naprawdę ciekawe, takie porównanie

- Qrczak
- Juventino
wagner pisze:nie jest źle, pewnie niedługo wywindują Chiellini, Marchisio, w Amaurim kuje najbardziej to że ma lepszą pensję od Del Piero ... najbardziej porównał bym piłkarzy którzy przyszli do nas w tym okienku transferowym :
Aquilani - 3,3
Krasic - 1,8
Lanzafame, Storari - 1,2
Rinaudo - 0,75
Traore - 0,5
nic dodać nic ująć, nie mam pytań
może ktoś podać jakie zarobki mieli zawodnicy którzy odeszli w tym okienku z Juve, bo to maże być naprawdę ciekawe, takie porównaniez góry dziex
Aquilani - jak się nie sprawdzi to będzie następna porażka Marotty
Martinez - ja się dziwię dlaczego Marotta był skłonny dac za niego tyle kasy .
Lanzafame - podoba mi się jego gra i uważam , że ma potencjał
Rinaudo - Kim on wogule jest ??
Traore - widziałem kilka jego meczy , przy takich zarobkach jak najbardziej na +
- tabo89
- Juventino
Proszę bardzo oto jak wyglądało to w sezonie 2009/10 w Juventusie:wagner pisze:może ktoś podać jakie zarobki mieli zawodnicy którzy odeszli w tym okienku z Juve, bo to maże być naprawdę ciekawe, takie porównaniez góry dziex

Wszystkie inne kluby tutaj: http://slashdoc.eu/2009/11/17/gli-stipe ... -20092010/
- wagner
- Juventino
przybyli (pensje):
Aquilani - 3,3
Krasic - 1,8
Lanzafame, Storari - 1,2
Rinaudo - 0,75
Traore - 0,5
~~~
Suma: 17,25
odeszli (pensje):
Trezeguet - 4,5
Diego - 3,8
Poulsen - 3,3
Camoranesi - 3
Tiago - 2,6
Zebina - 2,5
Cannavaro 2,2
Caceres - 1,3
Giovinco - 1
Molinaro - 0,7
Ariaudo - 0,5
~~~
Suma: 25,4
Noo redukcja zarobków piłkarzy imponująca

jeśli chodzi o zarobki, ja osobiście do nikogo bym się nie czepiał
(mówię o zawodnikach którzy przyszli na ten sezon)
Aquilani - 3,3
Krasic - 1,8
Lanzafame, Storari - 1,2
Rinaudo - 0,75
Traore - 0,5
~~~
Suma: 17,25
odeszli (pensje):
Trezeguet - 4,5
Diego - 3,8
Poulsen - 3,3
Camoranesi - 3
Tiago - 2,6
Zebina - 2,5
Cannavaro 2,2
Caceres - 1,3
Giovinco - 1
Molinaro - 0,7
Ariaudo - 0,5
~~~
Suma: 25,4
Noo redukcja zarobków piłkarzy imponująca
jeśli chodzi o zarobki, ja osobiście do nikogo bym się nie czepiał

- stahoo
- Juventino
W Del Piero też kują te 4 mln...wagner pisze:w Amaurim kuje najbardziej to że ma lepszą pensję od Del Piero

Pisze się kuje czy kłuje?

