Kazimierz Deyna!!!
- skunnie
Oglądalem wczoraj film o Kaziu Deynie - zawsze uważałem go za najlepszego polskiego piłkarza w historii, ale teraz darzę go szacunkiem podwójnie.
Tyle nienawisci do tego piłkarza, i dlaczego? był wspaniały, strzelał fantastyczne bramki - ta z portugalią z rzutu rożnego to klasyk. a zaraz jak strzelił tego gola to 50 tysięcy kibiców gwiżdże. gdzie ten mecz? w portugalii? nie! w chorzowie!!!!! 50 tysięcy "polskich" kibiców.
ten facet miał wszedzie oprócz wawy prrzerąbane. rzucali w niego np. pomidorami. jeden z nieweilu pilkarzy ktorzy zamiast balować z I sekretarzem woleli pogadać z kibicami.
po tym filmie czułem się źle. dlatego teraz pije jego zdrowie. jestem zdrowo narąbany i musiałem napisać co mi leży na wątrobie...
ten piłkarz był i będzie zawsze WIELKI.
Tyle nienawisci do tego piłkarza, i dlaczego? był wspaniały, strzelał fantastyczne bramki - ta z portugalią z rzutu rożnego to klasyk. a zaraz jak strzelił tego gola to 50 tysięcy kibiców gwiżdże. gdzie ten mecz? w portugalii? nie! w chorzowie!!!!! 50 tysięcy "polskich" kibiców.
ten facet miał wszedzie oprócz wawy prrzerąbane. rzucali w niego np. pomidorami. jeden z nieweilu pilkarzy ktorzy zamiast balować z I sekretarzem woleli pogadać z kibicami.
po tym filmie czułem się źle. dlatego teraz pije jego zdrowie. jestem zdrowo narąbany i musiałem napisać co mi leży na wątrobie...
- BVB
- Dortmundczyk
- BIGGI
- Qualità Juventino
Był wielkim piłkarzem, ale szkoda mi go...bo długo władze PRL nie chciały sie zgodzić na jego wyjazd za granice, a bił sie o niego REAL I INTER (według tego co mówili w filmie). Miał szanse byc najlepszym piłkarzem europy...ale cóż...takie czasy w Polsce były....
- juve21
- Juventino
Na ślaskim go wygwizdali nie tylko dlatego że bł z Warszawy ,ale dlatego że Polacy w meczu z Portugalią grali ciu..... i kibice byli zdenerwowani. Ale nie da się zaprzeczyć ze to najlepszy pilkarz jakiego kiedykolwiei miała Polska reprezentacja.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Peja48
- Juventino
Też go ogladałem a na końcu jedzie i w tyłek Tira się wrąbałskunnie pisze:Oglądalem wczoraj film o Kaziu Deynie - zawsze uważałem go za najlepszego polskiego piłkarza w historii, ale teraz darzę go szacunkiem podwójnie.
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- kouba
- Qualità Juventino
racja Kaziu Deyna był dobry, a wrecz bardzo dobry, ale ja uważam że każdy z "tamtej jedenastki" był świetny, Lato, Szarmach, Gadocha, Boniek
i wiele innych, to byli piłkarze , na miare dzisiejszych: Nedved, del piero, ronaldo, ballack i także wiele innych, musimi sie cieszyć że chociaż kiedyś byli tacy dobrzy piłkarze w Polsce :!:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mam nadzieję że jeszcze będzie jakiś Deyna, który będzie choć w połowie tak dobry jak on.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BianconeriFan
- Juventino
Oj tak... SZACUNEK DLA CIEBIE, Kaziu...