Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Marco97
- Juventino
Witam.
Zbieraniem autografów i pamiątek zajmuję się nie od dawna, mam graf Raula, a wczoraj przyszła mi paczka z Arsenalu, oraz graf p. Engela z dedykacją.
Czy mógłby mi ktoś napisać, jakie kluby/federacje/zawodnicy na 100% opiszą mi na maila? Czytałem temat, ale chciałbym się dowiedzieć, jak jest na dzień dzisiejszy. Wiem, że o wiele lepiej jest wysłać list, ale tych ostatnio trochę wysłałem, i muszę przystopować.
Z góry dzięki, i pozdro.
Zbieraniem autografów i pamiątek zajmuję się nie od dawna, mam graf Raula, a wczoraj przyszła mi paczka z Arsenalu, oraz graf p. Engela z dedykacją.
Czy mógłby mi ktoś napisać, jakie kluby/federacje/zawodnicy na 100% opiszą mi na maila? Czytałem temat, ale chciałbym się dowiedzieć, jak jest na dzień dzisiejszy. Wiem, że o wiele lepiej jest wysłać list, ale tych ostatnio trochę wysłałem, i muszę przystopować.
Z góry dzięki, i pozdro.
- chrisritter
- Juventino
Z Eintrachtu po mailu czy po liście?hudypalka91 pisze: x Eintracht Frankfurt
Z Eintrachtu dostałem ilustrowany katalog z gadżetami klubowymi na sezon 2010/11 oraz 3 karty z autografami (Benjamin Kohler, Marcel Titsch-Rivero, Andreas Rossl).
VISCA EL BARCA! Jedno serce, jedno bicie, Barca ponad życie!
www.flickr.com/photos/chrisritterbarca -> moje koszulki i pamiątki
Więcej o mnie: http://www.flickr.com/people/chrisritterbarca/
www.flickr.com/photos/chrisritterbarca -> moje koszulki i pamiątki
Więcej o mnie: http://www.flickr.com/people/chrisritterbarca/
- hudypalka91
- Juventino
Eintracht po mailu.
- Marco97
- Juventino
Czy to jest dobry mail do Eintrachtu?
info@eintracht-frankfurt.de
A, i poproszę o e-mail do Fiorentiny, bo słyszałem, że podobno odpisują. ;]
- GregoryHouse
- Juventino
A słyszał kolega o takim wynalazku jak "kontakt" na oficjalnej stronie klubu lub wyszukiwarka google?Marco97 pisze:Czy to jest dobry mail do Eintrachtu?
A e-mail do Eintrachtu jest dobry.
Everybody lies.....
- hudypalka91
- Juventino
Fiorentina odpisuje, ale prosi o kopertę ze znaczkiem zwrotnym i zdjęcia w miarę możliwości 

- Marco97
- Juventino
Witam.
Mam prośbę.
Czy mógłby mi ktoś potwierdzić, czy maile do tych klubów/zespołów są prawidłowe?
Flying Lizard Motorsports - info@lizardms.com
NAC Breda - info@nac.nl
Touluse - tfc@tfc.info
Oraz proszę o e-mail do Flyers, bo znalazłem na ich stronie zakładkę Contact US, ale nie wiem dokładnie, który jest w sprawie pamiątek.
Czy wie ktoś, czy Jaga odpisuje na e-mail?
No i, czy lepiej napisać mail do KS Wisły Ustronianka, bo chce graf Małysza, czy może list?
Pozdro.
Mam prośbę.
Czy mógłby mi ktoś potwierdzić, czy maile do tych klubów/zespołów są prawidłowe?
NAC Breda - info@nac.nl
Touluse - tfc@tfc.info
Oraz proszę o e-mail do Flyers, bo znalazłem na ich stronie zakładkę Contact US, ale nie wiem dokładnie, który jest w sprawie pamiątek.
No i, czy lepiej napisać mail do KS Wisły Ustronianka, bo chce graf Małysza, czy może list?
Pozdro.
- hudypalka91
- Juventino
Maile, które podałeś są prawidłowe. Jaga odpisuje na maile, prosząc o kopertę ze znaczkiem za 3 zł. Jeśli chcesz autograf Adama Małysza, radzę napisać list na adres jego fundacji (list + koperta ze znaczkiem). PozdrawiamMarco97 pisze:Witam.
Mam prośbę.
NAC Breda - info@nac.nl
Touluse - tfc@tfc.info
PS. Od Flying Lizard Motorsports dostałem super przesyłkę

- GregoryHouse
- Juventino
Byś mógł się pochwalić co dostałeśhudypalka91 pisze:
PS. Od Flying Lizard Motorsports dostałem super przesyłkę

Dzisiaj:
Przesyłka od Jose Mourinho - graf
Przesyłka od Jerzego Dudka - graf
Przesyłka od PSV Eindhoven - kilka zdjęć z nadrukami
Everybody lies.....
- hudypalka91
- Juventino
Czapeczkę z daszkiem, 3 plakaty wielkości B2 z autografami i taką czaderską naklejkę z Porshe carrera 

- Marco97
- Juventino
Po mailu czy liście?GregoryHouse pisze: [...]
Przesyłka od PSV Eindhoven - kilka zdjęć z nadrukami
I może wie ktoś, czy Ajax Amsterdam i IHF wysyłają coś po mailu?
Wiem, wiem - listy są lepsze, ale wysłałem już ich całkiem sporo, i teraz skupiam się na mailach.
- GregoryHouse
- Juventino
po liście
Everybody lies.....
- stankoos
- Juventino
w poniedzialek Aachen,a dzis
Vancouver Canucks.....od Aachen zdjecia Dauna,Caspera Kratza z autografami a z Canucks naklejka,zdjecia -Samuelsson,Glass,Burrows,Kesler i Bernier.....i list z podziekowaniami....Poszukuje pewniaków meilowych do wysyłki a takze z takich nieznanych zespołów....mozna pisac na priva....

Ostatnio zmieniony 17 września 2010, 17:39 przez stankoos, łącznie zmieniany 1 raz.
- marek.siedlce
- Juventino
hehe i ja w poniedziałek od Aachen dostałem, dwa grafy i fotka zespołu. Wczoraj Lech Poznań. 3 karty z tamtego sezonu i jakieś programy meczowe...stankoos pisze:w poniedzialek Aachen,a dzisVancouver Canucks.....od Aachen zdjecia Dauna,Caspera Kratza z autografami a z Canucks naklejka,zdjecia -Samuelsson,Glass,Burrows,Kesler i Bernier.....i list z podziekowaniami....Poszukuje pewniaków meilowych do wysyłki a takze z taich nieznnych zespołów....mozna pisac na priva....
FORZA JUVE !!!