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kuć to możesz dziury w betonie lub żelbetonie ;-)shahoo pisze:Pisze się kuje czy kłuje?![]()
Natomiast jeżeli coś zadaje Ci ból, to kłuje
---------------------------------
Cóż, patrząc po zarobkach naszych graczy, za nazwisko legendę się płaci.
Sporą pensję wynegocjował sobie Aquilani, oby się chłopak spłacił, akurat jedyny co do którego zarobków nie mam wątpliwości to Buffon. No i Chiellini powinien zarabiać zdecydowanie więcej, wysokość jego zarobków jest nieproporcjonalna do tego, ile spokoju daje drużynie w defensywie.
- pan Zambrotta
- Juventino
Redukcja zarobków o 8 mln i odmłodzenie kadry jak najbardziej na plus dla Marotty. Za to można utrzymać 2-3 gwiazdy najjaśniejszego formatu vide Dzeko. Rewolucja była nam potrzebna, jak narazie czyszczenie gruntu na plus.
- @D@$
- Juventino
Coś tu nie gra, czyżby Amauri po "przecudownym" sezonie dostał podwyżkę? Może jakiś błąd się wkradł...
Co do Pirlo, to może sporo zarabia, ale brakuje mi zawodnika tego typu w Juventusie, zwłaszcza jeśli chodzi o dogrywanie ze stałych fragmentów gry, przecież w reprezentacji w te dwa mecze sprokurował wiele bramek (już nie wspomnę o odległej przeszłości jaką był mundial 2006, gdzie był prawdziwym liderem). Oczywiście mamy Alexa, ale już powoli odchodzi...
Ciekawe czy przedłużą z nim jeszcze umowę, bo odmładzanie składu to jedno, ale Del Piero to jednak Del Piero.
Ciekawe jak będzie z Aquilanim jeśli się sprawdzi, jak go wykupią, to jaki będzie kontrakt? No, ale teraz są ważniejsze sprawy.
Co do Pirlo, to może sporo zarabia, ale brakuje mi zawodnika tego typu w Juventusie, zwłaszcza jeśli chodzi o dogrywanie ze stałych fragmentów gry, przecież w reprezentacji w te dwa mecze sprokurował wiele bramek (już nie wspomnę o odległej przeszłości jaką był mundial 2006, gdzie był prawdziwym liderem). Oczywiście mamy Alexa, ale już powoli odchodzi...
Ciekawe czy przedłużą z nim jeszcze umowę, bo odmładzanie składu to jedno, ale Del Piero to jednak Del Piero.
Ciekawe jak będzie z Aquilanim jeśli się sprawdzi, jak go wykupią, to jaki będzie kontrakt? No, ale teraz są ważniejsze sprawy.
- mateusz6
- Juventino
Mistrz transferowy Secco pewnie dał Amauriemu klauzulę, w której zarobki Brazylijczyka/Włocha z każdym rokiem rosną. 4,2 mln bolą. Wychodzi na to, że za każdego gola strzelonego w ostatnim sezonie dostał 500 tyś ojro@D@$ pisze:Coś tu nie gra, czyżby Amauri po "przecudownym" sezonie dostał podwyżkę? Może jakiś błąd się wkradł...

Ma ktoś podobne zestawienie z innych lig?
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- @D@$
- Juventino
Faktycznie, może być tak, że co roku zarobki mu rosną.
No ja jestem ciekawy jak sprawa wygląda w Anglii, skoro Aquilani zarabia tyle to ciekawe jak reszta Liverpoolu, nie wspominając o MC czy Chelsea...mateusz6 pisze:Ma ktoś podobne zestawienie z innych lig?
- alex_KiNiO
- Juventino
To widocznie wynik tak podpisanego kontraktu, jeszcze za czasów pana Secco. Tak samo Del Piero ma kontrakt niższy o 0,5 mln niż w poprzednim sezonie, co również najprawdopodobniej jest efektem warunków na kontrakcie.@D@$ pisze:Coś tu nie gra, czyżby Amauri po "przecudownym" sezonie dostał podwyżkę? Może jakiś błąd się wkradł...
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Szilgu
- Juventino
Tylko zauważ, że jeśli Aquilani dostaję 3,3 mln to my płacimy tak naprawdę prawie 7mln, natomiast L'pool płacił około 5.@D@$ pisze:Faktycznie, może być tak, że co roku zarobki mu rosną.No ja jestem ciekawy jak sprawa wygląda w Anglii, skoro Aquilani zarabia tyle to ciekawe jak reszta Liverpoolu, nie wspominając o MC czy Chelsea...mateusz6 pisze:Ma ktoś podobne zestawienie z innych lig?