Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Kogut W.
- Juventino
- leito1344
- Juventino
szukam tytułu piosenki na początku.
może ktoś pomóc
Zawsze jak słucham jakieś piosenki to wpisuje tekst w google i mam tytuł a tu nie dość że śpiewa szybko i tródno wychwycic słowa to jeszcze te co udaje mi sie odszyfrowac to jak w pisuje w google to nie ma tytułu ani tekstu piosenki
może ktoś pomóc?
może ktoś pomóc
Zawsze jak słucham jakieś piosenki to wpisuje tekst w google i mam tytuł a tu nie dość że śpiewa szybko i tródno wychwycic słowa to jeszcze te co udaje mi sie odszyfrowac to jak w pisuje w google to nie ma tytułu ani tekstu piosenki
może ktoś pomóc?

- Wojtek
- Juventino
Ostatnio sam szuakłem tej pisoenki i nic ostatnio natknąłem się na kompilacje o Amaurim na YT i przez przypadek się na tę piosenkę natknąłemleito1344 pisze:szukam tytułu piosenki na początku.
może ktoś pomóc
może ktoś pomóc?

Ta pisoenka to Break Apart Her Heart - Good Charlotte
- tabo89
- Juventino
Dzięki. Niestety nie pomaga. Także wszelkie kolejne rady mile widziane.Kogut W. pisze:Spróbuj Delete Doctor. Mi kiedyś pomógł.
Opis problemu tutaj:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 773#490773
- C-Bart
- Juventino
- leito1344
- Juventino
dzięki wielkie<<W@jTEk>> pisze: Ostatnio sam szuakłem tej pisoenki i nic ostatnio natknąłem się na kompilacje o Amaurim na YT i przez przypadek się na tę piosenkę natknąłem![]()
Ta pisoenka to Break Apart Her Heart - Good Charlotte
- jsduga
- Juventino
Witam
Ja poszukuję spodni dresowych koloru zielono - żółte, niebiesko - żółte, czarne z motywem żółtym , zielonym i nie mogę nigdzie znaleźć. Jeśli przypadkowo napotkaliście podobne na allegro, czy w innych sklepach internetowych to byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podał namiary.

Ja poszukuję spodni dresowych koloru zielono - żółte, niebiesko - żółte, czarne z motywem żółtym , zielonym i nie mogę nigdzie znaleźć. Jeśli przypadkowo napotkaliście podobne na allegro, czy w innych sklepach internetowych to byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podał namiary.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Monte Cristo
- Juventino
Czy to tylko tak u mnie, czy usuneliscie ze strony glownej "ostatnio na forum?" Bo teraz musze kliknac w ostatnio na forum i mnie tam przenosi, kiedys bylo odrazu na stronie glownej (jakies 5-6 najaktualniejszych tematow).
- Vimes
- Juventino
Monte Cristo, przeczytaj sobie ten post.Monte Cristo pisze:Czy to tylko tak u mnie, czy usuneliscie ze strony glownej "ostatnio na forum?" Bo teraz musze kliknac w ostatnio na forum i mnie tam przenosi, kiedys bylo odrazu na stronie glownej (jakies 5-6 najaktualniejszych tematow).
- Szilgu
- Juventino
Mam dziwne pytanie
Wie ktoś jak nazywa się znaczek używany w książkach w indeksie górnym np. 1? Później na samym dole strony jest do tego odwołanie. Szykuję się do poprawki z informatyki i za cholerę nie mogę znaleźć w Ledzie czegoś takiego. Mam go w języku angielskim co jeszcze utrudnia sprawę.

- @D@$
- Juventino
Zdaje się, że chodzi o formułę \footnote (jeśli chodzi o texa\latexa).Szikit pisze:Mam dziwne pytanieWie ktoś jak nazywa się znaczek używany w książkach w indeksie górnym np. 1? Później na samym dole strony jest do tego odwołanie. Szykuję się do poprawki z informatyki i za cholerę nie mogę znaleźć w Ledzie czegoś takiego. Mam go w języku angielskim co jeszcze utrudnia sprawę.