[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- kulek87
- Juventino
jako, że wpłata weszła a moj post z rozmiarem musial sie gdzie zgubic, potwierdzam CZARNY XL :-D
- stahoo
- Juventino
Jak będą zrobione 8) Czyli pewnie gdzieś w październiku. I w zależności od czasu Twojej wpłaty (na opoczątku, lub na końcu) dostaniesz na początku lub pod koniec tego miesiąca. Ale to moje przypuszczenia.anzi24 pisze:a chciałbym się zapytać kiedy będą wysyłane longi. ?
Forza JuVe !!
- Darius19
- Juventino
Faja określił jasno longi będą wysyłane według kolejności wpłat na kontostahoo pisze:Jak będą zrobione 8) Czyli pewnie gdzieś w październiku. I w zależności od czasu Twojej wpłaty (na opoczątku, lub na końcu) dostaniesz na początku lub pod koniec tego miesiąca. Ale to moje przypuszczenia.anzi24 pisze:a chciałbym się zapytać kiedy będą wysyłane longi. ?
Forza JuVe !!
FORZA JUVE
- stahoo
- Juventino
No dobra- to wiemy, ale to nie wyjaśnia kiedy, kolega ma zacząć polować na listonosza.Darius19 pisze:Faja określił jasno longi będą wysyłane według kolejności wpłat na kontostahoo pisze:Jak będą zrobione 8) Czyli pewnie gdzieś w październiku. I w zależności od czasu Twojej wpłaty (na opoczątku, lub na końcu) dostaniesz na początku lub pod koniec tego miesiąca. Ale to moje przypuszczenia.anzi24 pisze:a chciałbym się zapytać kiedy będą wysyłane longi. ?
Forza JuVe !!
- Darius19
- Juventino
Sądzę że około miesiąc po złożeniu zamówienia czyli pod koniec października wątpię by było szybciej.stahoo pisze:No dobra- to wiemy, ale to nie wyjaśnia kiedy, kolega ma zacząć polować na listonosza.Darius19 pisze:Faja określił jasno longi będą wysyłane według kolejności wpłat na kontostahoo pisze: Jak będą zrobione 8) Czyli pewnie gdzieś w październiku. I w zależności od czasu Twojej wpłaty (na opoczątku, lub na końcu) dostaniesz na początku lub pod koniec tego miesiąca. Ale to moje przypuszczenia.
FORZA JUVE