Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- hudypalka91
- Juventino
Próbowałem kilka razy wysłać mail do Bayeru Leverkusen, ale po paru chwilach przychodził mi zwrotny mail, ze wystapił błąd i coś tam jeszcze. A szkoda.
- chrisritter
- Juventino
A na jaki mail pisałeś?hudypalka91 pisze:Próbowałem kilka razy wysłać mail do Bayeru Leverkusen, ale po paru chwilach przychodził mi zwrotny mail, ze wystapił błąd i coś tam jeszcze. A szkoda.
info@bayer04.de -> to jest poprawny mail
VISCA EL BARCA! Jedno serce, jedno bicie, Barca ponad życie!
www.flickr.com/photos/chrisritterbarca -> moje koszulki i pamiątki
Więcej o mnie: http://www.flickr.com/people/chrisritterbarca/
- hudypalka91
- Juventino
chrisritter pisze:
info@bayer04.de -> to jest poprawny mail
No właśnie na ten pisałem. Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać. Napisałem list tradycyjny w czerwcu i czekam na odpowiedź.
- GregoryHouse
- Juventino
chrisritter dostałeś trzy zdjęcia? A mógłbyś napisać czyje? Ja dostałem tylko zdjęcie z autografem Rene Adlera.
hudypalka91 to dziwne, że po wysłaniu maila na adres podany przez chrisrittera Ci wypisuje błąd. Bowiem ja też wysyłałem na ten adres...
hudypalka91 to dziwne, że po wysłaniu maila na adres podany przez chrisrittera Ci wypisuje błąd. Bowiem ja też wysyłałem na ten adres...
Everybody lies.....
- juventusiak_94
- Juventino
@chrisritter, spoko 

- hudypalka91
- Juventino
Coś chyba zaskoczyło, bo wysłałem wczoraj ponownie i na razie błędu nie ma:) Na oficjalnej stronie Rene Adlera, jest adres @, napisałem do niego gdzieś w czerwcu, i po 2 tygodniach dostałem 3 jego zdjęcia. Zachęcam.
- chrisritter
- Juventino
Dostałem zdjęcia:GregoryHouse pisze:chrisritter dostałeś trzy zdjęcia? A mógłbyś napisać czyje? Ja dostałem tylko zdjęcie z autografem Rene Adlera.
- Tranquillo Barnetta
- Sami Hyppia
- Michael Ballack
A czy mógłbyś podać adres do strony internetowej Rene Adlera? Bo chciałbym otrzymać jego zdjęcie z autografem a goggle wypluwa mi wielkie nic.hudypalka91 pisze:Coś chyba zaskoczyło, bo wysłałem wczoraj ponownie i na razie błędu nie ma:) Na oficjalnej stronie Rene Adlera, jest adres @, napisałem do niego gdzieś w czerwcu, i po 2 tygodniach dostałem 3 jego zdjęcia. Zachęcam.
- GregoryHouse
- Juventino
A takie jeszcze jedno pytanie. Czy mógłbyś dokładnie podać w jakim miesiącu pisałeś na adres e-mailowy do Bayeru Leverkusen. (chodzi mi o sytuację w której wypisywał Ci błąd).hudypalka91 pisze:Coś chyba zaskoczyło, bo wysłałem wczoraj ponownie i na razie błędu nie ma:) Na oficjalnej stronie Rene Adlera, jest adres @, napisałem do niego gdzieś w czerwcu, i po 2 tygodniach dostałem 3 jego zdjęcia. Zachęcam.
Everybody lies.....
- hudypalka91
- Juventino
www.rene-adler.com
Oto strona Rene Adlera.
A co do konkretnego miesiąca wysłania maila do Bayeru to z tego co pamiętam to był przełom maja i czerwca mniej więcej. Maturą byłem zajęty i nie zapamiętywałem takich rzeczy. Pozdrawiam
Oto strona Rene Adlera.
A co do konkretnego miesiąca wysłania maila do Bayeru to z tego co pamiętam to był przełom maja i czerwca mniej więcej. Maturą byłem zajęty i nie zapamiętywałem takich rzeczy. Pozdrawiam

- Michael900
- Juventino
Fajna sprawa, że można wysłać maila i dostać autografy, ale zachęcam do pisania listów tradycyjnych. Zarówno do klubów jak i osobnych piłkarzy. Jak doda się już zdjęcie znaczki i kopertę zwrotną to większość odpisuje 
więcej dowiecie się na www.kolekcja24.pl

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- juventusiak_94
- Juventino
wysłałem maila na ten adres arsenalu, ale odpowiedzieli, ze na błędnego meila wysłałem czy jakoś tak..
- hudypalka91
- Juventino
Wysłałem parę listów tradycyjnych i tylko Korona Kielce i Fc Koln mi nie odpisali. Dostałem odpowiedź od Fc Porto, Legii, Lecha, Bayernu Munchen i PZPNu. Mimo tego, że bardziej doświadczeni kolekcjonerzy ode mnie radzą, że jest większe prawdopodobieństwo dostania odpisu od adresata, jeśli napisze i wyśle się do niego list tradycyjny - dostałem dużo odpowiedzi po wysłaniu maili. Na maile odpowiedziano mi m.in z: Chievo, Fiorentiny, włoskiego ZPNu. Oprócz tego O. Kahn, Hildebrand, Cacau, Mattia Destro, Michael Owen, Michael Essien, John Carew. Także jestem zadowolony :-DMichael900 pisze:Fajna sprawa, że można wysłać maila i dostać autografy, ale zachęcam do pisania listów tradycyjnych. Zarówno do klubów jak i osobnych piłkarzy. Jak doda się już zdjęcie znaczki i kopertę zwrotną to większość odpisuje
- chrisritter
- Juventino
bo teraz jak chcesz się skontaktować mailowo z Arsenalem to trzeba przez Supporters Center, ale i tak każą Ci wtedy przesłać prośbę listownie.juventusiak_94 pisze:wysłałem maila na ten adres arsenalu, ale odpowiedzieli, ze na błędnego meila wysłałem czy jakoś tak..
Więc możesz od razu pisać list.
------------------------
Dzisiaj (6.09)
Borussia Dortmund - po drugim liście, który wysłałem, gdyż myślałem, że mój pierwszy olali.
A przesłali mi zdjęcia z autografami:
- Lucas Barrios
- Jakub Błaszczykowski
- Robert Lewandowski
- Łukasz Piszczek
- trener Jurgen Klopp
Ogółem jestem zadowolony ale dwa zdjęcia się powtórzyły.
- hudypalka91
- Juventino
Dzisiaj dwie przesyłki:
x Eintracht Frankfurt
x Fc Luzern
Z Eintrachtu dostałem ilustrowany katalog z gadżetami klubowymi na sezon 2010/11 oraz 3 karty z autografami (Benjamin Kohler, Marcel Titsch-Rivero, Andreas Rossl).
Od Fc Luzern dostałem 4 karty z autografami (Michel Renggli, Claudio Lustenberger, Luqmon Adekunle, Joao Paiva).
x Eintracht Frankfurt
x Fc Luzern
Z Eintrachtu dostałem ilustrowany katalog z gadżetami klubowymi na sezon 2010/11 oraz 3 karty z autografami (Benjamin Kohler, Marcel Titsch-Rivero, Andreas Rossl).
Od Fc Luzern dostałem 4 karty z autografami (Michel Renggli, Claudio Lustenberger, Luqmon Adekunle, Joao Paiva).